Ako získať invalidný dôchodok z mladosti?
Ahojte, ake podmienky musi splnať aby dostal ID z mladosti.Mame v rodine psychiatrickeho pacienta ťažkeho liečneho viac krát na psychiatri na uzavretom oddelení.Koncom roka bude mať 22 rokov. Ako s čoho sa to vypočitava a čo všetko treba dodať papiere.Dakujem veľmi pekne za informácie.
Ma odpracovany minimalne rok?
@sisa_s nie nema mal prerušenu aj školu neskôr maturoval s dôvodu liečenia sa v Kremnici a potom v Sučanoch.Treba niečo doplatiť potom ak nema nič odrobene.
@viestta dakujem pekne za linky
Nech ide na SP a si doplati to co mu chyba
Dobry den vybavujem si id v mladosti mam iba rok od parovovany a mam 33 rokov prsim o radi ja som chodil po lekaroch asi cc pred rokom apol a teras vybavujem na novo vybavil som na rychlo ani neviem aky id schvalili ale bez naroku treba platit 4 roky 4 tisic nemam ani z coho zit do prace na ne brru lebo vdase chcu pre hladky a ja ne mozrm klamat ze som zdravy ne daju mi take nalezi ze som bez ochorenia lekari proaim o radu dakujem pekne
Dobry den vybavujem si id v mladosti mam iba rok od parovovany a mam 33 rokov prsim o radi ja som chodil po lekaroch asi cc pred rokom apol a teras vybavujem na novo vybavil som na rychlo ani neviem aky id schvalili ale bez naroku treba platit 4 roky 4 tisic nemam ani z coho zit do prace na ne brru lebo vdase chcu pre hladky a ja ne mozrm klamat ze som zdravy ne daju mi take nalezi ze som bez ochorenia lekari proaim o radu dakujem pekne
@daliborferko Nech ťa živia rodičia. Oni si ťa spravili, oni ťa chceli, nie štát.
@alickapusinka pri ID z mladosti nemusí mať nič odpracované ale podmienka je že invalidita vznikla v čase keď bol nezaopatrené dieťa.
@alickapusinka pri ID z mladosti nemusí mať nič odpracované ale podmienka je že invalidita vznikla v čase keď bol nezaopatrené dieťa.
@ssnowwhitee vybavujem si od 18 na stych vybavujem ja som sa z tym vy vijal tak ja za to ne mozem
@daliborferko Nech ťa živia rodičia. Oni si ťa spravili, oni ťa chceli, nie štát.
@anonym_bab263 ano viem ale zato clivek ne moze ze ma ochorenia preco ste tu taky zly ludia clivek pita radu a hned take komenti hamba .

Ma odpracovany minimalne rok?