icon

Ako riešiť dilemu: OČR a dieťa v škole?

15. dec 2023

Ahojte
Stala sa mi taká vec, ktorú potrebujem vyriešiť a neviem ako. Bola som so synom na OČR, posledný deň OČR( bol to pondelok) som bola objednaná ja u svojej lekárky.Preto som požiadala moju mamu, či by neprišla ku nám a nebola so synom.Z domu som odišla skoro ráno o 5 hod, pretože na vyšetrenie som šla do krajského mesta.A problem je v tom, že moja mama vystrojila syna do školy.Nepocjopili sme sa.Ja som prišla domov až o 11 hod.Súčasne som bola na OČR a syn v škole.Neviem čo teraz s tým, či nahlásiť do poisťovne čo sa stalo alebo to nechať tak, nechcem mať kvôli takejto blbosti problémy s poisťovňou ani so zamestnávateľom, nakoľko mám dosť dobré zamestnanie a nechcem z toho vyjsť ako pako.Stalo sa Vám už niečo také? Poraďte ako to vyriešiť, najlepšie keby mi poradila socialna pracovníčka, ktorá sa tomuto rozumie.
Ďakujem vopred

palicka
•
15. dec 2023

Skoly uz zoznamy do SP s chybajucimi detmi neposielaju. Nemaju to ako zistit.

nelca0510
•
16. dec 2023

@palicka to tu áni nepíš pre spekulantky

mamina7070
•
16. dec 2023

nemozes poziadat lekarku aby upravila ukoncenie ocr a na pondelok si vziat paragraf ?

zoznamy sa posielaju kvoli dotacii na obedy na upsvar a jedno ministerstvo a prepojeny rezortny informacny system to umozni zistit

martinka13
•
16. dec 2023

Predpokladám, že z obeda bol odhlásený. V tom prípade, to nemajú ako zistiť. Neriešila by som.

janinah
•
16. dec 2023

Nerieš.nechaj tak.

koniarova
•
16. dec 2023

Nerieš. Nikto to nebude zisťovať.

palicka
•
16. dec 2023

@mamina7070 zoznamy sa uz neposielaju

mamina7070
•
16. dec 2023

@palicka ale posielaju kvoli dotacii na obedy

autor
•
18. dec 2023

@mamina7070

@palicka
@koniarova
@janinah
@martinka13
Ďakujem za rady, všetko je vyriešené.Volala som do UPSVaR a tam si to upravili, zistili by to a hneď mi pracovníčka povedala, že jej to systém vyhodil. Určitw by ma kontaktovali.Mne dala lekárka na ten deň Pčko.Všetko je v poriadku a ja môžem kľudne spať.

lilinka88
•
18. dec 2023

Očr vypláca SP, čiže by si mala riešiť s nimi a po správnosti má byť opravené aj tlačivo očr lekárom

palicka
•
18. dec 2023

@mamina7070 posiela sa suhrn dni, nie dochadzka. A nie za kazde dieta zvlast, ale komplet pocet vydanych jedal.