Ako to je s maródkou počas poberania podpory?
ahojte dievčatá, neviete náhodou ako je to s pn ked som na ÚPSVaR? poberám podporu v nezamestnanosti, keď budem na pn, prídu mi nejaké peniaze zo soc. poisťovne za pn? dakujem
DNP som ešte nikdy nebola a zamestanie mi skončilo 19.6.2013 od 20.06.2013 som na podpore
dakujem aby som bola v obraze ,lebo dnes mi na urade prace povedala že ked pojdem na PN už podporu nedostanem kedže mam najvyššiu ,takže som bola troška s toho aj mimo u škoda by to bolo nevyužit a s čoho sa potom vypočitava ten denny vymeriavaci zaklad ked budem na PN dakujem
je to malo ale aspon čosi lebo to DNP mam platit nelelych 131 eur mesačne a to sa plati to DNP aj počas trvania celej PN ?
to som rada lebo po 25 rokoch odrobenych ma po rodičovskej dovolenke prepustili ešteže ste mi vtedy poradila zobrat si 1 den dovolenky a mam tu najvyššiu podporu a drobec je ešte maly tak by mi Pn aj troška pomohla aj ked viem že v dnešnej dobe je to pre ldi ťažke velmi pekne dakujem a prajem pekný večer 🙂 a ešte ta PN je 213 eur maximalne alebo od čoho to zavisi dik 🙂 a prepačte že otravujem 🙂
no ja ani neviem lebo ona mi to diktovala s počitača ale asi s tej sumy 393 eur
ok dakujem
jasne nevedela som ani to že počas Pn sa odvody neplatia a na PN možem byt 52 týždnov ?
bude sa mi lepšie spat ,už som spokojna a nemusim chodit ani na urad prace na podpisy 🙂 dobru noc
j Vam dobru noc 🙂
@zalka ahoj tak som tu opat,pisala som tu v lete ohladom poberania pn,babo nam v aprili zomrelo ,brala som tu matersku 14 tyzdnou,podporu mam platenu do 28.1 otehu som znova ,som v 7 tyzdni.staci sa dat teda pripoistit az v tom januari ,?den pred pnkou a budem mat narok na tu pnku?ked zaplatim len den dnp a hned na druhy pojde
Pn?
@zalka ahoj, prosím.... vidím, že sa vyznáš... stále sa dá DNP ešte vybaviť? kolko min. sa musí platiť...? vyzerá to, že od prvého januára budem nezameststnaná, že keby som PN, či sami posunie vyplácanie podpory(to asi hej)... resp., ak by som šla na UP sa prihlásiť 02,01. a od 03.01. bola PN, mala by som nárok na nemocenské... neviem, či som to správne napísala... ale kedže som 13 rokov bola nonstop zamestnaná, akosi neviem lietať v sociálnom systéme .. DAKUJEM
bo som psychicky KO...

@dada1807 kedy ti skončilo predošlé DNP alebo zamestnanie? ...