Ste očkovaní proti covidu?
ste ockovani na kovid? porpipade dieta? ake mate myslienky? kludne rozoberte aj nejake konsipracne teorie, zaujima ma to
@anonym_25151f
To,že ty nikoho takého nepoznáš,neznamená,že takí nie sú.
Sú.Ja osobne takých poznám a nie je ich vôbec málo,hlavne z ml.generácie...
Lenže ortodoxní vaxeri to nevnímajú.
A nikdy nepriznajú.
@anonym_c8cc34 Aki ortodoxni vaxeri? Som normalny rozmyslajuci clovek. Bola pandemia, lekari doporucili ockovanie. 70% sveta sa dalo zaockovat, len na Slovensku (52% ockovanej populacie) sa vyrojili zaostali cudaci, co vykrikuju ako v 18 storoci, ze ich chce niekto otravit.
Necudujem sa, ze v porovnani v eu sme zase jedni z tych najtupsich mentalit- Rusko nie je agresor, zem je plocha. De facto 48% naroda je blba (v porovnani so svetom kde iba 30% sa neockovalo) a preto tu vladnu ludia ako Meciar, Fico a mame sa najhorsie v eu. Keby sme nebolu v eu, tak sme v totalnej prdeli.
(podla AI Podľa údajov dostupných do začiatku roka 2023 bolo na Slovensku zaočkovaných viac ako 2,8 milióna ľudí aspoň prvou dávkou vakcíny proti COVID (približne 52 % populácie, celosvetovo to bolo 70%)
Takze covid nam priniesol smutnu statistiku, ze na Slovensku je o 20% viac tupcov (48%), nez je priemer vo zvysku sveta (30%)... A styri vlady Fica a priklon Slovenska k rusku, ktore nas predtym 40rokov okupovalo, popravovalo tu ludi,..., to iba potvrdzuje.
dakujem vam vsetkym za odpovede, rad som si to precital. niektori sa pytali aky mam na to nazor ja: ja som zaockovany 2x, nepocitujem nic mimo ale od vela mudrych ludi v mojich ociach som pocul velmi zle veci na covid vakciny. moj jediny ciel bol vypocut si vase nazory, nechcel som rozputat ziadnu hadku 🙂 ludia nehadajte sa zbytocne, niektori ste boli neprijemny na seba, aj na mna za zalozenie diskusie comu nerozumiem moc ze preco ale ved nevadi vytesnujem
@nikolas_urbanic suhlasim s tebou, ale aj ked to niekedy ako hadka vyznie, len vášnivo a zapálene debatime. Sme na jednej lodi aj ked nazory mame ine. Ja tu mam rad vsetkych 😊
@anonym_c8cc34 Aki ortodoxni vaxeri? Som normalny rozmyslajuci clovek. Bola pandemia, lekari doporucili ockovanie. 70% sveta sa dalo zaockovat, len na Slovensku (52% ockovanej populacie) sa vyrojili zaostali cudaci, co vykrikuju ako v 18 storoci, ze ich chce niekto otravit.
Necudujem sa, ze v porovnani v eu sme zase jedni z tych najtupsich mentalit- Rusko nie je agresor, zem je plocha. De facto 48% naroda je blba (v porovnani so svetom kde iba 30% sa neockovalo) a preto tu vladnu ludia ako Meciar, Fico a mame sa najhorsie v eu. Keby sme nebolu v eu, tak sme v totalnej prdeli.
(podla AI Podľa údajov dostupných do začiatku roka 2023 bolo na Slovensku zaočkovaných viac ako 2,8 milióna ľudí aspoň prvou dávkou vakcíny proti COVID (približne 52 % populácie, celosvetovo to bolo 70%)
@anonym_25151f
70% sveta?
Si jedla vtipnú kašu?
No daj ,aká bola zaočkovanost v afr.kontinente a aká bola mortalita????
Ja nepatrím medzi tých,kt.keď niečo tzv."autority" natlačia do hlavy,tak to slepo nasledujem..." vakcína je sloboda" však?
Kto presadzoval pov.očkovanie,keď sa teda bavíme o slobode?
No perverzné slovensko?
A kde to realizovali?
Jedine v AT, a za mesiac aj zrušili!!
PS:
Teším sa na tie dáta z Afriky...
@anonym_25151f
70% sveta?
Si jedla vtipnú kašu?
Ja nepatrím medzi tých,kt.keď niečo tzv."autority" natlačia do hlavy,tak to slepo nasledujem..." vakcína je sloboda" však?
No perverzné slovensko?
A kde to realizovali?
PS:
@anonym_c8cc34 fakt ides porovnavat krajinu v EU s Afrikou, kde ludia nemaju na jedlo, ani zdravotnicku starostlivost, kde staty nemaju na vakciny,...?
https://www.zdravotnickydenik.cz/2023/05/tady-c...
Tanzanie nad průměrem celého afrického regionu WHO, kdy základní sérii očkování proti covid-19 ukončilo 29 % dospělé populace. Důvodů oproti Evropě nižší proočkovanosti je celá řada, od omezených dodávek vakcín, značně omezenými kapacitami zdravotnictví, horší dostupností řady odlehlých oblastí, nestabilní politickou i bezpečností situaci a také fakt, že mnoho zemí regionu se už roky potýká s humanitárními krizemi, jejichž řešení je v nedohlednu.
@anonym_25151f
70% sveta?
Si jedla vtipnú kašu?
No perverzné slovensko?
A kde to realizovali?
PS:
@anonym_c8cc34 cez Covid sa pre Afriku zabezpečovala humanitárna pomoc pitná voda a potraviny aby mali čo jesť, mali vtedy ťažké si zarobiť na živobytie a zabezpečiť si základné veci
@anonym_c8cc34 fakt ides porovnavat krajinu v EU s Afrikou, kde ludia nemaju na jedlo, ani zdravotnicku starostlivost, kde staty nemaju na vakciny,...?
https://www.zdravotnickydenik.cz/2023/05/tady-c...
Tanzanie nad průměrem celého afrického regionu WHO, kdy základní sérii očkování proti covid-19 ukončilo 29 % dospělé populace. Důvodů oproti Evropě nižší proočkovanosti je celá řada, od omezených dodávek vakcín, značně omezenými kapacitami zdravotnictví, horší dostupností řady odlehlých oblastí, nestabilní politickou i bezpečností situaci a také fakt, že mnoho zemí regionu se už roky potýká s humanitárními krizemi, jejichž řešení je v nedohlednu.
@anonym_25151f
Čítať s porozumením ti robí zjavne problém.
Ja neporovnávam Afriku a EU ako takú,píšem o tom,že aj napriek extr.nízkej zaočkovanosti a chudobe ako píšeš,tak mortalita na C19 ( nie na ostatné choroby,ani hlad a chudobu)bola nižšia ako v preočkovaných krajinách.
A pokiaľ si pamätám,tak hlavný marketing.slogan( okrem " vakcína je sloboda" ,čo sa časom ukázalo ako totálny hoax) bolo to,že vakcína nie že vás ochráni pre úmrtím,ale vraj aj pred ťažkým priebehom...
Tak sadni k pc a porovnaj mortalitu kvoli C19 ( opakujem,nie kvoli ebole,aids,hladu a podob.,ale špecificky ukazovatel = úmrtnosť na C19!!!)v nízko zaočk.krajinách( trebárs Afriku) a mortalitu kvôli C19!!! vo vysoko zaočkov.krajinách.
A daj sem,čo ti vyjde.
Otázka potom znie,že vakcina bola na 2 veci- pred infekciou samotnou ťa neochránila,vaxeri C19 vírus prenášali viac ako ostatní lebo však sú očkovaní a srali na primárnu ochranu(ROR),všade na rozdiel od neočkov.ich vpustili...a mortalitu, ako som napísal ,si dohľadaj.
Ja chápem,že vaxeri sú z toho nešťastní a frustrovaní.Aj ja by som bol...a mal by som bobky z toho svinstva v tele...
A fér by bolo priznať omyl hlavne zo strany autorít a farma firiem.
Ale aj toho sa dočkáme.
Lem pozri kolko 10ročí sa ťahala aféra contergan...
Dala som sa očkovať dvakrát, lebo som musela a veľmi to ľutujem. Ináč, je zvláštne, ako nás nazývajú rusofilmi a antivaxermi, pritom ja som povinné očkovania pri deťoch nikdy neriešila, ale covid vakcínu by som im nikdy nedala.
Dala som sa očkovať dvakrát, lebo som musela a veľmi to ľutujem. Ináč, je zvláštne, ako nás nazývajú rusofilmi a antivaxermi, pritom ja som povinné očkovania pri deťoch nikdy neriešila, ale covid vakcínu by som im nikdy nedala.
@bounties postupne chcú ale mRNA technológiu zúžitkovať pri výrobe všetkých vakcín, takže napokon bude antivaxerstvo asi jediná možnosť.
@bounties postupne chcú ale mRNA technológiu zúžitkovať pri výrobe všetkých vakcín, takže napokon bude antivaxerstvo asi jediná možnosť.
@qrstxyz Bude najlepsie a najbezpecnejsie, ak prestanete chodit do nemocnic a budete sa liecit doma repikovym cajom. Zlomena noha medzi dva konare a slepak rozchodite. A prestat pouzivat mobil aj net, mikrovlny pomaly zabijaju mozgove bunky.
@qrstxyz Bude najlepsie a najbezpecnejsie, ak prestanete chodit do nemocnic a budete sa liecit doma repikovym cajom. Zlomena noha medzi dva konare a slepak rozchodite. A prestat pouzivat mobil aj net, mikrovlny pomaly zabijaju mozgove bunky.
@anonym_25151f ja celú medicínu nezavrhujem, ale vakcíny sú preceňované, zatiaľ čo o ich nežiadúcich účinkoch sa nehovorí a vždy keď nejaký odborník sa snaží začať diskusiu o tejto téme, tak ho iba zosmiešnia. To je proste fakt. Vzhľadom na to, že si platím zdravotné poistenie, tak ak si nebudem vedieť pomôcť sama, do nemocnice pôjdem. Ako pacient predsa nie si povinný podstúpiť všetko, čo ti lekár navrhne. Konečné rozhodnutie je na pacientovi samotnom a tak to má byť. Mikrovlnku ani nepoužívam, jedlo zohriate v nej mi vôbec nechutí. No a mobil sa tiež snažím obmedziť, aj keď úplne bez neho žiť asi nechcem 😃
@anonym_25151f ja celú medicínu nezavrhujem, ale vakcíny sú preceňované, zatiaľ čo o ich nežiadúcich účinkoch sa nehovorí a vždy keď nejaký odborník sa snaží začať diskusiu o tejto téme, tak ho iba zosmiešnia. To je proste fakt. Vzhľadom na to, že si platím zdravotné poistenie, tak ak si nebudem vedieť pomôcť sama, do nemocnice pôjdem. Ako pacient predsa nie si povinný podstúpiť všetko, čo ti lekár navrhne. Konečné rozhodnutie je na pacientovi samotnom a tak to má byť. Mikrovlnku ani nepoužívam, jedlo zohriate v nej mi vôbec nechutí. No a mobil sa tiež snažím obmedziť, aj keď úplne bez neho žiť asi nechcem 😃
@qrstxyz v tej dobe keď Slovensko jeden čas malo prvé miesto na svete v počte mŕtvych na počet obyvateľov, ľudia kapali ako muchy, nemocnice preplnené zdravotníci preťažený nič účinnejšie sa nedalo robiť
lebo typická vlastnosť Slováka je, keď je niečo nariadené vládou, hneď hľadať možnosti ako to obísť a búriť sa
zakážu sa veľké zhromaždenia nad 6 ľudí tak idem riešiť svadbu do Poľska
mám nosiť rúško/respirátor v obchode tak si ho dám pod nos, alebo vôbec nedám a idem sa biť s SBS v obchode
mám teplotu a namiesto toho aby som sedela doma tak labzujem hore dole
@bounties bolo to obdobie zimy 2021–2022 keď tu bola varianta delta
Během čtyř let po první dávce vakcíny zemřelo z jakékoli příčiny 0,4 procenta očkovaných osob. Mezi neočkovanými lidmi to bylo 0,6 procenta, což znamená, že celková úmrtnost v této skupině byla přibližně o polovinu vyšší.
výskyt nádorů u očkovaných dospělých je 769 na jeden milion. U neočkovaných je tento poměr 853 na každý milion

@qrstxyz Ale kecy. Mna nikto do ockovania nenutil, bolo dobrovolne, A antivaxeri sa aj tak nedali zaockovat. Kolki tu hovoria, ze sa nedali a nic sa im nestalo, Tak preco klames, ze ich niekto nutil, alebo dokonca trestal. Niektori zamestnavatelia si nemohli dovolit vypadok vo vyrobe kvoli par blbcom. Tak si mala dat vypoved a najst si antivaxera zamestnavatela.
Nepoznam nikoho, co by malo po vaxine znicene zdravie. Ale poznam ludi, co ziju nezdravo, vyzrati, fajcia a teraz kazdu chorobu hadzu an ockovanie. Ako keby pred covidom boli prazdne nemocnice a nikto sa tam neliecil. Nemocnice boli, su a budu vzdy plne. Ockovanie, neockovanie.
@anonym_25151f
To,že ty nikoho takého nepoznáš,neznamená,že takí nie sú.
Sú.Ja osobne takých poznám a nie je ich vôbec málo,hlavne z ml.generácie...
Lenže ortodoxní vaxeri to nevnímajú.
A nikdy nepriznajú.