Volali vám po darovaní krvi o očkovaní na Covid?
Cawte, volali vam po darovani krvi ci ste očkovaný na covid?
Na všetko podstatné sa pýtajú res odberom nie po ňom. Takže nejaký covid nikoho nezaujíma.
nie
@anonym_autor ale ved uz nikto nevie ze dakedy bol nejaky Covid...nikdy sa ma to nikto nespytal a to som pravidelny darca (cca 50 odberov)
No ja som bola po velmi dlhej pauze a volali mi
sme obaja s muzom darcovia, ja 23, on nejakych 15 a nikdy nas nikto nekontaktoval ani sa nepytal ci sme ockovany. Urcite ti volali z transfuzky?
No ja som bola po velmi dlhej pauze a volali mi
@anonym_autor
no to určite.
bola som darovať v máji a nikto mi nevolal. ani predtým.
v dotazníku pred odberom sa to tiež nerieši.
sme obaja s muzom darcovia, ja 23, on nejakych 15 a nikdy nas nikto nekontaktoval ani sa nepytal ci sme ockovany. Urcite ti volali z transfuzky?
@katkaseiner tak sa predstavila
Voľakedy sa to pýtali skrz očko, ale ako čítam nie každého a celkovo o každom to predsa vedia, keďže sa dávali údaje😉
Na akékoľvek očkovanie za posledné obdobie sa pýtajú vo formulári, ktorý vypisuješ pred darovaním. Ak označíš áno, lekár sa pýta aké presne to bolo a kedy, podľa toho zhodnotí či môžeš darovať alebo nie.
Na akékoľvek očkovanie za posledné obdobie sa pýtajú vo formulári, ktorý vypisuješ pred darovaním. Ak označíš áno, lekár sa pýta aké presne to bolo a kedy, podľa toho zhodnotí či môžeš darovať alebo nie.
@patka06
to som si ani nevšimla, že sa tam pýtajú na očkovanie. môže byť.
@patka06 ja som bola minuly tyzden darovat krv a ziadna otazka na ockovanie ram nie je
@patka06
určite by som dala, že som očkovaná( to je jedno na čo a kedy)
a žiadna otázka od dr. nebola.
@patta89
tiež si myslím.
@patta89
@mondolina
Pozrela som Dotazník, otázka č. 8 Boli ste za posledný mesiac očkovaný?
https://cms.ntssr.sk/uploads/Dotaznik_pre_darcu...
@patta89
@mondolina
@patka06
môže byť.
@patta89
@mondolina
@patka06 tak beriem spät....ale nikdy sa ma dr. nepytala na ockovanie...ani ked som sa ockovala na covid, lebo na darovanie som isla neskôr (nie mesiac po ockovani)
@patta89
@mondolina
@patka06 no posledný mesiac a to je dosť podstatná info a zároveň dosť rozdiel oproti očkovaní na dôvod ako tak. Podobné tam máš aj iné otázky vzťahujúce sa k situáciám za posledný mesiac.
Že ty ty ocakavas odpoveď typu: áno pýtajú sa na to lebo byť očko na covid = smrť 😂 alebo že či ti náhodou nevolali preto, lebo sa ti zmenila celá krv a DNA 😂
Preco by to robili?
Kto chce cistu krv "bez cipov" 🤣 ten ma zvycajne pristup do databazy opichanych.
Preco by to robili?
Kto chce cistu krv "bez cipov" 🤣 ten ma zvycajne pristup do databazy opichanych.
@anonym_fe5181
presne. im cez rozum neprejdú 😉
PO darovaní krvi? Tak to určite nebol telefonát z hematológie, tam nie sú dementní, na všetko, čo potrebujú vedieť, sa spýtajú PRED odberom. Nevolal sa ten, čo ti telefonoval, náhodou Kotlár?
Otázka ohľadom očkovania je tam preto, pretože po určitých ockovaniach stúpajú výrazne protilátky - a mohli by si mylne myslieť že ste prekonali ochorenie - napríklad očkovanie proti hepatitíde. Krv od človeka čo prekonal zltacku by nemohli použiť, ale ak by vedeli že protilátky sú zvýšené len vďaka ockovaniu, tak by sa normálne mohla použiť

@anonym_autor dvaja darcovia, ani jedného sa nepýtali na Covid očkovanie