icon

Volali vám po darovaní krvi o očkovaní na Covid?

Včera o 10:35

Cawte, volali vam po darovani krvi ci ste očkovaný na covid?

patka06
Včera o 10:39

@anonym_autor dvaja darcovia, ani jedného sa nepýtali na Covid očkovanie

patta89
Včera o 10:41

Nie, nikdy sa ma nikto nepytal

januska12323
Včera o 10:49

Na všetko podstatné sa pýtajú res odberom nie po ňom. Takže nejaký covid nikoho nezaujíma.

anonym_97bd64
Včera o 10:57

nie

stvura
Včera o 11:22

@anonym_autor ale ved uz nikto nevie ze dakedy bol nejaky Covid...nikdy sa ma to nikto nespytal a to som pravidelny darca (cca 50 odberov)

autor
Včera o 11:23

No ja som bola po velmi dlhej pauze a volali mi

katkaseiner
Včera o 11:26

sme obaja s muzom darcovia, ja 23, on nejakych 15 a nikdy nas nikto nekontaktoval ani sa nepytal ci sme ockovany. Urcite ti volali z transfuzky?

mondolina
Včera o 11:30
@anonym_autor

No ja som bola po velmi dlhej pauze a volali mi

@anonym_autor
no to určite.
bola som darovať v máji a nikto mi nevolal. ani predtým.
v dotazníku pred odberom sa to tiež nerieši.

autor
Včera o 11:33
@katkaseiner

sme obaja s muzom darcovia, ja 23, on nejakych 15 a nikdy nas nikto nekontaktoval ani sa nepytal ci sme ockovany. Urcite ti volali z transfuzky?

@katkaseiner tak sa predstavila

mondolina
Včera o 11:36
@anonym_autor

@katkaseiner tak sa predstavila

@anonym_autor
a dôvod? prečo sa to pýta?

anonym_f2ef80
Včera o 11:38

Voľakedy sa to pýtali skrz očko, ale ako čítam nie každého a celkovo o každom to predsa vedia, keďže sa dávali údaje😉

patka06
Včera o 11:48

Na akékoľvek očkovanie za posledné obdobie sa pýtajú vo formulári, ktorý vypisuješ pred darovaním. Ak označíš áno, lekár sa pýta aké presne to bolo a kedy, podľa toho zhodnotí či môžeš darovať alebo nie.

mondolina
Autor odpoveď zmazal
mondolina
Včera o 11:56
@patka06

Na akékoľvek očkovanie za posledné obdobie sa pýtajú vo formulári, ktorý vypisuješ pred darovaním. Ak označíš áno, lekár sa pýta aké presne to bolo a kedy, podľa toho zhodnotí či môžeš darovať alebo nie.

@patka06
to som si ani nevšimla, že sa tam pýtajú na očkovanie. môže byť.

patta89
Včera o 12:16
@patka06

@patka06 ja som bola minuly tyzden darovat krv a ziadna otazka na ockovanie ram nie je

mondolina
Včera o 12:17
@patta89

@patka06 ja som bola minuly tyzden darovat krv a ziadna otazka na ockovanie ram nie je

@patta89
tiež si myslím.

patta89
Včera o 12:18
@mondolina

@patta89
tiež si myslím.

@mondolina urcite tam nie je. Ja som pravidelny darca, teraz som bola 35x a nikdy nikto sa ma na ockovanie nepytal a ni som nic v dotazniku neuvafzala 🙂

mondolina
Včera o 12:18
@patka06

@patka06
určite by som dala, že som očkovaná( to je jedno na čo a kedy)
a žiadna otázka od dr. nebola.

patka06
Včera o 12:19
@mondolina

@patta89
tiež si myslím.

@patta89
@mondolina
Pozrela som Dotazník, otázka č. 8 Boli ste za posledný mesiac očkovaný?
https://cms.ntssr.sk/uploads/Dotaznik_pre_darcu...

mondolina
Včera o 12:19
@patka06

@patta89
@mondolina

@patka06
môže byť.

patta89
Včera o 12:21
@patka06

@patta89
@mondolina

@patka06 tak beriem spät....ale nikdy sa ma dr. nepytala na ockovanie...ani ked som sa ockovala na covid, lebo na darovanie som isla neskôr (nie mesiac po ockovani)

patka06
Včera o 12:23
@patta89

@patka06 tak beriem spät....ale nikdy sa ma dr. nepytala na ockovanie...ani ked som sa ockovala na covid, lebo na darovanie som isla neskôr (nie mesiac po ockovani)

@patta89 Ak je viac ako mesiac po očkovaní, je údaj nepodstatný.
Riešili sme to kvôli očkovaniu na hepatitídu, preto si pamätám.

patta89
Včera o 12:24
@patka06

@patta89 Ak je viac ako mesiac po očkovaní, je údaj nepodstatný.
Riešili sme to kvôli očkovaniu na hepatitídu, preto si pamätám.

@patka06 rozumiem, dakujem za upozornenie 🙂

anonym_6d29d5
Včera o 13:19
@patka06

@patta89
@mondolina

@patka06 no posledný mesiac a to je dosť podstatná info a zároveň dosť rozdiel oproti očkovaní na dôvod ako tak. Podobné tam máš aj iné otázky vzťahujúce sa k situáciám za posledný mesiac.

anonym_6d29d5
Včera o 13:20

Že ty ty ocakavas odpoveď typu: áno pýtajú sa na to lebo byť očko na covid = smrť 😂 alebo že či ti náhodou nevolali preto, lebo sa ti zmenila celá krv a DNA 😂

anonym_fe5181
Včera o 14:19

Preco by to robili?
Kto chce cistu krv "bez cipov" 🤣 ten ma zvycajne pristup do databazy opichanych.

mondolina
Včera o 14:27
@anonym_fe5181

Preco by to robili?
Kto chce cistu krv "bez cipov" 🤣 ten ma zvycajne pristup do databazy opichanych.

@anonym_fe5181
presne. im cez rozum neprejdú 😉

danica2711
Včera o 17:02

PO darovaní krvi? Tak to určite nebol telefonát z hematológie, tam nie sú dementní, na všetko, čo potrebujú vedieť, sa spýtajú PRED odberom. Nevolal sa ten, čo ti telefonoval, náhodou Kotlár?

anonym_fa8add
Včera o 17:30

Otázka ohľadom očkovania je tam preto, pretože po určitých ockovaniach stúpajú výrazne protilátky - a mohli by si mylne myslieť že ste prekonali ochorenie - napríklad očkovanie proti hepatitíde. Krv od človeka čo prekonal zltacku by nemohli použiť, ale ak by vedeli že protilátky sú zvýšené len vďaka ockovaniu, tak by sa normálne mohla použiť