Pomôžme mame v núdzi udržať svojim deťom strechu nad hlavou
Pomoc pre moje deti ,prosím zlých názorov prečo a že koľko mám detí si odpustite prosím 🙏
Priatelia, ani neviete, akú mám radosť! O našom príbehu dnes napísali aj Dobré noviny aj Nový Čas. Je to pre mňa a mojich šesť detí obrovská nádej, že po tom všetkom zlom nás čaká bezpečný domov. 🏠 Vďaka vašej neskutočnej dobrote verím, že sa nám podarí dosiahnuť cieľ.
❤️ DARUJTE hoc aj malú sumu priamo tu:
https://donio.sk/pomozme-mame-v-nudzi
🔁 ZDIEĽAJTE tento príspevok, aby sa dostal k ďalším dobrým ľuďom.
„Neodišla som kvôli sebe, ale kvôli mojim deťom. Aby už nikdy nemuseli vyrastať v strachu.“ 💔
Prečítajte si náš príbeh v médiách:
👉 Dobré noviny:
https://www.dobrenoviny.sk/c/226690/nasla-silu-...
👉 Nový Čas:
https://www.cas.sk/tip-od-vas/mama-6-deti-petra...
Ďakujeme, že nám pomáhate začať odznova. Ste úžasní! ❤️
Ja uz prestavam takymto zbierkam verit. Nikde nevidim ci necitam, ze co ten clovek robi preto, aby sa z tej situacie dostal aj svojim pricinenim. Nikde nepyta pomoc so zamestnanim, len peniaze.
@baralol Máš deti, prečo teda nepracuješ? Prečo si nepracovala už predtým? Stále len očakávaš, že niekto sa o vás všetkých postará a zabezpečí, prispeje, dá...
Práca čo? Nikde nie je spomenutá. Výživné na deti? Daňový bonus? Blázon ten, čo ti prispeje
Práca čo? Nikde nie je spomenutá. Výživné na deti? Daňový bonus? Blázon ten, čo ti prispeje
@anonym_497e17
@doriiis
V tom clanku sice pise, ze pracuje a brigaduje, ale ze im to nestaci.... Ja som to napisala tak vseobecne, ze uz tomu neverim, tym zbierkam.
@anonym_497e17
@doriiis
V tom clanku sice pise, ze pracuje a brigaduje, ale ze im to nestaci.... Ja som to napisala tak vseobecne, ze uz tomu neverim, tym zbierkam.
@anonym_fefb57 ... Ani ja. A preto ani neprispievam. Matka v núdzi ale namaľovaná je krasne. Aj obočie má jak zo salónu. Deti v rukách lego za desiatky €. Takto vyzerá núdza?
@anonym_fefb57 ... Ani ja. A preto ani neprispievam. Matka v núdzi ale namaľovaná je krasne. Aj obočie má jak zo salónu. Deti v rukách lego za desiatky €. Takto vyzerá núdza?
@doriiis možno to lego dostali od niekoho, to nevieme. Ale tiež už neverím, už ma takto jedna matka oklamala a ja sama s dcérou tiež veľa nemáme. Takže neverím a už ani nedarujem. Dnes sú všade samé podvody, klamstvá, využívanie.
Čo mňa skôr zaráža, že s násilníkom bola tak dlho a má s ním 6 detí. Neodsudzujem. Ale sama som si niečím prešla, a už po prvom dieťati som si bola takmer istá, že s takým človekom ďalśie nechcem.
Nevidim dovod pomahat niekomu, kto si neuvazene robi decka a nie je ochotny a vobec schopny rozmyslat nad tym.. co ak. Ja mam dieta jedno, chcela som dve.. ale vzhladom na situaciu som sa rozhodla ist do prace a rozvijat karieru. Teraz, ked uz som rozvedena a na kompletku vsetko taham sama bez vyzivneho.. som rada, ze som myslela na buducnost. Tiez som mohla mat 6 deti a zobronit o pomoc. Nie, kazdy sme si strojcom svojho stastia + stastia svojich deti.
Jasné a to že je tyran si zistila až po poslednom dieťati nie? Tiež neverím takýmto príbehom...obzvlášť keď je ako niekto vyššie písal nahodená, obočie urobené, veď to tiež niečo stojí, deti lego..
Kolko dal ficiak,kali,matuš,haščak,kmotrik,tkač a ostatni najbohatší? Myslim z vlastneho vrecka... Oslovil ich niekedy niekto? Jediny o kom viem,ze dava je boris.
Tiež si už dobre rozmyslim komu prispejem.
To lego moze byt darcek od niekoho, je tam aj foto s darcekmi, su ludia, co pomahaju aj takto, tiez darovavam aj nove veci, ktore sme dostali my a nevyuzili, alebo to bola moja neuvazena kupa a nestihla som to vratit. Zase nie kazdy chudak musi aj vyzerat ako chudak, ale ano priznavam, ze psychologicky na darcov posobi lepsie to, ked darujete otrhanemu.
To lego moze byt darcek od niekoho, je tam aj foto s darcekmi, su ludia, co pomahaju aj takto, tiez darovavam aj nove veci, ktore sme dostali my a nevyuzili, alebo to bola moja neuvazena kupa a nestihla som to vratit. Zase nie kazdy chudak musi aj vyzerat ako chudak, ale ano priznavam, ze psychologicky na darcov posobi lepsie to, ked darujete otrhanemu.
@zuzana76 nemyslím si, že to myslela tak, že darovať otrhanému. Ale všetci vieme, že lego je drahé. Tiež si myslím, že ho dostali, však to aj píšem. Ale je rozdiel byť v núdzi, čistý, upravený a byť tip top oblečený, chodiť napr.ku kozmetičke atď. Ja sa na to hneď úplne inak pozerám.
@zuzana76 nemyslím si, že to myslela tak, že darovať otrhanému. Ale všetci vieme, že lego je drahé. Tiež si myslím, že ho dostali, však to aj píšem. Ale je rozdiel byť v núdzi, čistý, upravený a byť tip top oblečený, chodiť napr.ku kozmetičke atď. Ja sa na to hneď úplne inak pozerám.
@huxy samozrejme, ani ja nemyslim original otrhaneho, ale ked vidis zenu neupravenu, s chybajucimi zubami atd... tak veris, ze nemaju pomaly ani na chlieb. Castokrat to moze byt tak, ze aj tu kozmetiku jej urobi niekto ako darcek, ved moze mat kamaratku kozmeticku, vizazistku.
@huxy nemyslim, ze ide o podvod, ked o nich pisali v tych dvoch mediach, tak ich zrejme niekto pozna a navstivili ich atd... samozrejme ja nespochybnujem, ze je maximalne divne si urobit s chlapom nasilnikom 6 deti a v takom mladom veku. Lego bol urcite darcek, ved na tych foto je jedna s krabicou s darcekmi, poslana ako celok. Dalej zabalene darceky na stole. to bol urcite dar, to by som nespochybnovala, niekto chcel urobit radost detom.
@huxy samozrejme, ani ja nemyslim original otrhaneho, ale ked vidis zenu neupravenu, s chybajucimi zubami atd... tak veris, ze nemaju pomaly ani na chlieb. Castokrat to moze byt tak, ze aj tu kozmetiku jej urobi niekto ako darcek, ved moze mat kamaratku kozmeticku, vizazistku.
@zuzana76 tak je to uhol pohľadu. Proste prvý dojem je prvý dojem. A ako som už písala, bola som okalmaná, tak už takýmto veciam vôbec neverím. A mnohí ľudia sú na tom zle, napriek tomu neoverené zbierky nevyhlasujú.
@huxy kludne to mohol byt aj dar z redakcie noveho casu, ked ich navstivili
@zuzana76 tak je to uhol pohľadu. Proste prvý dojem je prvý dojem. A ako som už písala, bola som okalmaná, tak už takýmto veciam vôbec neverím. A mnohí ľudia sú na tom zle, napriek tomu neoverené zbierky nevyhlasujú.
@huxy samozrejme, to je uz o povahe, vies ako sa hovori, ked si hladny a neotvoris gamby, tak aj hladny zostanes.
@doriiis tak treba si uvedomit, ze nie kazdy v nudzi vyzera ako ta otrhana, skrcena, bezbranna ,skromna zena/babicka so slzami v ociach. To je len taky nas vykonstruovany prototyp cloveka potrebujuceho pomoc. Netreba sa na ludi pozerat takto povrchne a hned sudit na prvu. A nie, ja tiez neprispievam na taketo vyzvy a ani nikdy nebudem, nieje na tom nic motivacne pre tych ludi aby zmenili svoju situaciu.
@doriiis tak treba si uvedomit, ze nie kazdy v nudzi vyzera ako ta otrhana, skrcena, bezbranna ,skromna zena/babicka so slzami v ociach. To je len taky nas vykonstruovany prototyp cloveka potrebujuceho pomoc. Netreba sa na ludi pozerat takto povrchne a hned sudit na prvu. A nie, ja tiez neprispievam na taketo vyzvy a ani nikdy nebudem, nieje na tom nic motivacne pre tych ludi aby zmenili svoju situaciu.
@anonym_12a186 suhlasim
@huxy nemyslim, ze ide o podvod, ked o nich pisali v tych dvoch mediach, tak ich zrejme niekto pozna a navstivili ich atd... samozrejme ja nespochybnujem, ze je maximalne divne si urobit s chlapom nasilnikom 6 deti a v takom mladom veku. Lego bol urcite darcek, ved na tych foto je jedna s krabicou s darcekmi, poslana ako celok. Dalej zabalene darceky na stole. to bol urcite dar, to by som nespochybnovala, niekto chcel urobit radost detom.
@zuzana76 no "podvod", ako sa to vezme. Pre mňa je podvod aj to, že niekto len pýta a pritom nerobí nič preto, aby sa to zmenilo.
S prácou je všade bieda, ale ak by pracovala riadne na zmluvu, má k tomu pekný daňový bonus. No a výživné. Ja si nie som istá a ani nemám chuť to zisťovať, ale existuje aj náhradné výživné...neviem aké sú podmienky, ale na 6 detí 30-120€ asi ťažko. Čiže v prvom rade sa snažiť riešiť toto a nie len ruku naťahovať.
Ja som tiez poznala vela ludi, co boli v nudzi, ale oblecení tip top (nie znackovo), nechceli prist aspon o poslednu kvapku dostojnosti.
@huxy kludne to mohol byt aj dar z redakcie noveho casu, ked ich navstivili
@zuzana76 nebol to dar s redakcie ale dar na Vianoce ,Vianoce z krabičky a Jeden rodič.Deti dostály darčeky.Nechapem ako niekto môže riešiť to že ako sú deti oblečené,to mám sa o ne nestarat?majú chodiť špinavé keď chcem pre nich dobre chcem aby malý škôly aby malý lepši život aby študovali a píšem to preto lebo už sa stalo že mi písali že nie je vydno aby trpeli núdzov .To čo majú ,majú v daka dobrým a láskavým ľuďom ktorý prišli aj osobne a dary nám odovzdali.Deti nakreslily čo by si na Vianoce prialy.Je smutné že to tak hodnotíte.Sme matky ,a každá jedna by sa mala pochopiť že každá z nás robí pre svoje deti aj nemožné .
@zuzana76 nebol to dar s redakcie ale dar na Vianoce ,Vianoce z krabičky a Jeden rodič.Deti dostály darčeky.Nechapem ako niekto môže riešiť to že ako sú deti oblečené,to mám sa o ne nestarat?majú chodiť špinavé keď chcem pre nich dobre chcem aby malý škôly aby malý lepši život aby študovali a píšem to preto lebo už sa stalo že mi písali že nie je vydno aby trpeli núdzov .To čo majú ,majú v daka dobrým a láskavým ľuďom ktorý prišli aj osobne a dary nám odovzdali.Deti nakreslily čo by si na Vianoce prialy.Je smutné že to tak hodnotíte.Sme matky ,a každá jedna by sa mala pochopiť že každá z nás robí pre svoje deti aj nemožné .
@baralol samozrejme, ja chapem, aj som si myslela, ze je to dar na Vianoce
@huxy
a nenapadlo ta, ze je to uprava koli foteniu do novin? Mna to ako prve napadlo.
@baralol treba riešiť prácu-tým pádom dosť vysoký daňový bonus, skúsiť náhradné výživné.

Ten novy cas ma z vas Story na dve strany s vela zhliadnutiami a zobrazeniami reklam kazdemu. Dufam ze vas nenechali uplne na suchu alebo hej?