icon

Hľadám oblečenie pre škôlkara v núdzi

21. máj 2026

Dobrý večer, prosím veľmi pekné nemá niekto podarovať oblečenie pre 5/6 ročného chlapca do škôlky, už mu je skoro všetko malé a na nové nemáme ďakujem pekne. Som v zlej finančnej situácii keďže ich vychovávam sama prosím a pomoc z oblečením vďaka ❤️ anonym preto lebo ma tu veľa kamaratiek pozná a sa hanbím.

anonym_4ec29d
21. máj 2026

@anonym_autor Taku velkost nemam.

svetlonos
22. máj 2026

@anonym_autor
Ja tiež nemám ale napíš radšej velkost priamo. Deti sú rôzne veľké v Tom veku. Skús sa obrátiť na @felinda, možno bude mať ona nejaký balík oblečenia. Teda záleží, odkiaľ si. Držím palce. A keby si náhodou mala niekoho, vo chodí do Rakúska, je tu stránka willhaben a ocasctam aj darujú veci.

mirola
22. máj 2026

Napis odkial si, som ochotna darovat kopec veci po synovi, ma 7. Ale len osobne

kulumulu123
22. máj 2026

@anonym_autor ahoj napis mi ss mam kopec veci po synovi vela peknych nevytahanych niektore mal oblecne 2/3x rada posuniem. Hlavne napis velkost. Dakujem

anonym_79f9d4
22. máj 2026

Napíš veľkosť, odkiaľ si a nejaký kontakt na teba resp. ako to chceš darovať, keď nevieme kto si? Anonymne píšem zámerne 🙂

anonym_7a2ec9
22. máj 2026

@anonym_autor Napíš aspoň mesto z kadial si. Zbytočne budú reagovať ženy čo bývajú 200km od teba.

anonym_977e1a
22. máj 2026

Prečo neprosis kamošky ??? Veď oni isto vedia o tvojej finančnej situácii . Alebo otecka dieťaťa .

januska12323
22. máj 2026

@anonym_autor kamarátky skôr pomôžu ako cudzí ľudia. Nemáš sa za čo hanbiť, každý má občas zlé obdobia.

kalifka
22. máj 2026

@anonym_autor @maaji rovnaký príspevok si dala do skupiny. Pozri si v skupine inzeráty, určite niečo nájdeš
https://www.modrykonik.sk/group/11235/

veroni2
22. máj 2026

Odkial si. Veci mam. Napis

autor
23. máj 2026
@mirola

Napis odkial si, som ochotna darovat kopec veci po synovi, ma 7. Ale len osobne

@mirola dobrý večer, som z okresu Brezna

autor
23. máj 2026
@veroni2

Odkial si. Veci mam. Napis

@veroni2 okres Brezno

autor
24. máj 2026
@anonym_79f9d4

Napíš veľkosť, odkiaľ si a nejaký kontakt na teba resp. ako to chceš darovať, keď nevieme kto si? Anonymne píšem zámerne 🙂

@anonym_79f9d4 veľkosť 116/122
Kto by bol ochotný poslať aj poštou by som bola vďačná poštovné si zaplatím.
Som z okresu Brezna