Odporúčania na top detského očného lekára
Ahojte, odporucte mi prosim top detskeho očneho lekara, ktory dokaze riesit aj nebezne veci, dieta ma dlhodobo zapal, nevieme z coho, uz sme boli u dvoch, len mu hadzu kvapky za kvapkami a nic …. Potrebujem niekoho realne schopneho, peniaze neriesim, aj sukromny!!! Ďakujem
@anonym_autor Ahoj. U nas to bolo tiez tak. Kym nas ocna doktorka neposlala na alergo. Ze sa jej to nezda ako klasicky zapal. A veru nasli mu alergie, nasadili lieky. Oci mal zapalene vzdy ked bol chory ale aj mimo chorob sa mu zapalovali. Teraz je to uz minimum. Raz za dlhy cas.
@anonym_autor Ahoj. U nas to bolo tiez tak. Kym nas ocna doktorka neposlala na alergo. Ze sa jej to nezda ako klasicky zapal. A veru nasli mu alergie, nasadili lieky. Oci mal zapalene vzdy ked bol chory ale aj mimo chorob sa mu zapalovali. Teraz je to uz minimum. Raz za dlhy cas.
@pehavcek syn ma praveze vysetrene aj alergie a vsetko ma negativne
@pehavcek syn ma praveze vysetrene aj alergie a vsetko ma negativne
@anonym_autor a aspon okres? Alebo budes cestovat z bratislavy do presova?
@anonym_autor a aspon okres? Alebo budes cestovat z bratislavy do presova?
@taktotedanie bratislava, zapad, stred kludne, vychod by bol ďaleko
Nema niekto inak skusenost s klinikoi Vesely? V Blave? Pocula som dobru recenziu
Nema niekto inak skusenost s klinikoi Vesely? V Blave? Pocula som dobru recenziu
@anonym_autor mozes veseleho v ba
@anonym_autor ahoj prosim ta, nasla si dobreho ocneho ? aj my potrebujeme dobreho ocneho lekara, dcera ma vkuse zapal spojiviek a alergologii absolutne nic nenasli a ked aj brala lieky na alergiu nic nepomahalo, bola si u Veseleho? Dakujem moc
@anonym_autor ahoj prosim ta, nasla si dobreho ocneho ? aj my potrebujeme dobreho ocneho lekara, dcera ma vkuse zapal spojiviek a alergologii absolutne nic nenasli a ked aj brala lieky na alergiu nic nepomahalo, bola si u Veseleho? Dakujem moc
@anonym_177180 vytery?
@anonym_177180 bola som u Veseleho, nejaka lekarka a nevedela, uz tam nejdeme
@anonym_177180 bola som u Veseleho, nejaka lekarka a nevedela, uz tam nejdeme
@anonym_autor skusali ste NUDCh?
@anonym_autor skusali ste NUDCh?
@taktotedanie aj tam sme boli, tiez mi doslo ze matali, davali kvapky jedny za druhymi, vzdy ked sme tam prisli tam bola ina lekarka, to sa mi nepacilo
@taktotedanie aj tam sme boli, tiez mi doslo ze matali, davali kvapky jedny za druhymi, vzdy ked sme tam prisli tam bola ina lekarka, to sa mi nepacilo
@anonym_autor tak zase bohuzial, maju rozpis kto na aku ambulanciu pojde, kedze lekari chodia na konzilia, operuju, sluzia nocne alebo maju dovolenky ci idu k lekarom alebo maju chore deti tak sa jednoducho musia striedat
Ja osobne by som odporucila bud Dr Bryndzovu alebo Dr Prepjakovu len to sa tazko objednat tak aby tam aj boli
Podla mna si tu bud nieco nenapisala a nedala vsetky info , tu si to tak z rychlosti napisala a samozrejme problem je v lekaroch..nieco tu unika..
ked ti vadi ze sa striedaju ludia tak dr elizova z nidch ma ocnu ambulanciu na niektore dni, tam bude sediet len ona stale
@zuzacka16 5 rokov
@anonym_autor osobne som mala pripady ( ja sa detom nevenujem) takze dospelaci
Jeden mas alergiu na nejake farbivo a nezistilo sa to beznym vysetrenim ale rozsirenym panelom alergenov ( to si pacient ziadal sam v sukromnom alergo centre)
Dalsi pripad- nakoniec to bolo nevhodne prostredie ( menej hygienicke) v domacnosti k tomu skolka kde nedbali na hygienu ruk a hraciek
Mali ste aj potravinove alergeny? Reumato faktpry?

@anonym_autor mudr elizova, ba lamac