icon

Pomoc s nákladmi na pohreb našej maminky

mirtomka
15. júl 2025

Milé mamičky a každý kto si toto číta.
Aj sem sa obraciame pre pomoc s nákladmi na pohreb, kde sa zatiaľ podarilo vyzbierať takmer polovicu. Snáď sa ešte podarí docieliť potrebnú sumu, kým výzva bude ukončená.
Všetko potrebné nájdete v priloženom linku a zároveň vopred ďakujem aj za prečítanie🙏❤️

https://www.ludialudom.sk/vyzvy/17300

Strana
z2
tim23
15. júl 2025

@mirtomka a kvôli čomu sa zbiera akože? Pani určite dostávala dôchodok, dve dcéry zrejme pracujúce.

anonym_216033
15. júl 2025
@tim23

@mirtomka a kvôli čomu sa zbiera akože? Pani určite dostávala dôchodok, dve dcéry zrejme pracujúce.

@tim23 nechcela som byt kruta, ale to je cele dake zvlastne. chapem ze nie kazdy ma nasetrene na pohreb, ale..prepacte. nemam slov.

anonym_96f0d7
15. júl 2025

@mirtomka Tá zbierka trvá od apríl. Za niečo ste ju už asi pochovali,nie?

tim23
15. júl 2025
@anonym_216033

@tim23 nechcela som byt kruta, ale to je cele dake zvlastne. chapem ze nie kazdy ma nasetrene na pohreb, ale..prepacte. nemam slov.

@anonym_216033 a ešte keď si pozrieš tie dary od ľudí v akých sumách sú niektoré tak neviem... Nechápem

mirtomka
autor
15. júl 2025
@tim23

@tim23 pred dvoma rokmi pochovali jedineho brata, pred 5timi otca, zosnula mala 61r a dochodoch bohuzial nepoberala nakolko ju choroba zmohla po 11mesicoch a jej jediny prijem bol vdovsky vo vyske 200e, ktory nepostacoval ani na lieky. Jedna dcera je chora, po operaciach ,,

anonym_216033
15. júl 2025
@tim23

@anonym_216033 a ešte keď si pozrieš tie dary od ľudí v akých sumách sú niektoré tak neviem... Nechápem

@tim23 100 eur mi pride cez.

doriiis
15. júl 2025

Tak urciteeeee.A od apríla tá pani nie je pochovaná? Alebo ako tomu máme rozumieť?

anonym_216033
15. júl 2025
@mirtomka

@tim23 pred dvoma rokmi pochovali jedineho brata, pred 5timi otca, zosnula mala 61r a dochodoch bohuzial nepoberala nakolko ju choroba zmohla po 11mesicoch a jej jediny prijem bol vdovsky vo vyske 200e, ktory nepostacoval ani na lieky. Jedna dcera je chora, po operaciach ,,

@mirtomka prepac, paniv zivote nerobila? toto nemyslis vazne. je mi luto, ano, ked ludia umieraju, aj ke dich nepoznam, ale aby 60rocna zena dostavala len vdovske, mi pride zvlastne?

anonym_216033
15. júl 2025

to je tvoja rodina, ci poznas osobne?

mirtomka
autor
15. júl 2025
@doriiis

Tak urciteeeee.A od apríla tá pani nie je pochovaná? Alebo ako tomu máme rozumieť?

@anonym_96f0d7
@doriiis
Pochovala sa az v maji, skor to neslo.

doriiis
15. júl 2025

Doteraz sa vyzbierali okolo 930 €. To na malý,skromný pohreb stačí si myslim

tim23
15. júl 2025
@mirtomka

@mirtomka pred 5 a 2 rokmi? Veď to je dlhá doba. Akože dobre, nechcem rýpať ale táto zbierka sa mi zdá byť cez. A prečo sa neobrátite na obec? Aj keď sa mi nechce veriť, že ju neviete pochovať. Tie peniaze čo sa už doteraz vyzbierali musia stačiť. Zdá sa mi to veľmi vychcané nehnevaj sa

mirtomka
autor
15. júl 2025
@anonym_216033

to je tvoja rodina, ci poznas osobne?

@anonym_216033 poznam osobne :(

doriiis
15. júl 2025
@mirtomka

@anonym_96f0d7
@doriiis
Pochovala sa az v maji, skor to neslo.

@mirtomka ....a? Od mája ste nevedeli poskladať zvyšok? Predpokladám,že niečo ste zaplatili už v maji

anonym_96f0d7
15. júl 2025
@doriiis

Doteraz sa vyzbierali okolo 930 €. To na malý,skromný pohreb stačí si myslim

@doriiis Na pohreb to určite stačiť nebude tých 900€. Nemáš prehľad.

doriiis
15. júl 2025
@anonym_96f0d7

@doriiis Na pohreb to určite stačiť nebude tých 900€. Nemáš prehľad.

@anonym_96f0d7 ....a zaco ju teda pochovali v tom máji?

anonym_96f0d7
15. júl 2025

@mirtomka A za čo ju pochovali v máji?

mirtomka
autor
15. júl 2025
@tim23

@mirtomka pred 5 a 2 rokmi? Veď to je dlhá doba. Akože dobre, nechcem rýpať ale táto zbierka sa mi zdá byť cez. A prečo sa neobrátite na obec? Aj keď sa mi nechce veriť, že ju neviete pochovať. Tie peniaze čo sa už doteraz vyzbierali musia stačiť. Zdá sa mi to veľmi vychcané nehnevaj sa

@tim23 ja sa nehnevam, nemam preco.. zdielala som len prispevok pre pomoc , aj to sem nepatri vymazem to.

anonym_37183d
15. júl 2025

+ 200eur stat dava ako prispevok na pohreb

anonym_7db2e1
15. júl 2025

Tiež mi to príde az opovazlive. Veď už je pochovaná. Už je to vybavené tak aká zbierka na pohreb keď je po pohrebe... Pani mala dcéry rodinu.. ešte z upsvar je príspevok na pohreb 200€ a čo viac ešte treba po pohrebe za pohreb platiť?

anonym_be9318
15. júl 2025

aký je účel zbierky... pani je pochovaná tak čo ešte. kto sa ešte potrebuje "nažrať za cudzie " .
myslím autorka že plačeš na nesprávnom hrobe. obráť sa na obec, alebo v okolí na podnikateľov - možno sa zmilujú. Amen.

anonym_6e7c39
15. júl 2025

Pani je pochovaná. Načo sú vám teraz tie peniaze.

viestta
15. júl 2025

pani mala hadam nejaky majetok, kedze bola vdova zdedila nieco aj po manzelovi. Naklady na pohreb moze rodina vysporiadat z dedicstva v dedicskom konani.

mirtomka
autor
15. júl 2025
@viestta

pani mala hadam nejaky majetok, kedze bola vdova zdedila nieco aj po manzelovi. Naklady na pohreb moze rodina vysporiadat z dedicstva v dedicskom konani.

@viestta pekny den.. pokial viem, boli bezmajetni, skor chudoba.. preto tu vyzvu tam dcera nebohej zverejnila. Chcela som len dopomoct ale asi tento prispevok sem nepatri.

tim23
15. júl 2025
@mirtomka

@viestta pekny den.. pokial viem, boli bezmajetni, skor chudoba.. preto tu vyzvu tam dcera nebohej zverejnila. Chcela som len dopomoct ale asi tento prispevok sem nepatri.

@mirtomka akože bezmajetní? Kde bývali?

viestta
15. júl 2025
@mirtomka

@mirtomka co boli bezdomovci?

1ryba
Odpoveď bola odstránená
anonym_be9318
15. júl 2025

riadna blbosť.
sa čudujem že to vôbec "ľudia ľuďom" takéto výzvy vôbec zverejňuje.

mirtomka
autor
15. júl 2025
@tim23

@mirtomka akože bezmajetní? Kde bývali?

@tim23 v starom dome ktory patrí Lesom SR.. mali ho v prenajme. Alebo maju este

deti95060810
15. júl 2025

ak boli bez domova tak má ich pochovať obec , na náklady obce.

Strana
z2