Prosba o finančnú pomoc pre zraneného kocúra
🐱❤️ Prosba o pomoc pre zraneného kocúrika
Našli sme zraneného túlavého kocúrika, ktorý potreboval pomoc. Nemohli sme ho nechať trpieť, preto sme ho zobrali na veterinu, kde bol ošetrený a dostal potrebnú liečbu.
Momentálne sa snažíme zabezpečiť mu ďalšiu starostlivosť, lieky a všetko potrebné, aby sa zotavil. Keďže náklady na veterinu niečo stoja, prosíme dobrých ľudí o pomoc.
Prikladám aj bloček z veterinárneho ošetrenia, aby bolo vidieť, že pomoc ide na kocúrika.
Ak by ste chceli prispieť, môžete poslať ľubovoľnú sumu na účet
Každé euro nám pomôže. O kocúrikovi budeme informovať a pridávať, ako sa mu darí.
Ďakujeme všetkým, ktorým nie je ľahostajný osud zvieratiek. 🐾❤️
@petranapeti1992 preco je to odotene tak, ze vlastne nie je vidiet o aky ukon ide? Akoze myslis, ze ludia su uz uplne sprostí? Ja si viem tiez vymysliet ropravky...
A to sa ti máme poskladať na tých 33€? 🙄 však keď na to nemáš, tak nezachraňuj.
a teraz daj tú o Červenej čiapočke... btw, ošetrenie odfoteného zranenia určite stojí viac ako 33 € a keď aj nie, to si úplná socka, že potrebuješ zbierku na takú sumu? Veď keď nemáš na chlieb, tých pár € ti požičia kamarátka, či?
S kym si nasla zraneneho kocurika? To 2 osoby nemate 33 eur? 1992 je rok tvojho narodenia? To ako zarabajuca osoba potrebujes zbierat 33 eur?
@petranapeti1992 Keď nájdeš túlavé zviera a dáš ho ošetriť, tak si to aj zaplať, je to tvoje rozhodnutie alebo to oznam nejakému OZ a nech to riešia oni, ked na to nemáš. Ale nezobri tu takto, uz je to smiešne. Nie je žiadny dôkaz, ze ide o túlavého zvera, ani ze si to platila ty.
Ked ti nieje ľahostajný život zvieratiek,tak prečo nejdes na brigádu aby si mala 33€? či to už sa ti nechce?
to mňa si si zablokovala preto, že som ti napísala, že oslov oz-ka? To naozaj? Ale ostatní moj príspevok vidia, takže ako si si tým pomohla?

@petranapeti1992 skús kontaktovať najbližšie oz ktoré rieši túlavé mačky, oni majú zmluvy s veterinármi, u ktorých vieš dostať ošetrenie pre túlavú mačku zdarma. Treba ich osloviť. Odkiaľ si?
https://www.mackysos.sk/
https://www.facebook.com/neCHCENE/?locale=sk_SK