Ako dlho trvá vybavenie občianskeho preukazu v lete?
Ako.dlho ste čakali v lete? Hlavne košicania prosím? Viem ze to za 7eur je do 30 dni ale vraj.je to skor tak ma zaujímajú reálne skúsenosti. Vďaka
Prečo si myslíš že je rozdiel či objednáš Košiciach, Stropkove alebo v Bratislave?
@maranco raz som mala problém z pásom a vraj to posielajú niekde do BA tak neviem ci aj op
My sme boli v juni, uz ho. Dbes by boli 3 tyzdne, SMS prisla v piatok, vcera sme vyzdvihli
My sme boli v juni, uz ho. Dbes by boli 3 tyzdne, SMS prisla v piatok, vcera sme vyzdvihli
@viestta super dik, lebo 28 ideme na dovolenku a d es sme dalinurobit dúfam to dôjde,mohla som dat ten do 2 týždňov len az potom ma to napadlo
Ja som vcera vybavovala a zenska povedala,ze dlzka je 3tyzdne momentalne a to som bola v Presove..
OP sa vydáva do 30 dní alebo zrýchlene do 2 dní /za poplatok + 20 Eur/ - iná možnosť neesxituje
OP sa vydáva do 30 dní alebo zrýchlene do 2 dní /za poplatok + 20 Eur/ - iná možnosť neesxituje
@patka06 ahaa ok dik
Lebo pri vyrobe op sú možnosti len -do 30dní a 2dní za príplatok...ty si si to možno pomýlila s pasom, tam sú možnosti do 30dní, 10dní a 2 dní.
Lebo pri vyrobe op sú možnosti len -do 30dní a 2dní za príplatok...ty si si to možno pomýlila s pasom, tam sú možnosti do 30dní, 10dní a 2 dní.
@kvietok2012 ano asi som sa zmylila

Prečo si myslíš že je rozdiel či objednáš Košiciach, Stropkove alebo v Bratislave?