icon

Kedy sa treba prihlásiť k detskému lekárovi?

nanulik
15. júl 2010

neviem či treba pred narodením, alebo stačí až potom ked sa maličké narodí?

flamenga
15. júl 2010

ja som volala pediatričke už pred pôrodom, keďže meno lekára bolo treba nahlásiť už v pôrodnici. Po prepustení dostaneš z novorodeneckého správu o malej, ktorú treba odniesť pediatrovi do 24 hodín 🙂

jankapiknova
15. júl 2010

no my sme po prichode z nemocnice,hned na druhy den išli pediatričke 😉

sssimi
15. júl 2010

@nanulik Ja som vybavovala pred pôrodom. Nemusí ťa pediater zobrať a v pôrodnici nahlasuješ meno lekára, tel.číslo aj adresu. No a kontrola po návrate z pôrodnice do 24 hodín alebo ako ja keďže ma prepustili v sobotu, tak som šla v pondelok.

latvia
15. júl 2010

pediatra je vhodne si dohodnut pred porodom, ci vobec dieta vezme, niektori maju plno.staci zavolat, opytat sa, aby o vas vedeli. k pediatrovi aj so spravou z nemocnice sa ide na 2.den po prepusteni z nemocnice

raona
15. júl 2010

Treba si vybavit detskeho lekara este pred porodom, v nemocnici mamicka nahlasuje, ku ktoremu detskemu lekarovi budete patrit, a potom do 24 hod. po prepusteni z nemocky treba s babatkom k detskemu lekarovi ist, alebo pride ku Vam domov po dohode. Nasa lekarka chcela prist osobne, ale nakoniec sme ju navstivili hned cestou z porodnice my spolu s prepustacou spravou...

emjee
15. júl 2010

len doplnim predchadzajuce odpovede - treba ho mat vybaveneho dopredu, pretoze v porodnici sa robia detickam skrinigove testy, ktorych vysledky sa zasielaju prave uz vybranemu detskemu lekarovi

nikush
17. júl 2010

@nanulik
treba sa ist spytat este pred porodom, ci male vobec vezme.

atrami
18. júl 2010

určite pre porodom, máš čas zistiť si referencie na lekárov v tvojom okolí. Ja som len potom telefonicky oznámila, že som porodila a lekárka prišla k nám.

bambibam
20. júl 2010

mi sme si doky vybrali popredu ,aby sme vedeli hned v nemocnici nahlásiť ku komu budeme chodiť.

dara76
20. júl 2010

Urcite si treba doktorku dohodnut dopredu. V prodnici vyzaduju meno doktorky ku ktorej s babatkom budeme chodit. Posielaju im vysledky z vysetreni.
A urcite je to lepsie ako po porode nieco nahanat, kedze do 24 hodin po prepusteni z nemocnice sa treba u nej hlasit a dohodnut si prvu poradnu.

1katkas
6. jan 2013

my sme dopredu nemuseli, byvame na dedine, manzel isiel zahlasit maleho v den ked nas prepustili z nemocnice

zuzana17
6. jan 2013

Stačí po prepustení z pôrodnice, myslím, že je tam lehota do 4 dní od prepustenia 😉 U nás sa ešte v pôrodnici pýtajú ku komu budeme chodiť, zapisujú si to. Určite už približne vieš koho si asi vyberieš.

stanislavao
6. jan 2013

pred narodenim. lebo v porodnici potrebujete udaje od pediatricky, adresu, meno, tepl kontakt. a musi o vas predsa vediet. a po porode treba ist hned, ako pridete domov. odniest prepustaciu spravu a dohodnut si terminy navstevy.

petra20200
11. jún 2024

Bola som sa informovať pred pôrodom detskej lekárke ale som si to rozmyslela ze pôjdem inej dá sa to ešte zmeniť?