Ako dlho sa ešte budeme musieť testovať?
Dievčata, deti mi chodia do školy,škôlky ale zakazdym musim ukazat negativny test,takze u nás sobota vyzera tak, ze stojime v rade na testovanie. Do kedy toto mám tolerovat?
Vám to vyhovuje?
Tak ja tipujem, že dovtedy, kým nebude určité percento ľudí zaočkovaných. Čiže možno ešte mesiace. A či mi to vyhovuje? No, to je asi zbytočná otázka. 😒
@tretiedieta na slovensku sú poslušní ľudia, tu si len pošomrú (nech je pri moci akákoľvek vláda) a to je všetko, takže ešte dlho 😉
Ešte dosť dlho... Možno za 3-4 roky budeme musieť nosiť plynové masky 🙈
No ja osobne dufam ze to uz skonci !!myslim ze tych paliciek v nose som mala uz viac nez dost ak od aprila budeme v cervenej farbe v covid automate ako to heger slubil ak sa nic nepokazi tak uz sa nebude tak casto testovat
@petus998 lenže neviem, že či keď budeme v červenej zóne,tak či do školy a škôlky nebude naďalej potrebný 7dnovy test. Uvidíme.
@markaterka v cervenej zone sa testuje kazde dva tyzdne myslim bordovej a ciernej kazdy tyzden
@tretiedieta testov je nakupenych ako prepocital analytik do konca roka 😉
A radsej ako ockovat, budeme predsa testovat 👎👎👎👎
Vid posledne vyjadrenia ze usetrili sme 15 mil.na ockovani (nekupili vakciny) ale dali 150 mil.za testy. Cize asi tak 👌👌👌
vyhovuje nevyhovuje, nepomožem si.
nie je mi to dvakrat príjemne, ale nie je to žiadna operácia mozgu.
chvalabohu mám celú pandemiu prácu. musím zaklopat , že naštastie sme to finančne nepocitili. testuju ma v praci každý pondelok.
a preto aby som zabezpecila aj nadalej rodinu, tak na to testovanie chodiť budem, ak bude treba. na výber nemám.
@markaterka @petus998 - v červenej zóne sa stačí testovať každých 14 dní, pokiaľ chodíš len do práce
Cesta do zamestnania: 14 dňový test
Školské zariadenia: cesta školáka, sprevádzanie: 7 dňový test
Banky, poisťovne, knižnice, servis, pošta, výdajne, STK, záhradkárstvo, opravovňa obuvi, IT servis, cesta do zahraničia, cesta na políciu, cesta MHD, pracovný pohovor, zberný dvor, cesta študenta v odbore lekárstvo, chovateľstvo, zubár, farmácia: 7 dňový test
Som z červeného okresu a zo školy nám hneď písali, že rodičia školákov, každých 7 dní potrebujú negatívny test....
@riela hej presne toto som počula aj ja, že darmo sme v červenej farbe, do škôlky a školy treba 7dnovy test. Ďakujem za upresnenie.
Ale veď všetci su spokojní 🤷♀️každý týždeň sa postavia do rady... To je úbohá slovač, keby to chceli od Francúzov, nikto by nešiel do práce.... A testovačky sa zmenia na očkovanie a to zase budete len šomrať... A aj keď budete proti, nastrčite rameno... Lebo povedali.
@tretiedieta ak to bude tak, ako hovorili vcera v spravach, ze znizuju financie pre MOM, a ze niektore si budu testovanie spoplatnovat, tak vvtom momente koncim... 😂
@tretiedieta kto ti to káže tolerovať? Netestuj sa.
@jankapepe vyzaduju môj test pri vstupe do budovy školy, bez môjho testu nemôzu deti navštevovat školu,škôlku.Tento víkend som sa bola testovat zas z donutenia kvoli trom dnom školky a školy.
@tretiedieta viem mám deti. Ale testovať si sa nemusela, mohla si deti nechať doma. Je to tvoje rozhodnutie.
Základný problém je presne toto. Všetci idú na ten nezmyselný test lebo: práca, škola, škôlka, cesta....
Keby si všetci dupli a nedali deti do školy škôlky nešli do práce tak tí hore rýchlo zmenia pravidlá.
Bohužiaľ oni veľmi dobre vedia že ľudia jednoducho kráčajú ako oni pískajú.
Podla mna max do maja, potom uz len ludia co niesu ockovany sa budu musiet testovat. Ale tie 2-3 nove nemocnice, co sme mohli mat za tie vyhodene peniaze za vaticky do nosa nam uz nikto nepostavi. 🙈
tieto antigenove su tak nespolahlive, ale kedze ich nakupili miliony musia sa minut to je dovod preco sa stale testuje. Mam znamu co chodi brigadovat na MOM a ze je to super brigadka cely den tam sedi, sem tam nieco zapise a dostane 6 eur cisteho na hodinu, preto sa tam idu zaujemci potrhat. Nie je zdravotnik, vytery nerobi tak vraj ma super pracicku. Pocula som nazor odbornika, ze keby sa antigenove testy vyhodili do toho Dunaja a zacalo sa vo velkom testovat PCR testami, cena by klesla na cenu skoro antigenu ( po odbudarni celej tej masinerie kolo PCR testu, ktora je teraz povinna ale zbytocna ) a po mesiaci je po pandemii a este by sme usetrili
@kaja01 nie moja nieje to jedno.. To môže tvrdiť len obmedzená osoba ako ty.... Nosohltan a nos je už tak diametralny rozdiel, že ho nevieš ani pomenovať 👏👏👏a je rozdiel aj to keď ti to robí niekto iný a ty sama.... Predsa si sama neublížiš, keď zacítiš bolesť prestaneš.... Opýtaj sa tých ľudí čo museli ísť na leptanie sliznice po nezastavitelnom krvácaní🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@tretiedieta zial ja som na tom tak isto, chodim na testy len kvoli detom do skoly a skolky, inak mam homeoffice, starsi bol doma do konca jarnych prazdnin a malu som mala doma do minuleho tyzdna, ale uz som to psychicky nezvladala, tak som sa z donutenia isla testovat

@tretiedieta do kedy sa nenakazime a nevyzdravieme asi 😡