Vaše skúsenosti s NUANCE

konik_testuje27.3.2017

10 žien z Modrého koníka dostalo šancu otestovať francúzsku pleťovú kozmetiku Nuance, ktorú vytvorili poprední profesionáli a odborníci na krásu. Svieže, ľahké a účinné zloženie jednotlivých zložiek krémov a sér mohli otestovať a recenzovať v týchto prevedeniach:

Magical Radiance Control - balíček obsahuje sérum pre všetky typy pleti, denný krém pre normálnu a zmiešanú pleť, denný krém pre suchú pleťnočný krém pre všetky typy pleti a očný krém pre vštky typy pleti. Krémy a sérum vám zabezpečia rozjasnenie, anti-stress a vitalitu. Balíček je vhodný pre ženy vo veku od 25 rokov do 50 rokov.

Magical Hydrobalance Control - balíček obsahuje sérum pre všetky typy pleti, denný krém pre normálnu a zmiešanú pleť, denný krém pre suchú pleťnočný krém pre všetky typy pleti a očný krém pre vštky typy pleti. Krémy a sérum vám zabezpečia hydratáciu, rovnováhu a sviežosť vašej pleti. Balíček je vhodný pre ženy vo veku od 20 rokov do 35 rokov.

Prečítajte si ich recenzie, dojmy a názory a vyskúšajte ich tiež. Nájdete ich exkluzívne v lekárňach Dr.Max.

Viac o Nuance na: http://nuance-cosmetics.sk/

-----

Ďalšie rady kozmetiky NUANCE, ktorá sa na koníku testovala nájdete v tomto fóre:
https://www.modrykonik.sk/forum/modry-konik-testuje/vase-skusenosti-s-nuance-druha-kampan/ Prečítajte si zaujímavé recenzie aj na rady ANTI-AGEING COMPLEX od 35 rokov vyššie alebo rad SUPREME LIFTING od 40 rokov vyššie.

Recenzie na zlatú masku NUANCE a Micelárnu vodu NUANCE nájdtee vo fóre tu: https://www.modrykonik.sk/forum/modry-konik-testuje/vase-skusenosti-s-nuance-tretia-kampan/