icon

Ako dlho ste boli na úrade práce?

10. apr 2025

kolko ste boli najdlhsie na urade prace
co citam niektory su aj 2 roky, to je vobec mozne?

Strana
z3
lienka.7
14. apr 2025

@autorka no podľa toho či si prácu naozaj hľadáš alebo využívas systém...

lucia245
14. apr 2025

Ja k tomu dodam iba toľko, že osoba, čo má čistú sociálku, čiže v živote nikde nepracovala, išla na dôchodok s výmerou 620€. Zena, čo pracuje na úrade tridsať rokov, má predbežnú výmeru 420... Bez srandy. Takže ano, nepracovat v tomto štáte má svoje vyhody.

vieronika14
14. apr 2025

7mes

autor
14. apr 2025

@lucia245 to je ako mozne. to znam,ena ze cloveku sa oplati dobrovolne poistit ale tympadom nemoze byt na urade prace ze?
tych 230 euro do SP lenze potom si plati zdravotne poistenie sama tiez,

autor
14. apr 2025

@lucia245 ties mam niekedy pocit, ze sa lepsie maju ti, co riadne neodrobili. bez urazky. aj ked maju najnizsi dochodok ale oproti inym mozno o 100-200 eur z mojho okolia. samozreme,poznam ludi co maju aj 800 eurovy dochodok ale vacsina ma 400-500 eurove dochodky

blackcat8885
14. apr 2025

3x po 2mesiace a to po vš a uz od 23rokov vždy pracujem

ikuska27
14. apr 2025

Ja 15 dní kým som prechádzala z práce do práce a čakala som na výpis z registra trestov.. prechádzala som z čiech na Slovensko...

mamina7070
14. apr 2025

by ma zaujimalo kde su vsetky tie s maximalnymi podporami ?

nikayla
14. apr 2025

3 mesiace, ale to som si ani prácu nehľadala, lebo bolo leto a bola som s deťmi doma. Hneď prvý inzerát, na ktorý som reagovala, ma zobrali.

jaond19
14. apr 2025

Mam 38r, zatial som bola na upsvar evidovana 3x, prvyraz po skole, to som si tam robila aj absolventsku prax v administrative cca 5m, potom po 2 rodicovskych som cerpala 2x podporu 6m a zamestnala sa hned na to. Ten cas na podpore som vyuzila na to ked deti zacali chodit do skolky aby som bola nonstop k dispozicii, ten prvy polrok bol katastrofalny co sa tyka adaptacie aj chorob. Potom uz lepsie.

marsmykkok
14. apr 2025

ja som bola viackrát, najdlhšie cez covid obdobie kedže som prišla kvôli covidu o prácu. Veľa robí akú má človek sprostredkovateľku, mala som takú, čo od začiatku robila nepríjemnosti a poslala ma na pohovor na finančného agenta na živnosť kde je človek platený z provízií a teda nepovažujem to za riadnu prácu. Našťastie pani v poisťovni bola príjemná a napísala že o mňa záujem nemá, keby nebola v pohode mám problém. To teoreticky všetkých môžu poslať nech robia na živnosť finančného poradcu a bude úrad práce prázdny... Potom ma poslala do Billy čo je práca pod moju kvalifikáciu a tam proste neboli ochotní napísať mi že ma nezoberú, tak som 2 mesiace bola doma vyradená pre nespoluprácu, lebo na prácu bolo treba lekársku prehliadku čo nie je najlacnejšia a radšej som si zaplatila odvody ako prehliadku a potom odísť po pár dňoch a znova sa evidovať. Ale celkovo ak je človek viac ako rok, je tlak na to aby sa s ním pracovalo, teda väčšina sprostredkovateľov aby nemala problém musí potom posielať na rôzne skupinové stretnutia, individuálne a tak a človek musí tie isté aktivity postúpiť aj opakovane a nie je to príjemné stále niekde chodiť, Teda tomu prípadu že niekto je na úrade roky a pani nenaháňa nechápem, lebo musia hnať aj ak nechcú a robiť s tým človekom. Iba ak tá pani na úrade má nejakú vplyvnú rodinu a vie že aj ked neurobí prácu riadne nevyhodia ju a nebude mať problémy.

olimuc
14. apr 2025

1,5 mesiaca … v DE som mala byt 10 dni ale dali mi Termin na den ked som nastupila do prace … uz som nesla

autor
14. apr 2025

@mamina7070 oni sem pisat nebudu

bielykral
14. apr 2025

Nie, ja som bola skoro 5 rokov, za ten cas mi sprostredkovali 1 pohovor, ale mne to takto vyhovovalo, mala som svoje dovody a plany...a asi zavisi aj od uradnicky ktora ta ma na starosti

autor
14. apr 2025

@bielykral ale tak byt tak dlho asi chce mat bohatehop muza ci zdenene peniaze nie? ved sa neda zit z nicoho

majlo1234
14. apr 2025

Pol roka. Ked som vyhorela v praci, dala som si statom plateny sabbatical

majlo1234
14. apr 2025

@mamina7070 a mala som maximalnu podporu

barbara9456
14. apr 2025

1 rok

mircalla
15. apr 2025

Mesiac a pol v 52 rokoch

majarumm
Autor odpoveď zmazal
autor
22. apr 2025

@marsmykkok no uvidime co caka mna, je tam nova.

Strana
z3