icon

Ako žiadať o väčší byt?

26. nov 2021

Ahojte mám od mesta byt ale keďže je to garsónka chcem požiadať o väčší byt. Problém je však že mesto dá 2 izbový iba človeku čo ma zdravotne problémy. Ja mám zdravotne problémy tie že chodim do prace a z prace a mala by som chodiť von ale som po prekonaní covidu a mám stále zápaly priedušiek atd. A staci aby na mna niekto kachol alebo zakaslal a hneď mám strašný kašeľ a nádchu a vkuse mám atb. A keď sa konečne z toho dostanem zas niekto na mna zakasle a zas to iste. Takto keby mám väčší byt si mozem posedieť na čerstvom vzduchu mám kde skladovať lieky….. máte niekto skúsenosti ako to formulovať aby mi ho pridelili?

Strana
z3
lintu
26. nov 2021

Ale ved ked chces, tak si o ten vacsi byt napis. Na internete sa da dohladat vzor takej ziadosti. Nad dovodmi uz musis ale popremyslat sama, kedze tu nik netusi, co ti vlastne je a preco by taky byt mal byt prideleny zrovna tebe. Formuluj ich od toho najdolezitejsieho podla teba. A nezabudni pisat zretelne.
Garsonku, na to ze si nevies zabezpecit vlastne byvanie, mas ale super. Mnohi nemaju ani to.

zuzanka.zuzu
26. nov 2021

JE TO ONA 😂 takze nakoniec predsa

simca06022011
26. nov 2021

Tak ak už mas plno, tak dalsie zásoby nepotrebuješ.

kitycat
26. nov 2021

Mna teda vrcholne poburuje, ze potrebujes izbu na lieky a jedlo. Ako svet sa naozaj zblaznil. Prosim ta vzduch mas vonku na ulici a nie vo vedlajsej izbe. Vacsie byty su pre rodiny, matky s detmi a nie na rarohy. Uprac si a prejdi sa k smetiakom a tak sa prevetras buduj imunitu, ludia co su nachylni na choroby sa chranili davno pred koronou

A ze nejaka pracovnicka povedala, ze skoda ze ty nemas ten dvojizbak, ze by nebol zniceny? No to povedala iba tak lebo vie, ze 2i daju rodine, ktora ten byt bohuzial opotrebuje

sasa1310
26. nov 2021

to ako sa máš nie je tvojim postihnutím, ale tvojim postojom. Od každého len niečo čakáš. Si nevďačná a nič ti nie je dobre. Nemáš skromnosť ani pokoru. Nikto ti nezávidí. Nie je totiž čo

Strana
z3