icon

Pediatrička v Trnave vyšetrujúca C-reaktívny proteín

paja74
22. júl 2015

Odporučíte mi dobrú pediatričku na poliklinike v Trnave, ktorá má aj CRP v ambulancii? Ďakujem.

hradnapani
•
22. júl 2015

@paja74 len na okraj: od roku 2011 musia mat vsetky pediatricke ambulancie crp pristroj...

paja74
autor
•
22. júl 2015

@hradnapani Hmm, tak prečo ho MUDr. Bradiak nemá? Inak zrovna jeho neodporúčam a chcem zmeniť...

koniarova
•
22. júl 2015

@paja74 Veď to musí mať každá už 4 roky. 😉

koniarova
•
22. júl 2015

@paja74 Čo ti odpovedal, keď si sa ho na to spýtala?

paja74
autor
•
22. júl 2015

@koniarova Ja som nevedela, že je taká povinnosť mať v každej ambulancii CRP. Sestrička mi iba odpovedala, že oni to proste nemajú... 😒

paja74
autor
•
22. júl 2015

No a ktorá pediatrička je teda podľa vášho názoru dobrá, najlepšia a najúžasnejšia??? 😉 S ktorou ste spokojné?

paja74
autor
•
22. júl 2015

Ináč nechápem, prečo sa mi diskusia premenovala na niečo úplne iné? 😕 Ako kontaktujem admina?

moon1979
•
22. júl 2015

@paja74 testy CRP si vieš kúpiť aj v lekárni a otestovať sa sama doma 🙂 v podstate aj u pediatra za to platíš ... niekde 6 niekde 7 eur za test

paja74
autor
•
22. júl 2015

@moon1979 No to by som určite doma nezvládla pichať deti do prsta... 😀 A predpokladám, že u pediatra se neplatí toľko, alebo áno?

moon1979
•
22. júl 2015

@paja74 platí sa ako som písala niekde 6 niekde 7 eur 🙂 záleží od pediatra aký má cenník ... crp totižto poisťovňa neprepláca, takže musíš uhradiť materiál jednorázový, ktorý sa použije ...

hradnapani
•
22. júl 2015

@paja74 tak to fakt netusim, preco ho nema, ked je to jeho povinnost. Poplatok sa obvykle plati, okolo 5 eur, ale ak sa nemylim, tak jedna poistovna (neviem ktora, vseobecna urcite nie) ho preplaca. A premenovanie diskusii je tu bezne, a nezvyknu to menit naspat. Ale teda s vyberom lekarky v trnave ti neviem poradit konkretne.

misiakkk
•
22. júl 2015

Dr Laskova velmi odporucam!

brrrrrciatko
•
22. júl 2015

my sme chceli dr. drdulovu ale uz neprijima novych pacientov. Odporucila nam Durkovu, ze je dobra odbornicka. tak ideme skusit ku nej 🙂
a za crp test sa plati 🙂