Aká je pediatrička MUDr. Beáta Nemčoková v Košiciach?
Pomaly začínam hľadať detskú lekárku v Košiciach a o tejto som čítala v jednej téme tu na koníku jeden príspevok. Zaujalo ma, že zbytočne nepredpisuje lieky a že je otvorená aj prírodnej liečbe. Chodíte k nej niekto? Prípadne ma zaujíma, či niekto nepozná podobne zameranú pediatričku na Terase, keďže tu by sme to mali bližšie.. Ďakujem za info🙂
ahoj Amelie, pozram ze si pred rokom zhanala pediatra. Rada by som sa opytala ci nakoniec chodis k Dr. nemcokovej a aak ano ako si s nou spokojna. Dakujem pekne
@virag2014 prosim ta, tiez mame zlu skusenost. Co sa stalo u vas? Mozes aj ip. Dakujem
my k nej tiez chodime a spokojna nie som vobec, povysenecky a nadradeny pristup k matkam a o vysetrenie dietata musim sama pytat doktorku, co by malo byt samozrejmostou a nie na poziadanie matky... ale sestricka je velmi mila osobka, ochotna poradit aj po telefone kedykolvek, bezplatne, na rozdiel od p. doktorky...
@nuska
Na seba telefon si nechava zaplatit..
My sme k nej tiez chodili, ale po 2 rokoch sme odisli.. aj napriek pozitivnym ohlasom (z webu) osobne pozitivne skusenosti s nou nemam.. syna videla iba zbezne, vsetky odbery, ockovania, rady (aj po telefone) a recepty nam podavala sestricka (jedine kvoli nej sme odkladali odchod).. a s tou “alternativnou” liecbou to bolo ciste o propagacii homeopatik, ktore jedine stali vela penazi..
nehovoriac o tom, ze namiesto hladania priciny zvysenych Ig nam “zakazala” vynechat vsetko mliecne, pricom alergologicka neskor potvrdila alergiu na vajecny bielok, mlieko je v pohode..
a ja ako matka som po konverzacii s nou odchadzala cela spotena z ambulancie.. mudrost sveta vystudovala pani doktorka..
A este poznamocka, co sa tyka dostupnosti, kocikom sa na prve poschodie nedostanete, takze ho je najlepsie zamknut dole o zabradlie a tahat vsetky veci+ dieta hore..
Uplne suhlasim s predoslym prispevkom a pani dr vobec neodporucam. Namyslena arogantna nadradena povysenecka. Velmi neprijemny pocit z nej som mala.
Tiez mam velmi zle skusenosti, liecba po telefone a iba so sestrickou, vzdy ponuka len drahé homeopatika,ktore vam hned predá. Ak sa nieco opytam, pripadne sa mi nepaci hneď sa háda a kričiiii🙈🙈

Nikto k nej nechodí, nepozná ju?