Pomoc s nákladmi na pohreb našej maminky
Milé mamičky a každý kto si toto číta.
Aj sem sa obraciame pre pomoc s nákladmi na pohreb, kde sa zatiaľ podarilo vyzbierať takmer polovicu. Snáď sa ešte podarí docieliť potrebnú sumu, kým výzva bude ukončená.
Všetko potrebné nájdete v priloženom linku a zároveň vopred ďakujem aj za prečítanie🙏❤️
Veď existuje aj tzv. socialny pohreb. Vtedy nebožtíkov pochováva obec
Nechce sa mi veriť, že im toto nikto neporadil
ak boli bez domova tak má ich pochovať obec , na náklady obce.
@deti95060810 pochovana neboha uz je, hradi sa dlh za pohreb...aspon to ja tak chapem
@tim23 v starom dome ktory patrí Lesom SR.. mali ho v prenajme. Alebo maju este
@mirtomka tak šup na obec a na úrad práce žiadať príspevok. Aj keď nechapem. Moja svokra tiež nemala peniaze na pochovávanie. Kupila najlacnejšiu truhlu, mamimu dala spopolniť. Teta chvíľu pobudla doma a potom sa dala do hrobu k synovi. Nebolo nič viac okolo toho
@deti95060810 pochovana neboha uz je, hradi sa dlh za pohreb...aspon to ja tak chapem
@mirtomka aha, takže ty ani nevieš na čo zbierka vlastne je.
@mirtomka o dlhú tam nie je ani slovo.
@mirtomka píšeš, že potrebuješ pomôcť s nákladmi na pohreb 'našej maminky'. A potom píšeš, že to iba zdieľaš. Pani je už pochovaná a ty vlastne ani nevieš, na čo sa peniaze použijú. Je to tvoja mama alebo kto vlastne? Tvoje ďalšie odpovede na dôveryhodnosti nepridávajú, prepáč.
@mirtomka pani je už pochovaná tak nerozumiem aké peniaze na pohreb ešte chcú. Pokiaľ sú chudobní zaplatí to obec, ak chcú niečo navyše - pomník treba našetriť alebo sa zmieriť s tým, že na to nemajú.
@januska12323 dakujem vsetkym , ocividne sem tato pomoc nepatri a teda ju s respektom a uctou k vsetkym odstranim.
Neskutočné, akí sú ľudia vychcaní..😡
..sa mi nožík vo vačku otvára, keď sa tu oháňajú overenými výzvami.. celý portál ide do kytek...potom chudák, čo ozaj potrebuje pomoc sa jej nedočká
Neskutočné, akí sú ľudia vychcaní..😡
..sa mi nožík vo vačku otvára, keď sa tu oháňajú overenými výzvami.. celý portál ide do kytek...potom chudák, čo ozaj potrebuje pomoc sa jej nedočká
@miskakyska tiež ma to trošku vytočilo
Najlacnejšia rakva stojí 250 eur. Teraz som vygooglila. Pánko odprevadí na druhý svet zadarmo, keď pozná situáciu. Vykopanie hrobu stojí podobne ako truhla. Tak aké náklady ešte boli? V tej zbierke sa predsa peniaze vyzbierali + príspevok od štátu dostali. To je akurát. A aj na veniec zostalo aj pre miništranta a farára do vačku. Aký dlh teda riešiš?
Najlacnejšia rakva stojí 250 eur. Teraz som vygooglila. Pánko odprevadí na druhý svet zadarmo, keď pozná situáciu. Vykopanie hrobu stojí podobne ako truhla. Tak aké náklady ešte boli? V tej zbierke sa predsa peniaze vyzbierali + príspevok od štátu dostali. To je akurát. A aj na veniec zostalo aj pre miništranta a farára do vačku. Aký dlh teda riešiš?
@anonym_6e7c39 už sa zamotala,tak s "respektom a uctou k vsetkym odstrani príspevok"🤨
Ludialudom je už nedôveryhodná stránka. Často sú tam rôzne výzvy od rôznych darebákov ktorí rovit nepôjdu, alw zneužívajú situáciu a ochotu dobrých Ľudí
V tej zbierke sa vyzbieralo 839 eur. Plus 200 eur príspevok od štátu. Keď nevedia za toto vystrojiť najlacnejší pohreb, tak potom neviem. Niekde sa asi stala chyba.
vyzbierali 839 e.
pred pár mesiacmi sme robili pohreb v blízkej rodine. stál približne 2000e.
ale nič lacné sme nekúpili. Všetko v strednej cenovej kat. ešte aj kar pre 60 ĺudí sme zarátali + kvety a vence , úplne všetko.
tak za sumu čo pani uvádza vystrojí pohreb úplne v pohode.
Neprispievam ludialudom ani donio, nedoverujem im, kolkokrat sa ukazalo, ze ide o podvod, matky si sedkaju doma s 10r detmi a bedakaju, ze nemaju z coho zit, lebo sa treba starat o deti, roky zbierky tych istych ludi atd
vyzbierali 839 e.
ale nič lacné sme nekúpili. Všetko v strednej cenovej kat. ešte aj kar pre 60 ĺudí sme zarátali + kvety a vence , úplne všetko.
@anonym_be9318 vies co je problem slovenskych pohrebov? Nespravim taky na aky mam, vsak neboztikovi je to uz jedno, ale taky aby nas neohovorili a potom maju pozostali hlavy v smutku, ze kto to zaplati. Potom este pomniky treba... Na co je to dobre? Mna by naozaj zaujimalo, co je za tymi 1800€, ktore nemali a teraz sa im mame vyzbierat.
Neprispievam ludialudom ani donio, nedoverujem im, kolkokrat sa ukazalo, ze ide o podvod, matky si sedkaju doma s 10r detmi a bedakaju, ze nemaju z coho zit, lebo sa treba starat o deti, roky zbierky tych istych ludi atd
@sisa_s raz tu bola jedna zbierka s odkazom ma ludialudom. Srdcervúci príbeh, osamelá matka s neviem koľkými deťmi, jedno ťažko choré, nemali pomaly ani čo jesť, lebo terapie a bla bla. Vtedy ešte neboli anonymné príspevky a nejaké maminky ju spoznali zo skupiny plastických operácií, kde táto chudobná maminka riešila silikónové prsia a radila sa, na ktorú kliniku ísť. A overená výzva! veľmi by ma zaujímalo, ako sa to overuje..
@sisa_s raz tu bola jedna zbierka s odkazom ma ludialudom. Srdcervúci príbeh, osamelá matka s neviem koľkými deťmi, jedno ťažko choré, nemali pomaly ani čo jesť, lebo terapie a bla bla. Vtedy ešte neboli anonymné príspevky a nejaké maminky ju spoznali zo skupiny plastických operácií, kde táto chudobná maminka riešila silikónové prsia a radila sa, na ktorú kliniku ísť. A overená výzva! veľmi by ma zaujímalo, ako sa to overuje..
@nikaeli nie tak davno jedna zbierala na najomne. "Nemohla" nastupit do prace od deti, tie mali 10 a 14, svokor co im platil najomne umrel a ona mala dlh na najomnom cez 3 litre, teda za viac ako 2 roky.
vyzbierali 839 e.
@anonym_be9318 keď sú v takej situácii že jednoducho na pohreb nemali, tak sa dá rieist sociálny pohreb
Nebohá by bola pochovaná na náklady obce
A oni by si už zo svojich nákladov dali spraviť len tabuľku niekde na čintorine ci pri rozsypovej lúke
..keby pridala viac🙏🙏🙏🙏🙏by som prisahala,že to je tá, čo nemala ani na zubnú pastu

@mirtomka co boli bezdomovci?
@viestta to nie, byvali v prenajatom dome ktory patri Lesom SR,,