icon

Odporučte detského lekára v Prešove a okolí

julinka15
13. máj 2026

Ahojte. Vie mi niekro poradit detkeho lekara v Presove, Kosiciach, alebo v blizkom okoli, u ktoreho nie je problem neckovanie dietata? dakujem

endzi83
13. máj 2026

@julinka15 my sme mali v po, ale pokuta nám prišla.

majka238
13. máj 2026

@julinka15 ak je na to dovod, tak s tym nema problem ziaden lekar. Ak je to len vymysel rodica, tak ziaden normalny vystudovany lekar s tym nebude stotozneny.

anonym_ef9366
20. máj 2026

Aj nasa je super no pokuty a potiaze s tym spojene nikoho neminuli co viem od ostatnych rodicov

anonym_ef9366
8. júl 2026

@julinka15 viaceri moji znamy, rozne pediatricky/pediatry od presova/kosice/bardejov/dokonca pediater na dedine
Lekar ako taky s tym problem nemal-ja sa ani necudujem, ze pediatri to uz neriesia lebo to je ako hadzat hrach na stenu, proste takych rodicov nepresvedcis ( presvedci ich az to ked im dieta ochorie a zomrie? Neviem, oni su rodicia, oni s tym budu cely zivot zit a nosit im kvietky na hrobceky)
Kazdopadne nemali s tym problem, lekar za to zodpovednost nenesie ale pokuty dosli vsetkym

endzi83
9. júl 2026
@anonym_ef9366

@julinka15 viaceri moji znamy, rozne pediatricky/pediatry od presova/kosice/bardejov/dokonca pediater na dedine
Lekar ako taky s tym problem nemal-ja sa ani necudujem, ze pediatri to uz neriesia lebo to je ako hadzat hrach na stenu, proste takych rodicov nepresvedcis ( presvedci ich az to ked im dieta ochorie a zomrie? Neviem, oni su rodicia, oni s tym budu cely zivot zit a nosit im kvietky na hrobceky)
Kazdopadne nemali s tym problem, lekar za to zodpovednost nenesie ale pokuty dosli vsetkym

@anonym_ef9366 neviem prečo anonym, skrývať sa za svoj názor ale dobre i tak. Občas sa treba zamyslieť aj nad tým prečo to tí rodičia robia. ak sa vám dieťa zmení zo dňa na deň po vakcíne, a budete mať zo zdravého dieťaťa "postihnuté" snáď budete hovoriť inak. To neznamená že vám to prajem, len trošku menej arogancie /v zmysle že budeme nosiť kvety deťom na hrobček/ čo ak by to bolo po vakcíne /vtedy by to bolo v poriadku? nosiť deťom kvety na hrob?/. Netreba vždy odsudzovať, ale aj naučiť sa prijať iný názor, možno ani ten váš nie je správny. len teraz vám to možno vyšlo. Ak vôbec máte deti. Lebo sa mi páči ako sa do toho miešajú ľudia čo ani deti nemajú, ale svoju pravdu povedať musia.

anonym_ef9366
9. júl 2026
@endzi83

@anonym_ef9366 neviem prečo anonym, skrývať sa za svoj názor ale dobre i tak. Občas sa treba zamyslieť aj nad tým prečo to tí rodičia robia. ak sa vám dieťa zmení zo dňa na deň po vakcíne, a budete mať zo zdravého dieťaťa "postihnuté" snáď budete hovoriť inak. To neznamená že vám to prajem, len trošku menej arogancie /v zmysle že budeme nosiť kvety deťom na hrobček/ čo ak by to bolo po vakcíne /vtedy by to bolo v poriadku? nosiť deťom kvety na hrob?/. Netreba vždy odsudzovať, ale aj naučiť sa prijať iný názor, možno ani ten váš nie je správny. len teraz vám to možno vyšlo. Ak vôbec máte deti. Lebo sa mi páči ako sa do toho miešajú ľudia čo ani deti nemajú, ale svoju pravdu povedať musia.

@endzi83 ale prosim ta z dna na den, ideme sa v roku 2026 naozaj bavit o tom “ako mmr sposobuje autizmus?”
Ty si odpovedala k teme? Ja ano, tvoj koment bol zbytocny

endzi83
9. júl 2026
@anonym_ef9366

@endzi83 ale prosim ta z dna na den, ideme sa v roku 2026 naozaj bavit o tom “ako mmr sposobuje autizmus?”
Ty si odpovedala k teme? Ja ano, tvoj koment bol zbytocny

@anonym_ef9366 prepáč, ale môj komentár vyššie bol k téme, tvoj ani z ďaleka, keďže otázka znela odporúčte detského lekára, u ktorého nie je problém neočkovanie dieťaťa. Neodporučila si, len si si tu vyliala srdiečko, keďže našťastie Tebe tvojmu okoliu ani nikomu inému sa z očkovania nič nestalo. A ja nespomínam mmr vakcínu, to že poznáš len jednu vakcínu a jednu možnú príčinu. neznamená že sa môžeš vysmievať rodičom, ktorý majú ozajstné problémy. zamysli sa ako bol tvoj koment užitočný k tejto téme. Otázka neznela mám dať alebo nemám dať zaočkovať dieťa, ak si chcela byť aby tvoj koment nebol zbytočný, vytvor si svoju tému a tam ju obhajuj kludne dookola.