icon

Ako nahlásiť zanedbávanie dieťaťa a drogovú závislosť?

24. júl 2025

Dobrý večer . Prosím Vás kam sa obrátiť . Môj syn keď je u otca je v špine , nechávajú syna doma samého , jeho otec droguje s priateľkou . Na sociálku to treba nahlásiť . Video mám aký majú neporiadok doma , špinu atď . Dieťa spí na zemi . A s tými drogami je to ako , môžu im urobiť testy ?

anonym_bb639a
24. júl 2025

@anonym_autor socialnu kuratelu, ako si si natočila video, bola si tam? Prečo tam pustíš syna, keď vieš do akých podmienok ide? Dala by som na súd predbežne opatrenie a zákaz styku. Nech mu nariadia liečenie, keď chce syna ešte vidieť.

pribinak
25. júl 2025

Prečo tam to dieta dávaš? V pondelok ráno hneď bez za kurátorkou

Ak ma otec sudom určený styk tak hneď v pondelok treba napísať nový návrh a podať na súd

autor
25. júl 2025
@anonym_bb639a

@anonym_autor socialnu kuratelu, ako si si natočila video, bola si tam? Prečo tam pustíš syna, keď vieš do akých podmienok ide? Dala by som na súd predbežne opatrenie a zákaz styku. Nech mu nariadia liečenie, keď chce syna ešte vidieť.

@anonym_bb639a áno bola som tam , keď tam bol sám syn . Lebo tam chce ísť , byť . Súd sme nemali . Prosím ťa a testy im urobia na drogy alebo ako to je ?

mk22
25. júl 2025

Chce, nechce.. Nechodil by tam.
Akože synovi príde ôk, že spí na zemi.
Primerane veku mu vysvetliť, že otec žije v nevhodných podmienkach, plus drogy a ty ako matka, môžeš rozhodnúť a konať.

Prečo ste nemali súd? Nemáš dieťa, súdom zverené?

Už v apríli si tu písala, radili ti, čo si odvtedy podnikla?

anonym_fdf86c
25. júl 2025

Syn tam ide lebo chce 😂.matka roka ,este aj s tebou by som poriadky narobila keby som zo socialky bola.
Sak len drogy beru a syn je sam a spi na zemi.necham ho tam ist …..lebo on chce.

januska12323
25. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_bb639a áno bola som tam , keď tam bol sám syn . Lebo tam chce ísť , byť . Súd sme nemali . Prosím ťa a testy im urobia na drogy alebo ako to je ?

@anonym_autor a ty si jeho matka alebo kamarátka? Vedome ohrozuješ dieťa, nevadí? Vybav zverenie do starostlivosť a stretnutia pod dohľadom pokiaľ máš dôkazy o drogách.

pribinak
25. júl 2025

Vieš že je to nevhodne prostredie a pustíš ho tam?
Syn má koľko rokov? V každom veku sa dá s dieťaťom rozumne porozoravat a vysvetlit mu prečo nie

A mat take info aké máš ty, tak by som mala na súde návrh na zverenie dieťaťa a styk tak od 15.00 do 17.00 hod raz za 2 týždne (ak vôbec)

anonym_42a883
25. júl 2025

A môj s dvojročný s achces hrať so zapalkami a ohňom. A za to že chce nemusí dostať všetko ,lebo ty si dospelá a vieš čo je preňho dobre.ale ak chces aby o pár rokov bral drogy aj on tak prosím.