icon

Ako zriadiť elektronický účet v sociálnej poisťovni?

Včera o 09:39

Ahojte. Bola som dnes v sociálnej poisťovni si zriadiť elektronický ucet, pise mi tam cez tu aplikáciu kod alebo nejaky kľúč.... neviem co mam dalej robiť... ona vravela ze potrebujem 2 telefóny alebo počítač aby som vedela zoskenovat ten kod..........dakujem za pomoc

chrobak7
Včera o 09:53

@anonym_autor Tu máš návod na prihlásenie.

https://www.socpoist.sk/nastroje-sluzby/elektro...

Ale v skratke - potrebuješ prihlasovacie meno - dostala si ho pri návšteve pobočky. Potom heslo - to ti poslali asi mailom alebo SMS.

Tretím zabezpečením je autentifikačný kód. Na mobile si nainštaluj Google autentificator. Ten musíš spárovať s tvojim účtom. Robí sa to tak, že keď sa prihlasuješ cez meno a heslo, tak ti vygeneruje QR kód. Ten naskenuješ do Google autentifikátora. Na záver zadáš to číslo, ktoré ti vygeneroval Google autentifikátor.

blancheporte
Včera o 10:34

@anonym_autor alebo skús zavolať na 0906 174800 a pýtaj si register. Sú tam zlaté referentky, ktoré ťa naviguju aj cez mobil.

niki35
Včera o 10:54

Musíš si ešte stiahnuť eIDENTITA + Slovensko v mobile. Toto ti pomôže sa prihlásiť bez čítačky OP.
A prečo či vlastne bola osobne na pobočke aby ti zriadili elektronický účet? Ja som sa normálne zaregistrovala a prihlásila bez návštevy SP cez eID.

anonym_20adae
Včera o 10:59
@niki35

Musíš si ešte stiahnuť eIDENTITA + Slovensko v mobile. Toto ti pomôže sa prihlásiť bez čítačky OP.
A prečo či vlastne bola osobne na pobočke aby ti zriadili elektronický účet? Ja som sa normálne zaregistrovala a prihlásila bez návštevy SP cez eID.

@niki35 no lebo cez eID je to také ľahké,ako špárať sa v nose

niki35
Včera o 11:06
@anonym_20adae

@niki35 no lebo cez eID je to také ľahké,ako špárať sa v nose

@anonym_20adae úplne jednoduché to bolo. Možno preto že už som bola zaregistrovaná na Slovensko.sk
Proste bolo to ľahké. Pri registrácii som klikla spôsob overenia eID , prehodilo ma do apky kde som dostala kód a hotovo.

anonym_20adae
Včera o 11:55
@niki35

@anonym_20adae úplne jednoduché to bolo. Možno preto že už som bola zaregistrovaná na Slovensko.sk
Proste bolo to ľahké. Pri registrácii som klikla spôsob overenia eID , prehodilo ma do apky kde som dostala kód a hotovo.

@niki35 áno,preto si to mala ľahké.