icon

Ako sa vybavuje pas pre bábätko?

mimanr
16. jún 2016

Ahojte mamicky, nemozem sa dovolat na policiu. Chcela by som vediet, ci pri vybavovani pasu pre dieta do 1 roka musi byt toto babo pritomne, ci staci jeho rodny list? Hadam ho nebudu fotit, ci? 😝 Dakujem.

jasmika
•
16. jún 2016

vraj fotia

terqa
•
16. jún 2016

ved ho reba odfotit, tak teda tam musi byt

natalym
•
16. jún 2016

Fotia s rodičom. Ty ho držíš na kolenách a Tebe dajú takú zásteru - pozadie.

alenah31
•
16. jún 2016

Dieťa musí byť prítomné - budú ho fotiť. Videla si niekedy pas bez fotky? Moju malú fotili prvý krát na pas ako 3-týždňovú😀

spoony
•
16. jún 2016

Budu ho fotiť, takže musí byť prítomné. Je to rovnaký pas ako majú aj dospelí, len platí kratšiu dobu.

jahodka0000
•
16. jún 2016

to vážne takáto otázka???? jasné, že tam musí byť, bude rovnako odfotené ako aj dospelý....načo by mu bol pas bez fotky? .... a rodný list k nahliadnutiu si zober a tvoj občiansky....

bosoriak
•
16. jún 2016

Bola som nedavno a musia ho odfotit. Ale teda bolo to dost trapenie udrzat dvojtyzdnove dieta s otvorenymi ocami, rovno hlavou a bez plakania 😀

annie13
•
16. jún 2016

samozrejme ze ano

ancu
•
16. jún 2016

Nasu fotili vo vajicku do ktoreho som vlozila bielu plienku.

liuliu
•
16. jún 2016

my sme vybavovali ked malo babo 9 dni 😀 najhorsie su tie otvorene oci no

maciatkolulu
•
16. jún 2016

existuje pas bez foto 😀 ??? Samozrejme fotia, snad si sa nedovolala, lebo by sa poriadne zabavili na tebe...ako nic v zlom, ale teda fakt otazka roka 😀 Inak ak mas internet, co zjavne mas, tak staci dat do googlu a nemusis sa snazit nikam dovolat, je to dost jednoduche, svacnes, ze google.sk, mozes aj com a tam zadas co hladas a mas to

sense
•
16. jún 2016

dieta musi byt pri tom na pas ide fotka dietata a je jedno ci ma rok alebo len tri mesiace

ivetkab.
•
16. jún 2016

moja sa tiež bola fotiť ako ani nie mesačná. Nie je to pre dieťa nijaké trápenie. Veď hádam nosíte aj doma dieťatko na rukách. A keďže s ním chcete vycestovať, tak hádam nesedíte ani teraz celé dni doma. Normálne v rámci vychádzky choďte na políciu. Dieťatko si opriete o seba. Dostanete na seba takú bielu zásterku, čo bude akoby pozadie dieťatka. Teta urobí 15záberov po sebe a jeden z toho isto bude dobrý. Nestresujte sa, bude to v pohode a hlavne rýchle 😎