icon

Transnazálna gastroskopia na západnom Slovensku

nijka
30. mar 2016

Prosim viete kde robia gastroskopiu transnazalne, teda cez nos, na zapadnom Slovensku ideálne?

iwesska
•
31. mar 2016

Tak toto by som aj ja rada vedela, ale pokial viem robia to len v Kosiciach 😒

nijka
autor
•
31. mar 2016

Chvilu aj v Medissime,tam som na tom bola pred 3 rokmi ale nemajú to tam teraz :'(

nijka
autor
•
31. mar 2016
iwesska
•
31. mar 2016

@nijka Fakt? To som ani nevedela. A to uz preco tam zrusili? Nejako ide to medissimo dole vodou...

nijka
autor
•
31. mar 2016

@iwesska mali to pozicane a co ich prebral ProCare je to des. Na niektore veci som chodila k nim, ale po novom dat 25€ za vysetrenie ak nemas zaplateny rocny poplatok.....

iwesska
•
1. apr 2016

@nijka No to je skoda teda, ze uz to neponukaju. Ja len same staznosti na nich pocuvam. Muz tam bol nedavno u neurologicky a som aj ja chcela ist k nej a ona ze uz tam robit nebude a dala mu kontakt na jej sukromnu ambulanciu. A celkom sranda bola ked muz sa chcel objednat na neuro prvy krat a pyta sa tej baby co objednava, ze ci robia aj EEG vysetrenie a ona s vaznou tvarou: "To co je EEG" 😀 😀 Tomu hovorim odborny personal 😀

iwesska
•
24. máj 2018

Ahoj,no ako? Nasla si nejake zariadenie tu na zapade,kde to robia? Ja som bola teraz na normalnej hadici,ale horsie ako 1x,uz nechceeem😭
@nijka

nijka
autor
•
24. máj 2018

@iwesska nie veru 😭 a tiež ma to čaká, už sa tomu nemôžem donekonečna vyhýbať 😭😭😭

laura0107
•
24. máj 2018

@nijka v Novych Zamkoch to tusim robia.svokra bola nedavno.a svagrina nato ma ist tiez..

laura0107
•
24. máj 2018

@nijka mam ti vyzistit u koho boli?

nijka
autor
•
24. máj 2018

@laura0107 áno prosiiiim ❤️💙

laura0107
•
24. máj 2018