Euro k euru pre prijatie do azylového centra
Ahojte, prikladám prosbu od mojej kamarátky... Nezvyknem takéto prosby zdieľať, ale.... Ide mi hlavne o to, aby jej 3 deti boli v bezpečí a šťastné.. Kto môže a chce aj keď pár eurami prispieť, prosím pomôžte.. Ja som jej tiez vkladala na ten účet koľko som mohla, teraz ide o to, aby sa dostali do toho centra... Nemajú iné východisko... Ďakujem vopred každej ochotnej duši...
💗🌹💗

@stanulienkat veď nemusíš prispievať, ani nikoho živiť, nikto ťa nenúti. Chcem- prispejem, nechcem- neprispejem. Každému sa môže stať, že urobí v živote chybu alebo šnúru chýb. A ťa šnúra chýb sa dá v určitom okamihu zastaviť a pokračovať iným životným štýlom. Kto sme my, aby sme ju súdili? Odkiaľ sa v niekom berie tá drzosť vedieť ako ini mali naložiť so svojim životom? Ja mamičke držím palce a verím, že ma pred sebou ešte veľa šťastných a spokojných rokov, ešte je mladá kocka.
@zdenka11081983 prečo chodiaca zloba? Má len iny nazor. No a neochota pomôcť môže premeniť aj z toho, že keby človek pomáhal každému kto o to žiada tak mu z výplaty neostane nič. Jeden nemá na jedlo, jeden na nájom, jeden na operáciu, jeden na to a na to. Niektorí pracujú za minimálnu mzdu a niektorí natrcia ruku a sumu minimálnej mzdy majú za hodinu, len natrcenim ruky. Preto to niektorých irituje a vôbec nejde o zlobu.
A danej mamičke držím palce a prajem lepšie zajtrajšky
@katyl presne tak.. účel tohto príspevku bolo požiadať o pomoc tých, ktorí sú ochotní. Kto nechce, nemôže, nesúhlasí, nemusí pomáhať... Je to dobrovoľné... Som vďačná za ľudí ako vy a @ukulela a aj ostatných, ktorých som neoznačila, ale ktorí neútočili, ale vyjadrili podporu. , ktorí v dobrej viere a nezištne chcú pomôcť.... A ked nemôžu, aspoň ju slovne podporia... Vďaka vám 💗
@lenkasarka 💗 ste zlatá, ďakujem za nich...
@deti95060810 ved ale to je v poriadku. Kto nemôže, nechce tak nepomôže. Je to úplne ok. Len keď nechcem, tak ešte hanenim a odsudzovanim neprilozim človeku, aby mu bolo ťažšie ako mu je.
Tak ti držím palce. (Len malá pripomienka - ak si si podala žiadosť o ID, a v čase posudzovania nároku budeš pracovať na plný úväzok, môže to negatívne ovplyvniť priznanie dôchodku, posudkový lekár môže usúdiť, že nie si príliš chorá.)
@stanulienkat keby bol každý taký inteligentný ako ty... Tak to by tu vyzeralo... Lenže niekto to tak zariadil, nemôžme byť všetci dokonalí.. To by bola nuda
@deti95060810 a vy sa tu naco vlastne vyjadrujete ked nemate co pozitivne povadat? Nikoho nezaujima ci priapejete alebo neprispejete, a nikoho nezaujima kolko mate vydavkov a deti. Ako matka 4 deti by ste sa mohli naucit empatii a nejakym tym moralnym manierom. Inac vychovate bezcitnych ludi. Takze este raz - ked nemate co pozitivne povedat, mlcat je zlato.
@ummimaryam a teba je čo do toho... staraj sa o seba... a ak máš aj o niekoho vlastne iného ako o seba.. je to fórum kde si môžem čo chcem písať... chudera z Nórska..
@deti95060810 nemozte si len tak tarat co sa vam zmysli, treba mysliet na to ci ublizite druhym alebo nie. Druhi ludia su citiace bytosti a vlastnym zivotnym pribehom, a to ze ste v anonymite vam nedava pravo spravat sa ako zver. Faktom ostava ze neviete, ako dopadnete zajtra, takze treba vela vela vela pokory.

@ukulela ďakujem