Podvodné zbierky: Ako vymysleli choré dieťa a získali peniaze
raz tu bol prispevok o tom, ako dotycna chcela zriadit na donio zbierku na nedostavany dom, s priatelom nejak neodhadli svoje financne sily a co by to ludom spravilo, keby im kazdy poslal po par eur, hned by si ho dostavalli😲😀
Zarábanie na deťoch - či uz postihnutých alebo zdravých sa stalo novým slovenským národným športom. Je to známy fakt podporovaný portálmi Donio alebo Ľudiaľuďom a ľudskou hlúposťou a je to už rozšírené aj tu na MK. Podvodníkom stačí napísať smutný príbeh o chorom decku a vymyslieť si, ze peniaze potrebujú na lieky, auto, delfíny, zázračné rehabilitácie... pritom si ponadávať na náš vraj zlý štát a hlúpi ľudia im dobrovoľne prispievajú. Proste, niektorí sú nepoučiteľní.
raz tu bol prispevok o tom, ako dotycna chcela zriadit na donio zbierku na nedostavany dom, s priatelom nejak neodhadli svoje financne sily a co by to ludom spravilo, keby im kazdy poslal po par eur, hned by si ho dostavalli😲😀
@kofa77 Co sa ti nezda? Uplne normalny ludsky pribeh a my, hyeny si z toho robime srandu😄
Zarábanie na deťoch - či uz postihnutých alebo zdravých sa stalo novým slovenským národným športom. Je to známy fakt podporovaný portálmi Donio alebo Ľudiaľuďom a ľudskou hlúposťou a je to už rozšírené aj tu na MK. Podvodníkom stačí napísať smutný príbeh o chorom decku a vymyslieť si, ze peniaze potrebujú na lieky, auto, delfíny, zázračné rehabilitácie... pritom si ponadávať na náš vraj zlý štát a hlúpi ľudia im dobrovoľne prispievajú. Proste, niektorí sú nepoučiteľní.
@anonym_d3da5e Prispevok na delfinoterapiu je moj najoblubenejsi🙃😏
jedna na vsetkych zbierkovych portaloch zobre eura a potom sedi v casine vysmiata, na nete mala fotky ako place a aj ako ju niekto cvakol v casine, tusim Jana sa volala
@anonym_d3da5e presne ako pises. Byvam v malom meste a jeden chlapcek tu ochorel na leukemiu. Mal tu lahsiu formu, rychlo sa z toho dostal. Teraz uz berie myslim len udrziavaciu liecbu. Verim ze je z toho uz vonku. Ale jeho rodicia co od zaciatku stvaraju dodnes, no zvracat sa mi chce. Ani jeden nepracuje, nerobili ani pred jeho chorobou. Zanedbavaju aj svoje prve dieta. Zbierky maju hadam na kazdej stranke a denne to zdielaju na FB. Pytaju na hygienu, cestovne, vitaminy a neviem co. Ten chlapec z tych penazi podla mna nic nemal. V rodine ide vo velkom alkohol a cigarety. Moje dieta pred 5 rokmi preslo onko liecbou. Za liecbu sme nic neplatili. Dostavali sme nejaky prispevok na cestovne od statu. Bola som na PN. Na onko sme dostali za tasku hygienickych potrieb. Prispevok sme mali aj od Dobrehoanjela, to nas na onko automaticky zahlasili. Jedine co sme my platili nadstandard boli vitaminove doplnky pre nase dieta a to sme kupovali kvalitne a drahsie ale zvladli sme to. Nemam pocit, ze by sme stradali a to mame priemerne platy s muzom. Takze verim, ze mnohi svoju situaciu zneuzivaju a poznam osobne takych. Nehovorim ked pytaju pomoc a peniaze na nejaku liecbu co u nas poistovna nepreplaca, to je ine.
V našom meste pre Billou alebo Kauflandom denne stoja takéto osoby, ja ich už iba obchádzam.
@anonym_autor Tiež poznám jednu rodinu, kde chlap si kúpil motorku (a nebola to Babeta) a bavoráka a pritom brali mesačne príspevok na chorú dcéru z Dobrého anjela.
@anonym_autor aj takto
@volterra nevieš náhodou, čo tam tá dotyčná písala? lebo má zmazané komentáre.
jedna na vsetkych zbierkovych portaloch zobre eura a potom sedi v casine vysmiata, na nete mala fotky ako place a aj ako ju niekto cvakol v casine, tusim Jana sa volala
@anonym_fa0669 nevieš, odkiaľ bola?
@anonym_fa0669 nevieš, odkiaľ bola?
@anonym_0c9b5d z Košic, stale ukazovala staru fotku z nemocnice, pytala roky vsade kde sa dalo z toho zila
@anonym_0c9b5d z Košic, stale ukazovala staru fotku z nemocnice, pytala roky vsade kde sa dalo z toho zila
@anonym_fa0669 hrozné
@anonym_fa0669 hrozné
@anonym_0c9b5d tu somnasla clanok, 80 000 eur vyzobrala, super nie? zo Zlatych Moraviec pisu, myslela som, ze je z Košíc
@anonym_0c9b5d tu somnasla clanok, 80 000 eur vyzobrala, super nie? zo Zlatych Moraviec pisu, myslela som, ze je z Košíc
@anonym_fa0669 šikovná 😀
@anonym_d3da5e Prispevok na delfinoterapiu je moj najoblubenejsi🙃😏
@anonym_190414 poznám jednu dotyčnú Zuzanu, ktorá na nejakej tej stránke myslím že Ľudia Ľuďom zbiera na delfinoterapiu pre svojich 2 autistickych synov, pričom autista je len jeden. A potom si kúpi novšie auto a ide s frajerom na dovolenku. Bez deti.
Ešte sa tomu niekto čuduje? Ja skôr nechápem keď tu niekto síce nepýta peniaze, ale jedlo a oblečenie...a ľudia hneď :pošli adresu. Nechápem fakt..nikoho nenapadne že aj to môže byť podvod? Hneď by ste poslali svoje jedlo nejakým podvodníkom? 🤦♀️
Ešte sa tomu niekto čuduje? Ja skôr nechápem keď tu niekto síce nepýta peniaze, ale jedlo a oblečenie...a ľudia hneď :pošli adresu. Nechápem fakt..nikoho nenapadne že aj to môže byť podvod? Hneď by ste poslali svoje jedlo nejakým podvodníkom? 🤦♀️
@1sally12 ešte jedlo možno aj áno - 3 rožky a kúsok syra zas nestojí toľko , ale keď niekto pošle eurá...

Grcam aký hnus 🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮