Ako dlho bude trvať tento lockdown?
@snezienka33 ja som ti nasla co som pisala... tak ake vyhladavanie? Ani teraz som neutocila, len som sa normalne opytala.. ty si ma oznacila za niekoho, kto tu utoci.
@jana_eyre_2 mozes mat akekolvek dobre plany a opatrenia, ked sa nebudu dodrziavat su neucinne. A vladu neobranujem, len si dokazem uvedomit vaznost situacie a hocikto by tam bol, mal by to nesmierne tazke. A staci mi priklad na Ag testoch - kupia sa, zle je- nekupia sa este horsie.
to nikto nevie, ako dlho to bude trvat. V nasich demokratickych rezimoch to vyzera este nadlho, maximalne tak do jari, ked sa otepli.
Podla toho ako sa ludia spravaju tak este velmi dlho.
@ivkazba tiež to tak mám, sedím už niekoľko mesiacov doma, chodím iba ku doktorovi a už som z toho na zblaznenie, hlavne keď viem že ľudia z toho majú prdel a stále niekde chodia. Keby sa natvrdo všetko zavrelo na tie 3 týždne verím, že by na tom Slovensko bolo hneď lepšie. A nie odkladať nevyhnutné, mám termín v máji a podľa sestry (zdravoťáčka) sa mám pripraviť na pôrod v rúšku pretože týmto temtom sa nič nezmení
@bettie lenže keď nikdy nie sú potrestaní tí čo ich nedodržujú a DOKONCA ich nedodržujú ani tí, čo opatrenia vydávajú, tak potom sa to tu bude točiť dookola a stále sa nájdu ľudia čo si dovolia kašľať na vsetko.. hocikto by tam bol mal by to ťažké.. ale neverím že by sa nenašiel absolútne nikto kto by sa snažil viac a nebolo by to celé len o hádkach a urazkach čo sa podobajú na modry koník..
povedala by som este hodne dlho podla toho co som videla. Jednak su opatrenia prijate prilis neskoro a jednak nie su ziadne kontroly/sankcie. Koniec koncov netreba vidiet, staci pozerat tu na MK diskusie. Alebo kdekolvek. Zijem v zahranici. Lockdown sme mali, ani prechadzky neboli povolene. Nie taky ze na SK nakupuju cele rodiny v supermarketoch a polka ludi nosi rusko pod nosom...
@nenne27 mas pravdu. Tiez to tak vnimam. Som tehotna. S nikym sa nestretavam. Uz mi aj rodicia zacinaju chybat, ze nemozme aspon na xhvilu pokecat.
@snezienka33 vie,lenže tí čo to dodržiavali áno už máme dosť. Len platíme za tých,čo covid považujú za niečo čo sa ich netyka. O ich IQ je škoda sa vyjadrovať. Stretávanie sa doteraz vo veľkom, ruska loď nosom na verejnych miestach. A áno,potom plačeme, ze sme tam kde sme. Žiaľ,je to o spoločnosti,ktorá sa ešte stále nezomkla spolu.
@simca06022011 no mám v rodine pendlera. Bez problémov, bez testov doteraz chodil hore, dole. S pokojom angličana, veď on nesmrteľny, tak keď nekontrolujú,tak test nemusí mať. Toľko ku kontrole na hraniciach.Nikto ho nezastavil ani raz.