icon

Ukončenie rodičovskej dovolenky: Treba to nahlásiť na úrade?

Včera o 12:30

Ahoj mamky. Chcem sa opytat, konci mi o mesiac rodičak treba to niekde nahlásiť myslim na úrade socialka?
Alebo automaticky budem uz ukončená
V praci uz mam vsetko vybavene, dohodnuté len ten úrad social ci treba niekde ist a nahlásiť ze ukončuje rodičovskú dovolenku...?
Vopred vam ďakujem mamičky

anonym_d2a110
Včera o 12:36

Ano,tlacovo na pridavky treba.To je vsetko.

autor
Včera o 12:42
@anonym_d2a110

Ano,tlacovo na pridavky treba.To je vsetko.

@anonym_d2a110 cize na úrad prace musim ist po tlačivo a vypísať na prídavky na dieta. Oki pojdem ďakujem za radu

anonym_d2a110
Včera o 12:44
@anonym_autor

@anonym_d2a110 cize na úrad prace musim ist po tlačivo a vypísať na prídavky na dieta. Oki pojdem ďakujem za radu

@anonym_autor ano tam to vypisis a to je vsetko.Ja som si sice myslela,ze je to kvoli skolke,ze kde sa dieta nachadza ale to uz asi aj zrusili.Ale to tlacivo na pridavky zostalo.Vybavovala som to v januari.

autor
Včera o 13:18
@anonym_d2a110

@anonym_autor ano tam to vypisis a to je vsetko.Ja som si sice myslela,ze je to kvoli skolke,ze kde sa dieta nachadza ale to uz asi aj zrusili.Ale to tlacivo na pridavky zostalo.Vybavovala som to v januari.

@anonym_d2a110 pekny dnik želám 🍀🌻🧸☀️

anonym_d0f70d
Včera o 20:07

Je to tlačivo kde čestne prehlasujes v koho starostlivosti dieťa bude. Nie je to o pridavkoch. Ale keby si ho nepodala, prídavky ti stopnú. Riešila som to koncom apríla

autor
Dnes o 01:38
@anonym_d0f70d

Je to tlačivo kde čestne prehlasujes v koho starostlivosti dieťa bude. Nie je to o pridavkoch. Ale keby si ho nepodala, prídavky ti stopnú. Riešila som to koncom apríla

@anonym_d0f70d aha ďakujem za vysvetlenie