icon

Vyšetrenia na endometriózu

26. feb 2025

Ahojte chcem sa spytat ci tu je nejaka zienka ktorej bola diagnostikovana endometrioza, ale nie z bezneho vysetrenia, mam dlhodobo bolesti v pravom vajecniku robili mi usg celeho brucha ale vsetko bolo v poriadku. Niekde som citala ze mozu byt skryte zrasty tak ze ich nevidiet, preto ma zaujima akeho vysetrenia sa mozem este doziadat…

ada_alica
•
26. feb 2025

Jedine diagnosticka laparoskopia

heminepa
•
Autor odpoveď zmazal
•
smolinka322
•
11. mar 2025

Potvrdi sa len histologicky diagnostickou laparoskopiou ale taktiez aj MRI velmi pekne odhali hlboko infiltrujucu endo a zrasty co usg nemusi.byt vidiet odporucam mri absolvovat v Ba v dr.magnet je tam pani doktorka specializujuca sa na endometriozu.

barbora7776
•
3. máj 2025
@smolinka322

Potvrdi sa len histologicky diagnostickou laparoskopiou ale taktiez aj MRI velmi pekne odhali hlboko infiltrujucu endo a zrasty co usg nemusi.byt vidiet odporucam mri absolvovat v Ba v dr.magnet je tam pani doktorka specializujuca sa na endometriozu.

@smolinka322 dobrý deň prajem prosím vás a kde dr magnet ? Na Kramaroch alebo Ružinov nemocnica ?

smolinka322
•
3. máj 2025
@barbora7776

@smolinka322 dobrý deň prajem prosím vás a kde dr magnet ? Na Kramaroch alebo Ružinov nemocnica ?

@barbora7776 na kramaroch je dr. Magnet samostatna budova v suterene.