icon

Poradíte doktorku na Šustekovej poliklinike?

limenka
20. sep 2013

Ahojte vsetky mamicky a baby,

No uprimne som tu uplne nova a mam dilemu ako kazda mamicka ktora chce pre svoje dieta tu naspravnejjsiu pani doktoktorku.
Byvame ako je Namestie hraniciarov a doktorku by sme chceli na Sustekovej poliklinike len problem je v tom ze aku pani doktorku
si mame vybrat lebo termin je dani a doktorka kazda nemusi brat to mi je jasne tak prosim o radu. No co som citala referencie len dost
chabe MUDr. Ľuboslava Vakulová a MUDr. Gabriela Jelenčiaková len u tejto sa dlksie caka na objednanie ale 15 min cakanie.
MUDr. Michaela Černá som take nie moc pozytívne veci a posledna je MUDr. Viera Čákanyová . prosím vas hlavne o vase skusenosti
lebo fakt neviem a zase daleko mat doktorku od baraku sa mi zda namahavejsie ked som sama na seba odkazana a manzel na sluzobke.
Piste radte a vopred dakujem......

katrinka8
•
20. sep 2013

@limenka - ahoj, ja Ti neporadim ohladne vyberu dr.., kedze nie som z BA, ale poradim Ti, aby si si tuto temu zmenila z Otazky na Diskusiu (napis adminovi), pretoze do otazky Ti moze kazdy napisat len 1x odpoved a Ty nemozes na to reagovat. Plus pridaj si do nazvu temy alebo do toho popisu, ze v akom meste hladas dr. - aby clovek nemusel patrat 😉

alena16
•
20. sep 2013

Ja mám Šustekovu pár minút od domu, so synom tam aj chodím, ale dcéru som tam už nedala. Proste tam nieje z čoho vyberať, všetky doktorky sú už dáááávno v dôchodkovom veku, referencie nič moc. Radšej si nájdi vhodnú doktorku na Fedinovej alebo Záporožskej.

evkapalkova
•
24. sep 2013

Mas to velmi tazke, lebo vsetky tie doktorky su uz starsie pani. My chodime ku dr. vakulovej a keby som mohla menit, tak hned menim. Ved nemusis si vybrat podla obvodu, to je tvoja slobodna volba kam budes chodit.

levanda
•
24. sep 2013

Ahoj,my sme u Dr.Cernej. Nemôžem si vynachvalit....do 1 roka maju detičky prednost bez cakania, okrem ambulancie ma hned povedľa 2 "cakacie miestnosti akoby tzv.prípravne" , po 1 roku sa uz caka a tahaju sa listky pre poradie. Ale da sa objednat aj prednostne, za poplatok ako u kazdeho lekara...Neviem ako ini, kazdy moze mat iny nazor, ale my sme spokojni.

mimuska7128
•
9. nov 2014

Prosím vás môžete mi niekdo napísať o dr vakulova? Mám snou zle skúsenosti cI to len umna alebo už aj niemktore iné mamičky maju zlú.skúsenosť ďakujem, chcem ju zmeniť, preto.sa pytam

velkacica
•
9. nov 2014

mňa kedysi vypiplala MUDr. Jelenčiaková, žijem a teda referujem 😀

domulienka20
•
17. júl 2018

@limenka ahoj ja som bola u pani vakulovej 22 rokov veľmi som snou spokojná vie poradiť . Terás v októbri dávam ku nej dcérku.
Voľakedy si ošetrovala aj moju maminu aj sestru .
Čakanie záleží od toho kedy ku nej dôjdeš najhoršie to je ráno a tesne ku koncu . Ale zobere tá aj keby skončila o 12:00 a ty tam stále cakas