Ako zistím, či mali susedia povolenie na stavbu?
Pekný večer dievčatá, píšem anonymne nakoľko potrebujem jednu dôležitú info a radšej skryjem meno. Žijem na dedine. Ako inak ale vzťahy tu sú s niektorými ľuďmi hrozné. Ja mám povahu, že sa nestarám, neriešim, nerobím zlo. Idem k veci. Naši susedia si urobili most, cez ktorý chodia domov. Doteraz chodili autom po rieke a mali na prechod malú lavičku. Toto leto si urobili vlastný plot. Chcela by som zistiť, či mali povolenie. Ako to zistím. Im úplne preplo. Nikto sa na ´ich´ most nemôže postaviť a nikto cez most nemôže prejsť. No úplne psycho. Preto Vás prosím o radu. Či mali povolenie k stavbe. Ďakujem za rady
suded vedla nas ide stavat altanok a normalne nam od mesta prislo upovedomenie o tom a ze sa mozme voci stavbe ohradit (co sa nejdeme, kedze sme sa s nim o tom uz davno bavili)
Milá autorka a o čo ti konkrétne ide ??? Bráni ti ten most v niečom ? Vieš si vôbec predstaviť čo to je chodiť stále autom cez rieku a keď prší viacej alebo počas zimy? .to teraz keď vedľa mňa sused robí prístrešok na drevo mám zisťovať či má povolenie na menšiu stavbu .Ježiš pozametať si pred vlastnými dverami najskôr treba nie sa starať do druhých 🙈
Ja nechapem co sa tu rozculujete na autorku. Ved to je uplne normalna vec. Ak mal povolenie tak je vsetko ok, ak nie tak aspon sa to presetri. Vsak ak bol most stavany kadejako tak to moze byt aj zivotu nebezpecne pre inych ludi, pripadne ako tu iné pisali ze zaplavit dedinu moze. A duplom ked sa susedko sprava ako chrapun a vykrikuje po ludoch a susedoch tak to moze ocakavat ze mu tam pride statny stavebny dohlad! Len tak dalej autorka a daj vediet ako si dopadla. 🙂
Ako to dopadlo s tým mostom?

Dakujem dievcata