Budem vedieť mame urobiť daňové?
Ahojte dievčatá.
Pred chvíľou volala jedna pani mamke že jej neurobí daňové lebo že ide na operáciu.
Mamke jej už dala za to niečo 🙄 žiaľ nemôžem si dovoliť zaplatiť 25-30€ poviem pravdu. Teraz sme mali veľké výdavky na hrob atď. Tak sa chcem opýtať?
Zvládla by som mamine urobiť daňové ja doma ?
Mamka je vdova a robí na dohodu...alebo sa nemám do toho púšťať? Ďakujem za každú radu
@evittam moja🙈 peniažky sme jej nedali ale klobásky domáce.. kapustu domácu..huby atď 😢
@predajmamina a z tej operácie sa bude zostavovať až do konca marca? 😊 Ako chápem že môže mať tých klientov viac, ale asi vedela o tej operácii vopred a nemusela jej nič sľubovať.
@dopolbokaodrata veď toto...dnes volala mamke že má plánovanú operáciu v marci tak že nič nerobí teraz ani potom 😢
20. Decembra sme boli u nej a kecali o daňovom a žiaden problem. Deň pred vianocami bola u nás po produkty domace
@predajmamina posli mi spravu s potvrdenim o prijme...spravim mamicke to priznanie za 5 minut
@predajmamina A to co je priputana na lôžko do operacie?
@tinqua to vážne ? Ďakujem krásne ❤️ na mesiac na výplatu by som dala nejaké peniažky
@predajmamina neni treba, naozaj to neni ziadna robota...posli to potvrdenie, resp . potvrdenia ak mala viac dohod...ja ti poslem obratom vyplnene aj s potvrdenkou, len to vytlacis a podpisete...
@evittam nechcem ju uraziť ale včera bola v Tescu napr 🙄 ale bolesti mať môže .
Ide na operáciu žlčníka
@predajmamina ak je to profík, tak to dá za pár minút ešte s palcom v nose. Aj keď má pred operáciou.
@predajmamina Je to 5min záležitosť. Cize ak zvládne Tesco, zvládne aj vypísať DP A. By ma hanba fackovala na jej mieste.
@dopolbokaodrata pani tvrdí že má bolestí a atď.
Neviem ja som na takej operácii nebola tak neviem ako to boli. Je to síce staršia pani 60 plus takže možno to zvláda inak
Ďakujem krásne za pomoc ❤️❤️🙏🙏🙏
Problém vyriešený otázka zodpovedná. Ďakujem dievčatá
Dobry vecer dievcata,vedeli by ste poradit,ohladom danoveho priznania
ak som bola minuly rok 2 mesiace szčo a zvysne na TPP ako zamestnanec...podavam obe priznania?
ja som laik,ale raz som si uz podavala sama,a normalne som to podla navodu dala🙂
len neviem co s tymi 2-mi mesiacmi ako zivnostnicka
dakujem za radu🙂

@predajmamina Nech daná osoba vráti peniaze. A ano zvládnes podľa finančnej správy ak nie si uplne......😊😉