Je tu nejaký infektológ alebo virológ?
Poprosila by som o radu ak sa tu niekto taky nájde. Vopred ďakujem.
Lekár na koníkovi celkovo je dosť rarita. Poznám tu len štyroch. Toto je možno aj nejaký vedecký smer... jedine že by niekto niekoho poznal z okruhu rodiny, známych
Možno na krízovom štábe občas preliezajú aj koníka...len treba počkať a byť trpezlivý 😀
@pravdovrav11, ďakujem. Len by ma zaujímalo, či je pravda co sa píše na rôznych stránkach ohľadne šírenia covidu potravinami a rôznymi povrchmi. Viem, že primárna cesta je z človeka na človeka. Niekde sa uvádza že vírus dokáže prežiť na povrchoch 3-4 dní. Známi hovoria, že po pár minútach zomiera a potrebuje hostiteľa na prežitie (človek, zviera) a povrchy vôbec netreba riešiť. Co je teda mýtus a co fakt?
@bambulienka25 ďakujem. Len by ma zaujímalo, či je pravda co sa píše na rôznych stránkach ohľadne šírenia covidu potravinami a rôznymi povrchmi. Viem, že primárna cesta je z človeka na človeka. Niekde sa uvádza že vírus dokáže prežiť na povrchoch 3-4 dní. Známi hovoria, že po pár minútach zomiera a potrebuje hostiteľa na prežitie (človek, zviera) a povrchy vôbec netreba riešiť. Co je teda mýtus a co fakt?

@lilu2008 podla odpovedi v niektorych temach kazdy druhy...