icon

Strach z očkovania proti COVID

lalinka328
28. jan 2026

Ahojte baby, v poslednej dobe čítam správy len o náhlych úmrtiach a všetko sa pripisuje vakcinácii proti Covidu. Otvorím FB a tam len: náhle úmrtie. Otvorím komentáre, a zase len diskusie a hádky o tom, že za to môže očkovanie. Ja som sa dala 2x zaočkovať a fakt mám z toho obrovské obavy, lebo čo ak? Mám z toho až depresie a prepadne ma veľká úzkosť keď to čítam a popritom viem, že som sama očkovaná. Aký máte na to názor vy?

anonym_29e6f9
22. feb 2026
@anonym_8f0a12

@anonym_29e6f9 @dora281 .... prosím vás, aj máte nejaké potvrdené informácie o následkoch očkovania vo svete? Pozreli ste si videá vyššie, je veľa podcastov, kde to lekári preberajú, dokonca nútili gynekológov očkovať tehotné ženy, dokedy chcete predtým zatvárať oči ?? Preberajú to lekári v senáte USA, že to nenávratne poškodilo mnohým ľuďom zdravie a veľa ich zomrelo následkom očkovania, boli robené pitvy, ktoré to potvrdili. Všade vo svete sa o tom otvorene diskutuje, len u nás nie a udivuje ma, že sa ešte nájdu ľudia ako vy ktorí to obhajujú. Že vy nemáte žiadne následky neznamená, že to nepoškodilo alebo nezabilo iných ľudí.
@dora281 počas socializmu tu nemala veľký vplyv Big Pharma a deti po očkovaní nemali trvalé následky vo veľkých počtoch ako dnes. Pekný deň.

@anonym_8f0a12 myslíš tu Ameriku,kde sa vo veľkom šírili kiahne? Myslíš aj to, keď strašili ženy,že budú neplodne? A Podobné bludy? Ako som písala, sú reakcie,ale nie také obrovské čísla s akými sa tu narába. Mám v USA kamošky, jednej ledva prežil otec, ona tiež skončila v nemocnici. Najhoršia smrť je smrť z prestrašenia, to vám hrozí. Prešlo 6rokov, furt vám málo. Očko mali zomrieť do roka,dvoch.....teraz je to koľko? Do 50rokov,tak tomu verím aj ja,že o 50rokov tu nebudem. Bude to náhoda? Nemyslím. Určite to bude tým očkovaním v 2021, či kedy som bola

anonym_f54dfa
22. feb 2026

Toto bude nekonečná téma asi naveky. Čo keby sme prestali rozoberať a najmä posudzovať ľudí, ktorí sa dali, alebo nedali zaočkovať? Teda najmä v tom prvom prípade, lebo najviac vždy vyskakujú tí, ktorí nie sú očkovaní proti zaočkovaným.
Veď toto je každého osobná vec, tak, ako aj či si niekto dá urobiť nové prsia, napichať pery, alebo potetovať telo, či je vegetarián, alebo vegán, či športuje, alebo lehní na gauči, či fajčí, alebo pije alkohol. Toto su absolútne osobné veci každého z nás a nikoho neoprávňuje verejne urážať, či odsudzovať len za to, že nežije podľa predstáv toho druhého.
Kde sme to sakra došli. Namiesto toho, že sa tu roky riešia "tí druhí" -očkovaní/neočkovaní, by sme sa mali v prvom rade zamyslieť nad samými sebou - či sme už úplne nestratili svoju vlastnú dôstojnosť, úroveň a najmä ľudskosť, lebo toto čo vnímam od doby covidu je cesta do pekla, ale ani tak nie v rovine očkovania/zdravia, ale v rovine ľudskosti a medziľudských vzťahov. Pre mňa to je šialené, ako pre niekoho môže byť potreba presadzovania si svojho názoru, a prípadne až urážania viac, než zachovať si určitú úroveň, zdravé vzťahy a celkový pokoj.
Môj názor bol od začiatku na celú situáciu taký, že je strašne naivné rigidne konštatovať, že očkovanie bola najhoršia možnosť pre všetkých, že sa oficiálne priznali nejaké dopady na zdravie atď., veď s tým hádam rátali všetci, veď každý jeden liek, alebo látka má predsa vždy nejaké nežiaduce účinky. Nepoznám nič z medicíny bez nežiaducich účinkov a rizík. Každý s ohľadom na svoj aktuálny zdravotný stav, skúsenosti, sa zariadil po svojom. Ja som sa dala očkovať, ako aj proti chrípke, musím, keďže mám príliš reaktívnu imunitu od detstva a prítomnosť so živým a novým vírusom by ma mohlo aj zabiť. Mňa už aj začiatky bolesti hrdla sprevádzajú vysoké horúčky a to je stále nič oproti chrípkovým stavom. Mnohokrát musím podstupovať kortikoidnú liečbu na potlačenie imunity. Rokmi mi to prešlo do autoimun.stavov, keďže imunita pracuje ako pracuje. A nikto to o mne nevie, nakoľko to nemám potrebu vešať ľuďom na nos, keďže je to moja osobná vec. O to viac ma zaráža ako ma dokážu niektorí ľudia bez znalosti môjho stavu urážať. Vravím, každý sme iný, každý máme iný zdravotný stav, predpoklady, skryté "vady". Preto to očkovanie aj bola voľba, nie povinnosť! A takto by to všetci mali brať a už prestať posudzovať
A z iného súdka, taká HAK. Ak ženy, ktoré ju užívajú napriek tomu, že je pri nej zvýšené riziko rakoviny (bežne písane v letákoch), tak je to tiež ich osobná vec.
Viac ako riešiť túto tému a tých "druhých" by sme sa fakt mali zamyslieť v prvom rade sami nad sebou...

misanthropicdann
22. feb 2026
@anonym_8f0a12

@anonym_8f0a12 ešte raz.
Zverejnenu vedeckú štúdiu ktorá bola podrobná kontrole recenzentov, nie video na YT. Vo videách sú tvrdenia, otázky pokladajú vedecký nevzdelany ľudia, pochopiteľne senát/súd niesu vyštudovaný vedci. Ani video lekára ma nezaujíma (keďže tu u nás máme Pekovu) pokiaľ nieje podložené štúdiou.

Ale očividne nechápeš co je zmyslom štúdie. Ale absolútne ma to neprekvapuje. Pochopiteľne, jednoduhsiemu človeku stačí video ale reálne dôkazy si nenájde (nedokáže nájsť).
A pritom je to tak stupidne jednoduché si vyhľadať zverejnené štúdie k všetkému co človeka zajíma, a prečítať si ich.
Je to krásne ze že Jožko/Božka z Hornej Dolnej s nedokoncenou strednou školou dokážu odhaliť svetové sprisahania. Asi by pri ich tvorení mali zamestnať stamgastov z krčmy, potom by ich nedokázala odhaliť pani predavačka.

anonym_29e6f9
22. feb 2026
@misanthropicdann

@anonym_8f0a12 ešte raz.
Zverejnenu vedeckú štúdiu ktorá bola podrobná kontrole recenzentov, nie video na YT. Vo videách sú tvrdenia, otázky pokladajú vedecký nevzdelany ľudia, pochopiteľne senát/súd niesu vyštudovaný vedci. Ani video lekára ma nezaujíma (keďže tu u nás máme Pekovu) pokiaľ nieje podložené štúdiou.

Ale očividne nechápeš co je zmyslom štúdie. Ale absolútne ma to neprekvapuje. Pochopiteľne, jednoduhsiemu človeku stačí video ale reálne dôkazy si nenájde (nedokáže nájsť).
A pritom je to tak stupidne jednoduché si vyhľadať zverejnené štúdie k všetkému co človeka zajíma, a prečítať si ich.
Je to krásne ze že Jožko/Božka z Hornej Dolnej s nedokoncenou strednou školou dokážu odhaliť svetové sprisahania. Asi by pri ich tvorení mali zamestnať stamgastov z krčmy, potom by ich nedokázala odhaliť pani predavačka.

@anonym_f54dfa amen 👏🏻
@misanthropicdann 👍🏻

anonym_8f0a12
22. feb 2026
@misanthropicdann

@anonym_8f0a12 ešte raz.

@misanthropicdann myslíš zaplatené a zmanipulované klamstvá - štúdie Big Pharmy ?
Človek nepotrebuje mať vzdelanie Pekovej, aby videl čo sa deje. Sami lekári to potvrdzujú a sú pod veľkým tlakom Pharmy, ale samozrejme pre takých ako ty sú to len konšpirácie 🙂
Vakcíny sú obrovský miliardový biznis a je im jedno, že to ničí a zabíja ľudí, hlavne aby to zarábalo.

anonym_3a86a5
22. feb 2026
@anonym_29e6f9

@arek00 mňa len fascinujúce,že práve vám antivaxerom zomierali práve očkovaní kamoši. Toto pre mňa normálne záhada. Ja mám alergie na lieky, aké? Ani srnka netuší, vekom je ich viac a viac,ak by som to chcela zistiť,musela by som ísť do nemocnice a hrať sa na laboratornu myšku. Ešte taká menšia poznámka, alergie sa vyskytli ešte pred očkovaním 😉. Osobne by som na očkovanie nešla, nakoľko sa už dávno pred tým vravelo,že je to chrípkového typu a ja nemávam chrípku. Som tím angína, nemala.som chuť sa s niekým hádať. Vy aspoň budete mať ďalších 100rokov hovoriť o tom,že ak niekto zomrie je to kvôli očkovaniu. Očkovanie však môže reakciou povytiahnut chorobu, ktorá v nás drieme.
Ešte taká mini poznámocka v 2020 sa začalo očkovať až na konci decembra, tak to si mal veľmi šikovných kamošov,keď sa už trepali na očkovanie

@anonym_29e6f9 logicky ti ľudia zomierajú aj očkovaním kamošom ,nielen nám neočkovaným.

anonym_29e6f9
22. feb 2026
@anonym_3a86a5

@anonym_29e6f9 logicky ti ľudia zomierajú aj očkovaním kamošom ,nielen nám neočkovaným.

@anonym_3a86a5 samozrejme,že áno. Ale pointa je v tom,že neočko prezentujú tak,že im zomierajú len očko, nikto iný 🤦🏻‍♀️. V mojom okolí, našťastie zomrel len jeden mladý chlap (46). Rakovina, dobré skrytá, riešil to, čo by nie, jediný kto to neriešil bol jeho lekár. Vraj sa nemá toľko sledovať.

anonym_af800e
22. feb 2026
@arek00

V rokoch 2020 a 2021 mi po vakcine do troch mesiacov zomrelo minimalne 5 kamaratov 40+ na infakrty. Nehovorim o znamych, co su vakcinou poskodeny....tak isto poznam pripady ockovanych, co nasledne u nich prepukla zavazna rakovina. Ale ano, napomaha tomu aj stres, zavist, zlost, nespokojnost, zla strava, malo spanku, sicialny digitalny smog, zly zivotny styl a aj vakcina ma na tom podiel. Nehadzem to vsetko na vakcinu, ale co som spomenul...ma priamu suvislost s vakcinou.

@arek00 to je zaujímavé, že tvoji kamaráti zomierali už v roku 2020 po vakcíne ... Kde sa tak skoro k nej dostali?

hiro
23. feb 2026
@anonym_af800e

@arek00 to je zaujímavé, že tvoji kamaráti zomierali už v roku 2020 po vakcíne ... Kde sa tak skoro k nej dostali?

@anonym_af800e Kamaráti mali asi dobré kontakty a zohnali si zo zahraničia, nie? Však to dá rozum 😅

arek00
23. feb 2026
@anonym_af800e

@anonym_af800e ak sa ides chytat slovicok tak ok. Myslel som zaciatok vakcinacie. A ano, mam takych, co sli do Madarska si dat Sputnik...lebo tu bol vo velmim malom mnozstve. A ano, zomreli prve mesiace po zacati vakcinacie, preto som to uviedol tak. Vsetci zomreli v praci a pred ludmi....kadernicka kamaratka vela v panelaku mala kadernictvo, zrazu ju zlozilo ked strihala zakaznika, kamarat v kamione na vykladke, dalsi na hotelovej recepcii, dalsi na bicykli s dvoma malymi detickami v lese....40+ a ani, po vakcine... viem o tom, ved3lo sa kto sa dal a kedy a kto nie. Kedze to takmer kazdy zdielal verejne na FB alebo sa chvalil.

anonym_29e6f9
23. feb 2026
@arek00

@anonym_af800e ak sa ides chytat slovicok tak ok. Myslel som zaciatok vakcinacie. A ano, mam takych, co sli do Madarska si dat Sputnik...lebo tu bol vo velmim malom mnozstve. A ano, zomreli prve mesiace po zacati vakcinacie, preto som to uviedol tak. Vsetci zomreli v praci a pred ludmi....kadernicka kamaratka vela v panelaku mala kadernictvo, zrazu ju zlozilo ked strihala zakaznika, kamarat v kamione na vykladke, dalsi na hotelovej recepcii, dalsi na bicykli s dvoma malymi detickami v lese....40+ a ani, po vakcine... viem o tom, ved3lo sa kto sa dal a kedy a kto nie. Kedze to takmer kazdy zdielal verejne na FB alebo sa chvalil.

@arek00 človek, aby mal strach byť tvojím priateľom 🤣. Opakujem sa,ale je pre mňa záhadou a asi aj navždy to záhadou ostane,že práve vám antivaxerom zomierajú očko jedince.

anonym_af800e
23. feb 2026
@arek00

@arek00 ďalšia zaujímavá vec, že vždy keď napíšeš nejakú hlúposť a niekto na ňu poukáže tak ako tvoja protiodpoveď je "keď chceš chytať za slovíčka" 😂

Nechcem ťa opäť sklamať ale v HU sa Sputnik tiež používal až v roku 2021 prvý krát 😄

arek00
23. feb 2026
@anonym_af800e

@arek00 ďalšia zaujímavá vec, že vždy keď napíšeš nejakú hlúposť a niekto na ňu poukáže tak ako tvoja protiodpoveď je "keď chceš chytať za slovíčka" 😂

Nechcem ťa opäť sklamať ale v HU sa Sputnik tiež používal až v roku 2021 prvý krát 😄

@anonym_af800e je zaujimave, ze prevazne tu reaguju ludia, nie pod nikom, ale anonymne. Ten, kto reaguje pod svojim nickom, ma mvoj respekt a s nimi sa debati v celku fajn. Ale anonym...zial, boji sa vyjst z tiena anonymity a len pise tak, ze si dviha ego. 🤔

anonym_3a86a5
23. feb 2026
@anonym_29e6f9

@anonym_3a86a5 samozrejme,že áno. Ale pointa je v tom,že neočko prezentujú tak,že im zomierajú len očko, nikto iný 🤦🏻‍♀️. V mojom okolí, našťastie zomrel len jeden mladý chlap (46). Rakovina, dobré skrytá, riešil to, čo by nie, jediný kto to neriešil bol jeho lekár. Vraj sa nemá toľko sledovať.

@anonym_29e6f9 jasné že zomierajú aj neockovani na rakovinu. Hore som písala, že rakovina tu bola aj predtým samozrejme. A nikdy nezistíme kto dostal rakovinu z akého dôvodu. ALE nikdy to nebolo takéto kvantum. Jeden lekár na onkológii môj známy mi povedal, že od dôvodu stúpla rakovina u nich na oddelení o 300% a to je sakra divné. Mladý človek zomrel na raka sem tam, ok stalo sa. Ale teraz ako som aj odišla, v mojom blízkom okolí za posledný rok!! Zomreli 4 mladí 42-43 roční ľudia z môjho blízkeho okolia na rakovinu. Do 4m boli mŕtvi. A to už nieje uplne ok a človek sa logicky pýta čím to kua je.
Nemyslím že zvalujeme všetky rakoviny na očkovanie. Nie každý ocko ju dostane a naopak, len si myslíme že je vyššia šanca že ju dostaneš. Laicky povedané, že tie raka bunky v tele sa tým naštartujú pričom by za iných okolností len ticho spali.

anonym_3a86a5
23. feb 2026
@anonym_29e6f9

@arek00 človek, aby mal strach byť tvojím priateľom 🤣. Opakujem sa,ale je pre mňa záhadou a asi aj navždy to záhadou ostane,že práve vám antivaxerom zomierajú očko jedince.

@anonym_29e6f9 moja kamoška je očkovana a jej zomreli presne tí istí kamoši ako mne. Toto čo dávaš za stupid argument furt 🙈

arek00
23. feb 2026
@anonym_3a86a5

@anonym_29e6f9 moja kamoška je očkovana a jej zomreli presne tí istí kamoši ako mne. Toto čo dávaš za stupid argument furt 🙈

@anonym_3a86a5 zial iba realitu a ak je to pre teba stupid, za to ja nemozem. Mier priatelu ✌️

anonym_278965
23. feb 2026

Ja som mala úzkosti v čase, keď na mňa tlačili z každej strany, vrátane zamestnávateľa, aby som sa zaočkovala. Keď ma vyčleňovali z kolektívu, keď ma nepustili do obchodu kúpiť synovi papučky do škôlky, keď ma odmietla vyšetriť kardiologička, keď ma označovali kde akými hanlivými pomenovaniami. Dnes som šťastná, že som sa nepodvolila. Nie si jediná, ktorá to ľutuje. Veľa kolegýň mi teraz vraví, že vtedy na mňa síce nadávali, označovali ma za hrozbu, hoc ja som mala kovid iba raz (!) aj to ešte v úplných začiatkoch, keď sa za testovanie platilo 70€, zatiaľ čo ony, očkované, boli choré aj 4, či 5x. Dnes mi závidia. Mnohé z nich zápasia so zdravotnými ťažkosťami, ktoré predtým nemali. Ktovie, či by to tak bolo, aj keby sa nedali zaočkovať. Tak či onak, karty sú rozdané a nám neostáva iné, iba hrať rozohranú partiu najlepšie ako vieme. Či už očko, či neočko.

anonym_3a86a5
23. feb 2026
@arek00

@anonym_3a86a5 zial iba realitu a ak je to pre teba stupid, za to ja nemozem. Mier priatelu ✌️

@arek00 ty o čom píšeš. Veď to som nepísala tebe ale na úplne iný koment

anonym_3a86a5
23. feb 2026
@arek00

@arek00 a ešte dopĺňam, veď ja sama píšem koľko ľudí v mojom okolí zomrelo náhle po vakcinach

anonym_5ced05
23. feb 2026

@lalinka328 ja len toľko, že hrozne ale že hrooooozne veľa ľudí na svete po očkovaní žije. A ďalej - ľudia tak nejak prirodzene, postupom času... no... umierajú... Očkovaní aj neočkovaní. Akurát u tých očkovaných sa to vždy dá hodiť na to očkovanie - keď sa chce. (U neočkovaných sa to ľúbi hodiť aspoň na prekonané korony, keď už na očkovanie sa to hodiť nedá 🤷). Skús sa zamerať na iné veci vo svojom živote, nie zrovna na umieranie...

anonym_29e6f9
23. feb 2026
@anonym_3a86a5

@anonym_29e6f9 jasné že zomierajú aj neockovani na rakovinu. Hore som písala, že rakovina tu bola aj predtým samozrejme. A nikdy nezistíme kto dostal rakovinu z akého dôvodu. ALE nikdy to nebolo takéto kvantum. Jeden lekár na onkológii môj známy mi povedal, že od dôvodu stúpla rakovina u nich na oddelení o 300% a to je sakra divné. Mladý človek zomrel na raka sem tam, ok stalo sa. Ale teraz ako som aj odišla, v mojom blízkom okolí za posledný rok!! Zomreli 4 mladí 42-43 roční ľudia z môjho blízkeho okolia na rakovinu. Do 4m boli mŕtvi. A to už nieje uplne ok a človek sa logicky pýta čím to kua je.
Nemyslím že zvalujeme všetky rakoviny na očkovanie. Nie každý ocko ju dostane a naopak, len si myslíme že je vyššia šanca že ju dostaneš. Laicky povedané, že tie raka bunky v tele sa tým naštartujú pričom by za iných okolností len ticho spali.

@anonym_3a86a5 vravi sa tomu invazívny druh. Viem, čo myslíš. A bude toho viac,nakoľko ak si si všimla mamograf posunuli o 5rokov, čiže screening bude chýbať 40-45r. Detto idú robiť s cytologiou. Je veľa rakoviny hrubého čreva,to je hlavne kvôli "hanbe".

hiro
23. feb 2026
@anonym_3a86a5

@anonym_3a86a5 Toto počúvam vkuse dookola. "ALE nikdy to nebolo takéto kvantum" - čo to je za hlúposť a odkiaľ to ľudia majú? Štatistický úrad ukazuje práve opačné údaje - že mladých zomiera menej po očkovaní na covid ako umieralo pred rokom 2020. Odkiaľ sa berie tá hlúposť že zomiera "kvantum"?

julish
23. feb 2026
@anonym_29e6f9

@anonym_3a86a5 vravi sa tomu invazívny druh. Viem, čo myslíš. A bude toho viac,nakoľko ak si si všimla mamograf posunuli o 5rokov, čiže screening bude chýbať 40-45r. Detto idú robiť s cytologiou. Je veľa rakoviny hrubého čreva,to je hlavne kvôli "hanbe".

@anonym_29e6f9 aj sono prsnikov sa uz nerobi… ale niekto ma stale pocit, ze na ockovani sa zarobi viac nez na liecbe choroby. Boze, ty to vidis

anonym_29e6f9
23. feb 2026
@julish

@anonym_29e6f9 aj sono prsnikov sa uz nerobi… ale niekto ma stale pocit, ze na ockovani sa zarobi viac nez na liecbe choroby. Boze, ty to vidis

@julish ale tým 40 hore. Alebo mi niečo ušlo? Moja gynekologička je s týchto postupov na prášky. Lebo vraj je lacnejšia liečba ako prevencia. Prsia si máš ohmatať,keď máš veľké prsia ani svätena voda ti nepomôže. Ale zase ako píšu antimamografky, aj mamo sposobuje rakovinu,takže dobre nám tak.

julish
23. feb 2026
@anonym_29e6f9

@julish ale tým 40 hore. Alebo mi niečo ušlo? Moja gynekologička je s týchto postupov na prášky. Lebo vraj je lacnejšia liečba ako prevencia. Prsia si máš ohmatať,keď máš veľké prsia ani svätena voda ti nepomôže. Ale zase ako píšu antimamografky, aj mamo sposobuje rakovinu,takže dobre nám tak.

@anonym_29e6f9 neviem presne, este som tesne pod (mam 39). Mam benigny nalez, kym neprisla zmena od vlady, mala som nariadene kontrolovat sonom aspon raz rocne - teraz vraj uz len za uhradu

anonym_e73b05
23. feb 2026

Ja normálne nechápem čo to tu čítam… cely covid sme prežili bez toho aby sme ochoreli, bez ockovani bez testovania a bez stresov. Neviem ako je možné, že nám dal každý pokoj 🙂 ešte aj v Chorvátsku a v Maďarsku na dovolenke sme boli a predstavte si… na hraniciach nebol NIKTO kto by nás zastavil a skontroloval.
Dokonca som koncila na rodičovskej a nastúpila do roboty 🤓
Moje deti ani nepamätajú, že nejaký covid bol.
Tak mi to pripadá, že moc ste mnohí uverili tomu, že musíte poslúchať 🙂 a posluchate dodnes.
Poslúchajte ;) treba aj takých medzi nami.
Držte sa ❤️

julish
23. feb 2026
@anonym_e73b05

Ja normálne nechápem čo to tu čítam… cely covid sme prežili bez toho aby sme ochoreli, bez ockovani bez testovania a bez stresov. Neviem ako je možné, že nám dal každý pokoj 🙂 ešte aj v Chorvátsku a v Maďarsku na dovolenke sme boli a predstavte si… na hraniciach nebol NIKTO kto by nás zastavil a skontroloval.
Dokonca som koncila na rodičovskej a nastúpila do roboty 🤓
Moje deti ani nepamätajú, že nejaký covid bol.
Tak mi to pripadá, že moc ste mnohí uverili tomu, že musíte poslúchať 🙂 a posluchate dodnes.
Poslúchajte ;) treba aj takých medzi nami.
Držte sa ❤️

@anonym_e73b05 … a potom mas napriklad v rodine zenu, ktora umrela, pretoze jej kolegyna chodila s covidom do prace a nikomu nic nepovedala… vnucat sa nedozila - termin na ockovanie mala dva dni po smrti :(

anonym_fc0421
24. feb 2026
@arek00

@misanthropicdann toto su nasledky, co k tomu povieš? https://www.facebook.com/share/17nD3NKxBo/

@arek00 👍

anonym_fc0421
24. feb 2026
@anonym_8f0a12

@anonym_29e6f9 @dora281 .... prosím vás, aj máte nejaké potvrdené informácie o následkoch očkovania vo svete? Pozreli ste si videá vyššie, je veľa podcastov, kde to lekári preberajú, dokonca nútili gynekológov očkovať tehotné ženy, dokedy chcete predtým zatvárať oči ?? Preberajú to lekári v senáte USA, že to nenávratne poškodilo mnohým ľuďom zdravie a veľa ich zomrelo následkom očkovania, boli robené pitvy, ktoré to potvrdili. Všade vo svete sa o tom otvorene diskutuje, len u nás nie a udivuje ma, že sa ešte nájdu ľudia ako vy ktorí to obhajujú. Že vy nemáte žiadne následky neznamená, že to nepoškodilo alebo nezabilo iných ľudí.
@dora281 počas socializmu tu nemala veľký vplyv Big Pharma a deti po očkovaní nemali trvalé následky vo veľkých počtoch ako dnes. Pekný deň.

@anonym_8f0a12 👍

magdalienka11
24. feb 2026
@hiro

@anonym_3a86a5 Toto počúvam vkuse dookola. "ALE nikdy to nebolo takéto kvantum" - čo to je za hlúposť a odkiaľ to ľudia majú? Štatistický úrad ukazuje práve opačné údaje - že mladých zomiera menej po očkovaní na covid ako umieralo pred rokom 2020. Odkiaľ sa berie tá hlúposť že zomiera "kvantum"?

@hiro pozri sa na štatistiku vo svete.