Betka a jej anjelik Dorotka: Pomôžme rodine v núdzi
Žienky pamatáte si maminku Betku a jej dcérku Dorotku? Každú nedelu som sledovala fotky,či nepribudne nové info o zlepšení...žial zázrak sa nestal a malá Dorotka zomrela:( ked to sem napísala jej mamička išlo mi puknúť srdce :( tá bolesť akoby to bolo moje dievčatko a dnes zapnem insta a tam tatinko malého anjelika bojuje a potrebuje pomoc :( žienky tie ktoré sme tak držali palce pomôžme.
Veď tá pani to tu už viac krát zdieľala - aj príbeh , aj zbierku. Či už na svojom profile alebo vo fóre
@anonym_dd48a7 ja som to vôbec nepostrehla
uz davno sa to riesi , a neskutocne ma trapi, preco niekto nosi tolko trapenia na pleciach :(
uz davno sa to riesi , a neskutocne ma trapi, preco niekto nosi tolko trapenia na pleciach :(
@anonym_e759c7 prečo? Lebo neexistuje spravodlivosť na tomto svete, ani božia spravodlivosť a už neverím, že aj tá smrtka zubatá je spravodlivá.
@anonym_e759c7 prečo? Lebo neexistuje spravodlivosť na tomto svete, ani božia spravodlivosť a už neverím, že aj tá smrtka zubatá je spravodlivá.
@anonym_d78771 zial , zivot nie je spravodlivy...:( viem o tom svoje
Bohuzial, je to len jeden z pripadov. Vela nestasti je v rodinach a ani sa o tom nepise a nehovori. Kazdy ma svoje trapenie.
áno, už sa to tu riešilo, aj na donio majú založenú zbierku, už som im prispievala..žiaľ len je toľko rodín, ktoré majú tiež trápenia neskutočné, nie každému sa dá pomôcť, veľmi veľa bola táto rodina skúšaná a aj je 🙄 držím im veľmi palce 🙏❤🙏
Veď tá pani to tu už viac krát zdieľala - aj príbeh , aj zbierku. Či už na svojom profile alebo vo fóre
@anonym_dd48a7 dala by si sem odkaz prosím? Ďakujem
@anonym_dd48a7 dala by si sem odkaz prosím? Ďakujem
@anonym_d15b20 @betkoviny na profile má