Strach z očkovania proti COVID
Ahojte baby, v poslednej dobe čítam správy len o náhlych úmrtiach a všetko sa pripisuje vakcinácii proti Covidu. Otvorím FB a tam len: náhle úmrtie. Otvorím komentáre, a zase len diskusie a hádky o tom, že za to môže očkovanie. Ja som sa dala 2x zaočkovať a fakt mám z toho obrovské obavy, lebo čo ak? Mám z toho až depresie a prepadne ma veľká úzkosť keď to čítam a popritom viem, že som sama očkovaná. Aký máte na to názor vy?
@anka2015 mam okuliare ale asi ma moc nezaujima, co mas na profile a ked ti tak zalezi na detialoch si dalsia z tych Bio znienok co by najradsej behalo nahe po luke, maj krasny zivot papa
@biba_18 Toto neviem, nie som lekár... ale určite nie na to, na čo bola použitá.
@anonym_961187 Ďakujem, pobavil/a si. Ja mám teda od bio matky tak ďaleko ako bicykel od auta...
@arek00 aký problém?
tí ľudia čo vedeli o spiknutí si zohnali ivermectin a boli zachránený mohli sa ním liečiť a my ostatný sme stáli v rade na očkovanie, alebo sa triasli doma
Aký má byť výsledok toho celosvetového spiknutia politikov ktorý sa nenávidia a nevedia si prísť na meno no záhadne sa zhodli v tejto jednej veci a ťahali spolu za jeden povraz?
Čo s tými elitami ktorý vtedy vládli a teraz už nevládnu ako sa o nich postarajú aktuálne vládnuci?
A čo bohaté elity ktoré museli sedieť doma na zadku, nemohli si užívať svoje bohatstvo, lebo všetka zábava bola zavretá, nemohli cestovať na dovolenky s nimi sa ako počítalo v tomto svetovom spiknutí?
@anonym_78dd41 zle si pochopil...
My co sme sa odmietli dať, spravili sme tak preto...lebo sme jednocho nechceli (dvôvod mal kazdy iny). A tu to konci.
Ale ako som uz povedal...covid velmi rozdelil ludi a nikto ich nespajal. Iba sa navzajom urazali a to bol zamer.
Mojou ulohou pocas covidu bolo ludi spajat ci uz očko alebo neočko. Sme ludia na jednej planete a mame mat dobre vztahy vsetci. Preto akekolvek provokacie, pokusy o hadku ci chytanie za slobicka odmietam. Kazdy konal v tu dobu najlepsie ako vedel a ja to chapem a respektujem kazdeho.
@dora281 Áno, máš pravdu - aj toto sa volá štatistika. Tá štatistika, ktorou sa nás snažia ohurovať a ovplyvňovať však s touto matematickou má pramálo spoločné...
@anka2015 Ty sa naschval hras na blbu? Ja mam statistiku vystudovanu, a neexistuje take, ze matematicka a nematematicka statistika, existuje len statistika, a aritmeticky priemer JE statistika. Nikto sa ta nesnazi ohurovat, iba proste asi z oficialnych statistik vychadzaju veci, ktore tebe nezapadaju do svetonazoru o fuj fuj ockovani, ale to nie je problem statistiky. Proste ked si dam nejaku populaciu dokopy, vidim hned niekolko statistickych vystupov, ktore sa na 99,95% nedaju pripisat nahode alebo statistickej chybe (standardna rovina stat. vyznamnosti), a sice, ze ludia s ockovanim proti covidu maju lahsi priebeh ochorenia, maju vyrazne vyssiu sancu prezit bez trvalych nasledkov, a tazsie ochorenie prenasaju. Potom tam vidim aj take, ze niektori ludia maju tazky priebeh o ockovani, kedze ziadna vakcina nefunguje na 100%, ale riziko, ze sa ti toto stane sa cca rovna riziku byt ucastnikom leteckej nehody. Ano, lietadla padaju, ale padaju statisticky tolko, aby bolo lietanie rizikove? No nie, preto lietame vsetci.
Takze takto, ty statistika. Neockuj sa ak nechces, tvoja vec, ale tiez nas tu nepresviedcaj o nejakych alternativnych statistikach.
@biba-18 To má byť diskusia? Alebo to snáď má byť vtipné? Mne to iba odokrylo aké vysoké je tvoje IQ
@anka2015 ak si robis usudok podla toho co tu clovek napise nebodaj posle link , tak pouzijem ten krasny vyraz, asi nie si najostrejsia ceruzka, nahodou prave bipa tu mava celkom dobre nazory a ty si chott racej piect kolatsiky, papa
@anka2015 Ty sa naschval hras na blbu? Ja mam statistiku vystudovanu, a neexistuje take, ze matematicka a nematematicka statistika, existuje len statistika, a aritmeticky priemer JE statistika. Nikto sa ta nesnazi ohurovat, iba proste asi z oficialnych statistik vychadzaju veci, ktore tebe nezapadaju do svetonazoru o fuj fuj ockovani, ale to nie je problem statistiky. Proste ked si dam nejaku populaciu dokopy, vidim hned niekolko statistickych vystupov, ktore sa na 99,95% nedaju pripisat nahode alebo statistickej chybe (standardna rovina stat. vyznamnosti), a sice, ze ludia s ockovanim proti covidu maju lahsi priebeh ochorenia, maju vyrazne vyssiu sancu prezit bez trvalych nasledkov, a tazsie ochorenie prenasaju. Potom tam vidim aj take, ze niektori ludia maju tazky priebeh o ockovani, kedze ziadna vakcina nefunguje na 100%, ale riziko, ze sa ti toto stane sa cca rovna riziku byt ucastnikom leteckej nehody. Ano, lietadla padaju, ale padaju statisticky tolko, aby bolo lietanie rizikove? No nie, preto lietame vsetci.
Takze takto, ty statistika. Neockuj sa ak nechces, tvoja vec, ale tiez nas tu nepresviedcaj o nejakych alternativnych statistikach.
@anonym_2a10c1 dakujem, ze este ma tu niektore presviedcate o tom ze zdravy rozum nevymrel.
Nechcela som vyvolávať hádky medzi nami tu komentujucimi. Len som jednoducho sa potrebovala ,,vyspovedať”, resp. opýtať, či aj vy to tak máte ako ja? Ten strach…..každý ma na to svoj názor. Ja neodsudzujem nikoho. A nie, nie som troll. Dokonca pracujem ako sestra na OAIM 🙂 Aj my sme len ľudia, ktorí sa boja. Áno, videla som mnoho, nespočetne x úmrtí na Covid. Mladých ľudí, čo zo dňa na deň zomreli ešte pred nejakým očkovaním. Zomreli na následky Covidu, na zlyhanie orgánov. A predsa sa u nás v práci nájdu aj take kolegyne - sestry, čo očkovanie zatracujú a jedine ich slova sú take, že zaočkovaný - zomrieš
Nechcela som vyvolávať hádky medzi nami tu komentujucimi. Len som jednoducho sa potrebovala ,,vyspovedať”, resp. opýtať, či aj vy to tak máte ako ja? Ten strach…..každý ma na to svoj názor. Ja neodsudzujem nikoho. A nie, nie som troll. Dokonca pracujem ako sestra na OAIM 🙂 Aj my sme len ľudia, ktorí sa boja. Áno, videla som mnoho, nespočetne x úmrtí na Covid. Mladých ľudí, čo zo dňa na deň zomreli ešte pred nejakým očkovaním. Zomreli na následky Covidu, na zlyhanie orgánov. A predsa sa u nás v práci nájdu aj take kolegyne - sestry, čo očkovanie zatracujú a jedine ich slova sú take, že zaočkovaný - zomrieš
@lalinka328 kebyze premyslas dopredu, tak davno vies, ze mas lavu a pravu ruku. takisto mas tabor pre ocko a tabor pre neocko. co si cakala?
@lalinka328 kebyze premyslas dopredu, tak davno vies, ze mas lavu a pravu ruku. takisto mas tabor pre ocko a tabor pre neocko. co si cakala?
@anonym_961187 priznám sa, že ani neviem čo som čakala. Moja chyba

Milujem tych antivaxerov, ktori fajcia jednu od druhej, jedia same mastne jedla a fastfood a namiesto toho, aby sa presli 500 m, tak radsej idu autom. Ale ockovat sa nedaju, aby nezomreli mladi.
@anonym_f51350 takisto je to ich rozhodnutie, ci fajcia nefajcia, co jedia aj ci sa ockuju... minimalne velky rozdiel vidim, ze studie o tom , ako je fajcenie a mastne jedlo nebezpecne pre zdravie, tu skriepit nikto nebude