Ako prebieha registrácia na ÚPSVaR ako nezamestnaná?
Ahojte,
Ako funguje, ak sa prihlasim na UPSVaR ako nezamestnana?
Skoncila sa mi rodicovska a dostala som vypoved......
Treba kazdy mesiac sa ist hlasit a treba chodit do podnikov pre peciatky?
Dakujem za info!
@petulda333 Veď to, že aj včera, plná čakáreň ľudí a oni si tam dnu debatia o koláčoch, chlebíčkoch a šampanskom a neviem čo, vymieňajú recepty a ľudia nech si čakajú...a čo dovolala si sa nakoniec?
@earlgrey asi na 5x,uz som aj zdvihla hlas na nu.
@petulda333 Hrozné...
@earlgrey vytocila ma,fakt. Bez slova ma prepoji,kde nik nedvihne a tvari sa,ze nevie s kym hovori. Pritom 4x predtym somnou hovorila. Otras
@petulda333 Tak to ti verím...dúfam, že ja budem mať lepšie skúsenosti, aj keď pochybujem 😀
@earlgrey dufam,ze ano 😁 aj ked tam fakt nikdy nevies. Mne sa referenti striedali pri kazdom hlaseni a vsetci boli zatial mili
@petulda333 Tak ja som pridelené ku konkrétnej pani a aj moja sestra k tej istej chodí (rovnaké priezvisko), zatiaľ je milá, ochotná...usmievavá...len ma zaskočilo to, že neberú nič do úvahy
@earlgrey aj ja som bola k jednej. Bola som pri nej dvakrat. Potom ma dali k muzovi,potom zas sa menilo a chodila som inam. A potom zas 😁
@petulda333 No pekne 😀
@earlgrey to je čo za somariny,že budeš vedená ako bez praxe😨 To je riadna pizda.
nevyplňala si tam žiadne papiere?
Inak ty nikdy neodmietaj prácu,to nikdy nehovor....musíš to spraviť tak,že zamestnávateľ ťa sám odmietne....povieš mu,že si samoživiteľka,že dieťa je malé,často choré.....
Ja keď som sa prišla zaevidovať po skoro 25odrobených rokoch,tak prvá veta bola,že my sme tu nie od toho,aby sme vám našli prácu😂 A vzhľadom na váš vek a zdravotný stav....🙄 že najlepšie bude,ak si vybavím PN a nebudú ma nikam posielať,lebo ak sa nájde nejaká ponuka,tak ma poslať musia.Prvá ponuka bola asi po mesiaci,predavač do stavebním.Akože úplne na hlavu,jej bolo uplne jedno,že mám zdravotné problémy,pre ktoré som odišla z predchádzajúcej práce,a ona ma poslala do stavebnín.
@rozculena Áno áno, to viem, to aj plánujem, teda ak mi práca nebude vyhovovať...a vyplňovala som žiadosť...a tam je, že zamestnávateľ na Slovensku za posledné 3 roky a potom zamestnávateľ v EÚ za posledné 4 roky...a ja som doma 5 rokov...bola som osoba starajúca sa o dieťa do 6 rokov...tak jej vravím, že kde mám napísať, že som pracovala 14 rokov v Londýne a ona, že ich to nezaujíma, že čo oni majú s tým, že som nerobila na Slovensku tak nemám žiadnu prax...🤷♀️ píšem len čo mi včera povedala

@earlgrey ich nic nezaujima. Ja som tam vcera volala,pretoze som mala prist ale som chora,horucka,chripka. Nik nedvihal a potom jedna pani. Ja hovorim co potrebujem,zrazu pocujem hudbu a zvonenie. Prepojila ma bez slova niekam. Nedvihli mi. Volam naspat a ona,ze nevie kto vola a co chcem. Behom 30s zabudla. Ja zas hovorim a zas hudba a prepojenie. Skoda slov k nim