Aké máte skúsenosti s novým stavebným zákonom?
Poviem ti niekedy koncom jesene, v zime 😅. Akurát idem riešiť stavebko, či teraz je to stavebný zámer?
Pred rokom som bola na školení o tom, ale už si to presne nepamätám.
@tilly najprv stavebny zamer, potom projekt stavby, ...ja sa este mocem v tom slovickareni, napr. Uz nie je novostavba rodinneho domu ale jednobytovej budovy. Toto som naposledy opravovala v rozpiske.
@tilly najprv stavebny zamer, potom projekt stavby, ...ja sa este mocem v tom slovickareni, napr. Uz nie je novostavba rodinneho domu ale jednobytovej budovy. Toto som naposledy opravovala v rozpiske.
@verus_16 ja mám niekde poznámky k tomu, aj zákon doma, ale moc sa mi do toho nechcelo ešte pozrieť. Ešte sa len kreslí projekt. Som zvedavá, či to bude trvať kratšie, ako predtým.
@verus_16 ja mám niekde poznámky k tomu, aj zákon doma, ale moc sa mi do toho nechcelo ešte pozrieť. Ešte sa len kreslí projekt. Som zvedavá, či to bude trvať kratšie, ako predtým.
@tilly z doterajsich mojich projekt. Skusenosti nemam za to zeby sa cas tymto urychlil, skor by som povedala ze naopak. Ale tak su to este len zaciatky. Treba do toho prisť.
My sme vybavovali len ohlasku. Pisali, ze to bude jednoduchsie. No teda urcite😬. Kedysi sme si doma nakreslili a podali, dali nam stempel a bolo. Teraz sme museli zaplatit projektantovi s okruhlou peciatkou. Nechapem, kde je to zjednodusenie? 🤔🤣

Poviem ti niekedy koncom jesene, v zime 😅. Akurát idem riešiť stavebko, či teraz je to stavebný zámer?
Pred rokom som bola na školení o tom, ale už si to presne nepamätám.