Ako dlho ste boli na úrade práce?
kolko ste boli najdlhsie na urade prace
co citam niektory su aj 2 roky, to je vobec mozne?
To ti nikto dopredu nepovie, zalezi ku komu budes chodit, musis mat stastie 😃
@miskakyska okej
@patta89 to si potom dobry zamestnanec
Nie, nevadí, nikdy to nikto nekomentoval ani na úrade ani v jej okolí. Tak boli obdobia, že sa chodilo hlásiť každý mesiac. Potom každé dva, tri mesiace. Hlavne počas a po covide už sa chodí menej. Nikdy ju nevyradili za ten čas. Ponúkli jej nejaké kurzy, ale to všetko len také somariny - ako sa píše životopis, atď.
Co ta to zaujima kolko je kto na urade, je to kazdeho vec, ak maju z coho zit, tak nech su tam aj cely zivot, ja si to dovolit nemozem, ale ked niekto ano, tak kludne nech su tam, ked im to vyhovuje.
@domkakvet suhlasim s tym co si napisala, ja len ze jeho to zaujima kvoli tomu, ze on chce ist na urad, tak aby vedel co ho tam caka 😃
@domkakvet klud
@larinka552 pozri, pytam sa, mala si zly den?
Dakujem za opytanie, mohol byt aj lepsi 😃 Ale obavam sa, ze to si ma s niekym pleties, lebo ja som ti nic zle nenapisala a snazila som sa ti aj radit ak si si vsimol 😉
Tak ja ti mozem sypat priklady - 20, 25 rokov je tak uz trochu nadpriemer, ale vela ludi je takych, 10 rokov je taky priemer, tych poznam neskutocne vela. Rekord vedie pan, ktory nepracuje od 1978.
@guiseppinka sila dakujem
@alexka89 ale tolko rokov to zas asi ne
Ja som nepísala koľko rokov možno len isty čas
ano plati jej na dochodok aby bola doma
pol roka kvoli podpore, miesto som uz mala dohodnute
V januári na prepustili po 15 rokoch prace. Bola som na úrade mesiac. Už zase makám. Prácu si nájdi každý kto chce.
ja chodim tiez kazdy mesiac na stretnutie, a nikde ma neposielaju lebo u nas neni roboty…
Ja som sa bola raz registrovať, ale prácu som mala skôr, ako mi stihlo prísť potvrdenie o zaradení do evidencie.. tak asi dva týždne? Neviem. Každopádne kto chce hľadá spôsoby, kto nie, hľadá dôvody.
Ja som evidovana uz 6rok......
Dva týždne v roku 2010.
a ta dlzka nema potom vplyv na vysku dochodku?
@mariana0915 ty vobec nepracujes?
presne tak to veľa ľudí aj robí, na čierno , preto úrad
@autor Pani je na UP. A keby aj pracovala nacierno, tak ti to nebude vesat na nos na verejnom fore, pretoze kazdy je vystopovatelny.
ja som bola 3mes. ale napr. moja mamka bola velmi dlho, s nejakymi prestavkami ked som ju namotivovala do prace
snad aj cez 10 rokov
su ludia ktori pracovat proste nechcu
@chillibubble tak určite má, keďže urad platí len zdravotné odvody, sociálne si každý môže platiť dobrovoľne v takej situacii
@majarumm no toto by davalo logiku, stat plati ZP a oni nemusia nic odvadzat.
Je to velmi individualne, zalezi aj aku "tetusku" ti pridelia. Kamoska bola viackrat na urade, nemala problem, az posledny krat ju tetuska dost nutila najst si robotu a v 8.mesiaci tehotenstva ju nutila ist na pohovor. Zamestnavatel mal radost 😀 . Samozrejme, ze ju nezamestnali. A samozrejme, zavisi vela od lokality a od moznosti daneho cloveka. Je ine ked je dlho na urade niekto, kto by mal moznost pracovat a len sa mu nechce. A je rozdiel ked ide o starsiu pani pred dochodkom, ktoru by uz nikde ani nevzali, len nejakym zazrakom. Aj mladi su taki, co su nesikovni, vyhodia ich z kazdej prace. Niekto moze mat postihnutie ci nejaku chorobu, niekto mozno nema ani maturitu. To sa neda porovnavat navzajom, kazdy ma uplne ine podmienky.

Nikdy...a to už robím 19 rokov vkuse 😉