Pozor na podvodné zbierky
myslíš tú 19r študentku čo chcela aby sme každý dali 1e? čo mala zbierky už min. 3 ?
Myslím že si to zle "vyrátala".
@anonym_7d55e7 už 7 zbierok a 5 exekúcií
@anonym_7d55e7 už 7 zbierok a 5 exekúcií
@maranco každý deň tu niekto žobre. Stále sa nájdu “dobrí” ľudia.
nie je to na mk zakázané?
Zbierky nie sú zakázané. Ak sú overené cez Donio.
To sa objavuje stale.
Tá ma včera tak vytočila. Robiť to nebude, len žobrať. Koľko peňazí im už ľudia poposielali. 🤮
Ale reagovala na každý komentár, dotierna jak voš
Ale reagovala na každý komentár, dotierna jak voš
@zirafienka nereagovala čo s výživným ani čo robia dospelí súrodenci, to nemala premyslené
@zirafienka nereagovala čo s výživným ani čo robia dospelí súrodenci, to nemala premyslené
@maranco ale isla ako pila, furt dokola... Pribeh mala zle premysleny.
A to kde bolo???
A TI CO POMOC NAOZAJ POTREBUJU VDAKA PODVONIKOM TO MAJU TAZKE.
Stavím sa že to bola tá fúzatá Esmeralda
@bomba36 bola to Daniela Fečíková z prešovského kraja, vek 57 rokov, chronický neplatič za nájomné, ľúto mi je budúceho prenajímateľa ktorému opäť narobí dlhy ktoré nikdy nesplatí
@maranco aký bol dôvod zbierky? Ženu s takými údajmi mi našla AI, že zomrela v 2024 na onkologické ochorenie.
@maranco aký bol dôvod zbierky? Ženu s takými údajmi mi našla AI, že zomrela v 2024 na onkologické ochorenie.
@anonym_35955d dlh na najomnom, byvali u sukromnika, byt im nevyhovoval, nemali prijem. Vraj 4 deti, co predpokladam, ze pri takom veku uz aj skoro vsetky dospele. Tam sa pribeh vyvijal a zamotaval.
@anonym_35955d dôvod podľa textu zbierky bol úhrada nedoplatku za bývanie
z komentárov autorky že im končí nájomná zmluva a aj tak im to bývanie nevyhovuje tak idú inde a už majú niečo vyhliadnuté
správa od prenajímatelia že majú do konca týždňa vypratať byt, nedvíhajú mu telefón, nekomunikujú a veci čo im kúpil majú nechať v byte
najprv bola jedna 19 r. študentka ŤZP
potom pripustila ešte mladšieho brata
z iných zbierok spomína 6 detí, takže zvyšné 4 deti sú už dospelé
@anonym_35955d dôvod podľa textu zbierky bol úhrada nedoplatku za bývanie
z komentárov autorky že im končí nájomná zmluva a aj tak im to bývanie nevyhovuje tak idú inde a už majú niečo vyhliadnuté
správa od prenajímatelia že majú do konca týždňa vypratať byt, nedvíhajú mu telefón, nekomunikujú a veci čo im kúpil majú nechať v byte
najprv bola jedna 19 r. študentka ŤZP
potom pripustila ešte mladšieho brata
z iných zbierok spomína 6 detí, takže zvyšné 4 deti sú už dospelé
@maranco diky za info.

myslíš tú 19r študentku čo chcela aby sme každý dali 1e? čo mala zbierky už min. 3 ?
Myslím že si to zle "vyrátala".