icon

Ako prejsť 3 okresy bez pokuty?

hedan
6. mar 2021

Dobrý deň, mamina moja býva vyše 200 km od nás sama v dome. Teraz je po operácii ženských veci, dosť je na tom biedne, viac utrpela psychika ako fyzičnosť. Ja som na MD, muž chodí až večer, syn starší začal teraz chodiť do škôlky. Mamina chce, aby som prišla s chalanmi, teraz ich vraj potrebuje. Nechce byť sama je jej smutno. Dosť začala byť úzkostlivá. Fakt rada by som šla, ale ako? Na pokutu veru nemám. Čo mam teda robiť? Ďakujem za odpovede!

Strana
z3
hettinka
7. mar 2021

@janage 1 prípad je dovezený priamo zo Zanzibaru, zvyšok dovlecene z Ukrajiny, Nemecka. A nejaké 2 prípady sú bez akejkoľvek cestovateľskej anamnézy. Takze to tu musíme mat už dlhšie.
Uvedomelosť národa neexistuje. Ľudia majú, čo chceli... a zodpovední na to doplacame.

katus226
7. mar 2021

@lucia147852 jezis upokoj sa, dychaj... ja som nespominala ziadneho sorosa, ale ceskeho ministra zdravotnictva, to su jeho slova o umelom nafukovani statistik... tak co sem sorosa tahas prepana...

dominka11
7. mar 2021

@hedan normalne, zbal seba, deti a ked ta zastavia, tak im povies ako to je. Myslim, ze vacsina policajtov to pochopi. Prip.prepustacia sprava odfotit a ukazat.

hedan
autor
7. mar 2021

@angelinja je tu nejaké nariadenie, tak o tom nepolemizujem, ale ho rešpektujem!
Ja nechcem rebéliu, nechcem porušovať zákazy, chcem ísť za maminou, to určite, ale bez porušovania predpisov. Je jedno, či si o tom myslím ja, aj tak "s tými nariadeniami" moja rebelia nič nespraví. Hľadala som cestu v súlade s týmito možno šialenými pravidlami.
Ale ďakujem za názor 😉

Strana
z3