icon

Pomoc pre deti bez domova na Ukrajine

3. feb 2025

Ahojte mamicky, prosim vas potrebovala by som pomoct. Stredoskolak Matyas založil zbierku na pomoc detičkám bez domova na Ukrajine, mal uz aj viacero reportazi na TV JOJ. Vyrába spolu s kamarátmi sviečky, ktore ohrievaju tieto deti, kedze elektrina funguje len na 2 hodiny denne a preto by som vás chcela poprosiť o pomoc, kedze vosk je veľmi drahý, tak je založená zbierka, prosim pomôžte ako len mozete, každý cent mu pomoze 💛💛

Tu najdete zbierku: https://donio.sk/ukrajina-2025

https://www.facebook.com/share/v/1BDzLktYUJ/

alickapusinka
3. feb 2025

@markusrasford ale nie náš Ukrajinsky prezident si kúpil vílu.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
alickapusinka
3. feb 2025

@hiro jasne Zelenskyj kupil vilu v roku 2025 a ja píšem klamstvo pozri si články.

markusrasford
3. feb 2025

@alickapusinka ja som to pochopil. Kde si ju kúpil a kto je zdroj?

zuzanita1609
3. feb 2025

Zakúriť pieckou,petrikom niekde v pivniciach by som chcela vidieť,keď dym potrebuje mať niekde vývod. Nie každý sa dokáže ukryť do krytu,kde je vzduchová ventilácia. Preto tie piecky len niekde,kde sa to dá. Tie sviečky vedia zahriať, svetlo a skoro žiadny dym. Len pre uzrejmenie.

lenkasarka
3. feb 2025

@mamaaja82 slovenským deťom sa pomáha a ešte viac sa pomáha nemakačenkom slobodným matkám ktoré si nabuchaju 4,5 deti najlepšie každé s iným a potom placu že majú ani na jedlo nie to ešte na nájom. Pozri si zbierky koľko natrcanych ruk tam je

autor
3. feb 2025

@lonely66 chalan sa snazi ako moze, dlhuje kamaratom co si poziciava peniaze na to, aby pomahal, takze oekny vecer aj tebe, niekedy staci pekne slovo ako podpora miesto kritiky 💋💋💋

autor
3. feb 2025

@alickapusinka no tak mi posli aspon jeden prosim, idealne nie infovojnu 😃

autor
3. feb 2025

@zuzanita1609 Presne tak, presne o toto Matyasovi ide. Pomoct detom, ktore nemaju inu moznost tepla

xckaretxxx
3. feb 2025

Snáď si nemyslíš, že ťa pomoc sa dostane k tým, ktorí to naozaj potrebujú. Preber sa

xckaretxxx
3. feb 2025

Utečenci žijúci v Prešove, študenti študujúci na prešovskej univerzite kupujú oblecko iba v značkových obchodoch, bola by si prekvapená.

xckaretxxx
3. feb 2025

Prečo tým Ukrajincom nepomáha druhá strana Ukrajiny, kde nie je ani zmienka o vojne, kde život funguje úplne normálne. Videla som videa z preplnenych lyžiarskych stredísk, plných reštaurácii, obchodom. Prečo im nepomáhajú? Ale zelensky iba zobre a zobral.

bielasovicka
3. feb 2025

Hlavne ze ich sem hufom púšťali, ale načo, keď sa o nich nevedia postarať? Keď im už dovolili tu zostať, tak nech sa o nich aj postarajú naši pani poslanci. Lebo oni ich sem pustili. Bodka.

zuzanita1609
3. feb 2025

Áno,lebo mali utekať z Ukrajiny na konských povozoch a otrhaní,špinaví,aby niektorí zo Slovenska uverili,že Putin zaútočil na susednú krajinu. 🤦

bu_bu_bubak
3. feb 2025

@anna777115

Rusky budget na obranu bol v roku 2022 na urovni cca 75 mld. Dnes pocas specialnej vojenskej operacie je to radovo vyssie. 100 mld v horizonte 3 rokov vojenskej pomoci je nic v porovnani s krajinou ktora za to iste obdobie naliala do obrany niekolko nasobne viac + mala obrovske zasoby vojenskej techniky.

V porovnani s tym co sa stala vojna v Afganistane predstavuje 100 mld asi 4-5%....To vies, ked jedna raketa stoji par milionov a nie par eur tak sa tie miliardy nazbieraju raz dva.

Polsky budget na obranu len na tento rok bude 48 miliard. To je jedna krajina. Rozratane na 3 roky viac nez tych 100 mld v Ukrajine. Pozri si cenniky Rheinmetallu alebo Martin Lockheed......par miliard nazbieras len ked prejdes ocami po obrazovke 😉

markusrasford
3. feb 2025

@xckaretxxx ty by si sa mala prebrať. Pre zlodeja každý zlodej

lonely66
Odpoveď bola odstránená
xckaretxxx
3. feb 2025

@zuzanita1609 letela som z dovolenky z Turecka do KOSIC. V celom lietadle bolo možno 10 Slovákov, zbytok Ukrajinci. Tipujem žijúci na SK.

markusrasford
3. feb 2025

@xckaretxxx co to majú na čele napísané že sú to utečenci? Toľko závisti co dokážu Slováci vyprodukovať malo národov dokáže. Keď Slováci bežali do Ameriky po 2. svetovej vojne a pomáhali im to bolo v poriadku

hiro
3. feb 2025

@alickapusinka Ale on si žiadnu vilu nekúpil. Nejaké články na ac24 či ako sa to volá kde je čo článok to klamstvo? Ale no tak. Keď im už úplne preskočí tak napíšu že si kúpil mesiac a aj keď je to hlúposť tak im to ľudia zožerú. Tieto portály generujú jedno klamstvo za druhým len aby zarobili na reklame. Nikomu sa nezodpovedajú, nie sú registrovaní v žiadnej štátnej organizácii, nik z nich nie je novinár, celá štruktúra je utajená aby nebolo za to ani koho obžalovať, nijaká kontrola, žiadne overovanie keďže si sami generujú klamstvá... Svet gombička hlavne že prašule prúdia na účet.

zuzanita1609
3. feb 2025

@xckaretxxx a ja tipujem,že Rusi, ktorí majú ruskej "demokracie" plné zuby 😏

hiro
3. feb 2025

@xckaretxxx "Snáď si nemyslíš, že ťa pomoc sa dostane k tým, ktorí to naozaj potrebujú. Preber sa"
Máš na toto tvrdenie nejaký dôkaz keď to tak sebavedomo tvrdíš? Pošli ho polícii že Nadácia TV JOJ na Doniu klame a peniaze nepoužije na to čo tvrdí.

mamaaja82
3. feb 2025

@hiro tak snad na slovensku budeme pomahat nasim,to donio nepoznam ja mam dve rodiny,ktorym pomaham a viem,ze ta pomoc padne na urodnu podu

mamaaja82
3. feb 2025

@lenkasarka preto ja na zbierky nedavam ani cent len rodine,ktoru poznam ja mam,take dve.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
alickapusinka
3. feb 2025

@markusrasford daj si do hľadačika vila za 18 milinov a jeho priezvisko. aktuality.sk

hiro
3. feb 2025

@lonely66 Presne tak to je. Je potešujúce že nie sú v ničom iní ako my Slováci 😁 Dávno by to už chcelo ich rozlíšiť a pomáhať ktorým treba ale Fico sa k tomu nemá.

zuzanita1609
3. feb 2025

@lonely66 všade sa nájdu ľudia, ktorí zneužijú pomoc, využívajú dobrotu. Aj niektorí Slováci vedia veľmi dobre obabrať systém. Záleží na povahách jednotlivcov,nie rovno zaškatulkovať celý národ. Aj v Rusku verím,že sa nájdu ľudia, ktorí nesúhlasia s Putinovou politikou,ale ak chcú prežiť a dožiť,musía cušať. V každom národe sa nájdu svetlé výnimky a potom tie horšie typy. Ale všetko záleží od človeka,nie "nálepky", ktorú niekto dal.

zuzanita1609
3. feb 2025

@alickapusinka a tiež by ma zaujímalo,kde to vlastne Putin býva,či naďalej "chudák" v prenájme v obr vile svojho kamoša podnikateľa? 😏