Ako získať PN medzi materskou a rodičovskou?
Ahojte,
v auguste mi končím rodicak s 1.dietatom a ďalšia materska mi začína niekedy v decembri.
Brala som to ako samozrejmosť ze ma gynekológ vypíše na PN ze ho nejak presvedčím.
No lenže dneska mi moje plány zrušil ze nemá na to dôvod.
Do práce sa nechcem vrátiť na tu chvíľu a výpoveď s podporou si chcem nechať po ukončení RD po 2.dietati.
Je niečo za co by ma mohol obvodný vypísať?
Napríklad ze mam kŕčové žily alebo bolesť krížov ktoré sa s tehotenstvom zhoršujú?
@aurora33 mne sa ten komentár páči tak si ho lajknem 🙂) som moj vlastný fanda
Hahah kto by povedal ze dospele zeny su take nedoprajne a uzkoprse :D sak co vas do toho ze chce pn aj ked nema narok looool
Uplne vám to vsetkym trhá žily mne je to proste strašne smiešne :DDD
@monitachiara tebe sa dnes co stalo? Mas to iba dnes, alebo je to uz dlhsie?
@viestta 👏
@viestta myslíš ten nadhľad a dobrú náladu? :DdD tak to odvždyy
@monitachiara mne to netrhá žily, ja len TLIESKAM jej doktorovi 😊
@aurora33 jaj tak TLIESKAŠ, dobre 😂😂 ťap ťap
@monitachiara ono ti to prestane byť smiešne v momente keď ta skutočne chorú, po operácii či s pásový oparom bude obvodný hnať do roboty lebo naňho tlači revízny lekár, že daný lekár má veľa, dlhé PN. atď. keď budeš mat 50plus či tvoji rodicia tak 60+. Ja sa reálne stretávam s takými prípadmi. Čo skutočne potrebujú a kvôli takým zdravým odrbavacom sa na nich tlači nech nedolieceni idú do práce.
Nezazijem neuverim, že je toto možné.
Na jednej strane zdraví vydrbaní ľudia, na druhej chorí, čo skutocne potrebujú pomoc a nedostáva sa im.
@janage ano, presne kvoli takym kravam a odrbavackam, idu utahovat PNky a vobec, viacej to rozoberat, kto vobec ma narok na PN pretoze kvoli drblinam, potom ludia, co musia byt na PN, budu mozno ukrateni, lebo premotivovana socialna pracovnicka im PN zrusi...
@janage jak že tlačiť šak neprídem keď neviem chodiť , vy sa len necháte zatlačiť systémom to je vaša vec
Zatiaľ sa zasmejem na tom, že kým sa odbrávať dá dovtedy treba bye
@janage vtedy budem plačkať (čiže nikdy) zatiaľ sa riadne zasmejem muhahah aj na tom ake zakerne nedoprajne deprimovane ženy ešte existujú 😂
@monitachiara ty si riadne nechápavá.
@aurora33 len nehasím čo nepáli peace
@aurora33 ju netreba opisovat, ona sa vystihuje sama svojim akoze humorom.

@bublinka1426 :PPP
@aurora33 chudatko ty mas dobru naladu len z liekov? Smutnee
@viestta este keby som sa najedla z tvojho nazoriku <3 yum
@monitachiara smutne je to, že si hlúpa, nechapava a lajkujes si svoje komentare.
@monitachiara daj aj mne, na com ficis? to musi byt iny matros.

@monitachiara ináč to je riadne smutne keď si ešte sama sebe lajkuješ komenty 😅😅😅😀😀😀