Ako to je s maródkou počas poberania podpory?
ahojte dievčatá, neviete náhodou ako je to s pn ked som na ÚPSVaR? poberám podporu v nezamestnanosti, keď budem na pn, prídu mi nejaké peniaze zo soc. poisťovne za pn? dakujem
Dobry den..prosim Vas vedeli by ste mi poradit..co mam robit?? 2.januara mi koncil rodicak..3.januara som odpracovala 1 den a som nezamestnana.Isla som na urad prace a som evidovana ako nezamestnana a cakam aku budem mat podporu.Problem je v tom ze mi meska menstruacia..asi som pravdepodobne tehotna..zajtra idem k lekarovi.Mam narok po dobrati podpory ist na pn??A co mam robit..aby mi vznikol narok na matersku.Velmi pekne dakujem🙂
Zalka prosim Vas..mozte mi poradit??Vidim..ze tomu rozumiete.Dakujem:-)
23.januara
@zalka si strasne super clovek..ze takto pomahas ludom👍👍👍Ja som neplanovala tehotenstvo ale..asi to tak ma byt a tymto veciam moc nerozumiem a velmi si mi pomohla😊Stale cakam aka podpora mi pride..ani to este neviem😕Chcela som si porobit kurzy..zamestnat sa a az nekor druhe..noo ale co uz..stalo sa.Bojim sa toho..ze mi to nedovolia zaplatit iba ten 1 den a budem bez materskej..A este ak sa smiem opytat..ty by si sa radsej zamestnala alebo zaplatila 1 den DNP.Poslednu podporu budem mat v auguste..tak to vyuzijem..len potom coo..zamestnat sa alebo zaplatit 1 den.Noo..neviem..ci ma niekto zamestna s bruchom😀

@zalka 6 mes. UP a 3 mes. odvody z cca 1200e