icon

Pomoc pre deti bez domova na Ukrajine

3. feb 2025

Ahojte mamicky, prosim vas potrebovala by som pomoct. Stredoskolak Matyas založil zbierku na pomoc detičkám bez domova na Ukrajine, mal uz aj viacero reportazi na TV JOJ. Vyrába spolu s kamarátmi sviečky, ktore ohrievaju tieto deti, kedze elektrina funguje len na 2 hodiny denne a preto by som vás chcela poprosiť o pomoc, kedze vosk je veľmi drahý, tak je založená zbierka, prosim pomôžte ako len mozete, každý cent mu pomoze 💛💛

Tu najdete zbierku: https://donio.sk/ukrajina-2025

https://www.facebook.com/share/v/1BDzLktYUJ/

Strana
z5
anna777115
3. feb 2025

Deričky sa musia hriať pri sviečkach a pán 'prezident" ani nevie kde sa mu podelo 100 miliard dolarov, ktore sluzili, ako vojenska pomoc USA. Smutné....

alickapusinka
3. feb 2025

teraz si pán prezident kúpil vilu za 18 milionov

jaja20
3. feb 2025

Zbrane stále pýta,a na sviečky pre jeho občanov sa musia skladať žiaci...sila...

autor
3. feb 2025

Dievcata tu nejde o Ukrajinu, tu ide o tie deti ze trpia v zime, nemozu za nic... Matyas s kamarátmi sa snaží pomáhať tým, nie prezidentovi

jaja20
3. feb 2025

Ale na to je práve ten prezident,aby sa staral o svojich ľudí, ktorí ho volili.

autor
3. feb 2025

Akoze ja som si toho vedoma, ale tak kto im pomoze? predstav si ze poznáš dieta ktoré kvôli vojne, ale aj hocicomu inému skončí bez rodicov a svojho zazemia, ono za to nemôže kto bol zvolený a ako postupuje... ja som len rada ze Matyas zacal a dúfam ze dobro sa bude sirit ďalej 💛

lonely66
Odpoveď bola odstránená
domka222
3. feb 2025

@jaja20 si myslíš, že keby bola vojna tu,tak by sa niekto staral o svojich voličov? Ako prvých by práve tých "obetovali". Načo do toho pliesť politiku,keď deťom to nepomôže.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
3. feb 2025

@lonely66 Keby si pozrieš video a konkretnu Facebookovu stránku tak zistíš, že zbierka je omnoho staršia, prípadne keby si pozries darcov, tak sú prispevky z omnoho starších datumov... takže nie, nie je to podvod, ak chces dam ti kontakt priamo na Matyasa, skus tomu priamo povedať ze to co robí je vlastne klamstvo 😤

autor
3. feb 2025

@domka222 suhlas 💛

zuzanita1609
3. feb 2025

Každý by si mal uvedomiť,že v dnešnej chaotickéj, nepredvídateľnej dobe sa môže ľahko stať,keď sa karta obráti a pomoc bude potrebovať jeden z nás. Kto môže, pomôže vlastným dielom.

autor
3. feb 2025

@lonely66 Sviečky putujú detom z detských domovov, ktore maju elektrinu dve hodiny denne. Okrem sviecok sa im posielalo aj oblečenie a iné... a navyse, ja som nepovedala ze musia všetci pomoct lebo neviem co sa stane, nech pomozu tí, ktori na to maju. Vravim, ak máš záujem pošlem ti kontakt na Matyasa, ten ti vysvetli viac

autor
3. feb 2025
veklipo
3. feb 2025

NIKDY nehejtujte ľudí, ktorí sa snažia pomôcť.
Mnoho deti trpí, mnoho zbierok je falošných, mnoho politikov kradne. Ale to nie je dôvod hejtovat človeka, ktorý v dobrej viere pomáha. Aj keby to bol uplne naivný človek.
Nemusíte pomáhať, nemusíte súhlasiť, ale nehejtujte!
Raz mozno budete potrebovať, a potom vám to karma vráti

jaja20
3. feb 2025

@veklipo A kde tu niekto Matyasa hejtuje?

autor
3. feb 2025

Všetky, ktoré máte chuť na hejt, tu mate číslo na Matyasa (samozrejme s jeho povolenom), povie vam viac 💋
(som zvedava kolko z vás, ktore hejtujete mu zavola/napise)
0908 085 735

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
3. feb 2025

@lonely66 Vravim, zavolaj Matyasovi, kľudne aj teraz hned, uvidíš ze je to reálny človek 💋

struhanka
3. feb 2025

Tu je viac info o tomto študentskom projekte Svetlodar:
https://www.facebook.com/profile.php?id=1000899...

hiro
3. feb 2025

@alickapusinka Ale no tak. To o vile je len staré klamstvo. Aj keď ho budeš 100x opakovať tak sa pravdou nestane.

@anna777115 Tak to si očividne nepochopila čo povedal. Nepovedal že nevie kde sa mu podelo 100 miliárd. Povedal že dostali +- 75 miliárd a nevie odkiaľ si Trump vymyslel tých 200 miliárd. Pravda je taká že išlo z USA zo 175 miliárd a z nich tých 100 išlo americkým firmám a štátnym US organizáciám. Tie peniaze nešli priamo Ukrajine. Takže Zelensky nemá čo dohľadávať tých 100, to si má skontrolovať a nájsť ako sa použili Trump.

mamaaja82
3. feb 2025

Keby sa tak pomahalo slovenskym detom...zatial co sa po slovensku premavaju arogantni "chudaci utecenci"na drahych autach,nech pomahaju oni svojim a my svojim

hiro
3. feb 2025

@mamaaja82 A nepomáha sa? Porátaj si koľko je na Donio pre Slovákov vs pre utečencov. Ja to ani nemusím aby som odhadol že 99% zbierok tam je pre Slovákov.

igiana
3. feb 2025

Mi to pride divne hriat sa pri svieckach. Preco sa za tie peniaze radsej nekupia kachle a palivove drevo?

autor
3. feb 2025

@igiana tieto sviečky su špeciálne robene kvoli tomuto. Je to karton zaliaty voskom ulozeny v plechovke...

autor
3. feb 2025

@mamaaja82 Ty mi chces povedat ze sa nepomaha?? ako vravi @hiro je vela zbierok, nielen na donio pre slovakov...

markusrasford
3. feb 2025

@anna777115 zdroj?

autor
3. feb 2025

@anna777115 to by aj mna zaujimalo akoze, lebo o tomto som este nepocula 😂😂

markusrasford
3. feb 2025

@alickapusinka kde si ju kúpil? Je smutné ze sa stále nájdu ľudia čo uveria ľuďom ako je Taraba, Fico, Pellegrini a ďalší...

markusrasford
3. feb 2025

@hiro sú ovce co klamstvá potrebujú neoveria si zdroj. Napísala to JPP a je spokojná. A potom príde a poucuje. Zakázať im sociálne siete

Strana
z5