icon

Budem vedieť mame urobiť daňové?

predajmamina
3. feb 2020

Ahojte dievčatá.
Pred chvíľou volala jedna pani mamke že jej neurobí daňové lebo že ide na operáciu.
Mamke jej už dala za to niečo 🙄 žiaľ nemôžem si dovoliť zaplatiť 25-30€ poviem pravdu. Teraz sme mali veľké výdavky na hrob atď. Tak sa chcem opýtať?
Zvládla by som mamine urobiť daňové ja doma ?
Mamka je vdova a robí na dohodu...alebo sa nemám do toho púšťať? Ďakujem za každú radu

evittam
3. feb 2020

@predajmamina Nech daná osoba vráti peniaze. A ano zvládnes podľa finančnej správy ak nie si uplne......😊😉

predajmamina
autor
3. feb 2020

@evittam moja🙈 peniažky sme jej nedali ale klobásky domáce.. kapustu domácu..huby atď 😢

dopolbokaodrata
3. feb 2020

@predajmamina a z tej operácie sa bude zostavovať až do konca marca? 😊 Ako chápem že môže mať tých klientov viac, ale asi vedela o tej operácii vopred a nemusela jej nič sľubovať.

predajmamina
autor
3. feb 2020

@dopolbokaodrata veď toto...dnes volala mamke že má plánovanú operáciu v marci tak že nič nerobí teraz ani potom 😢
20. Decembra sme boli u nej a kecali o daňovom a žiaden problem. Deň pred vianocami bola u nás po produkty domace

tinqua
3. feb 2020

@predajmamina posli mi spravu s potvrdenim o prijme...spravim mamicke to priznanie za 5 minut

evittam
3. feb 2020

@predajmamina A to co je priputana na lôžko do operacie?

evittam
3. feb 2020

@tinqua Si ma predbehla👍😉

tinqua
3. feb 2020

@evittam stve ma ked su ludia na seba takyto...to co je za operaciu ze nemoze jedno acko spravit hlavne ak uz za to zhrabla odmenu. Maximalne nefer...

predajmamina
autor
3. feb 2020

@tinqua to vážne ? Ďakujem krásne ❤️ na mesiac na výplatu by som dala nejaké peniažky

tinqua
3. feb 2020

@predajmamina neni treba, naozaj to neni ziadna robota...posli to potvrdenie, resp . potvrdenia ak mala viac dohod...ja ti poslem obratom vyplnene aj s potvrdenkou, len to vytlacis a podpisete...

predajmamina
autor
3. feb 2020

@evittam nechcem ju uraziť ale včera bola v Tescu napr 🙄 ale bolesti mať môže .
Ide na operáciu žlčníka

dopolbokaodrata
3. feb 2020

@predajmamina ak je to profík, tak to dá za pár minút ešte s palcom v nose. Aj keď má pred operáciou.

evittam
3. feb 2020

@predajmamina Je to 5min záležitosť. Cize ak zvládne Tesco, zvládne aj vypísať DP A. By ma hanba fackovala na jej mieste.

predajmamina
autor
3. feb 2020

@dopolbokaodrata pani tvrdí že má bolestí a atď.
Neviem ja som na takej operácii nebola tak neviem ako to boli. Je to síce staršia pani 60 plus takže možno to zvláda inak

predajmamina
autor
3. feb 2020

Ďakujem krásne za pomoc ❤️❤️🙏🙏🙏
Problém vyriešený otázka zodpovedná. Ďakujem dievčatá

kbeata
17. feb 2020

Dobry vecer dievcata,vedeli by ste poradit,ohladom danoveho priznania
ak som bola minuly rok 2 mesiace szčo a zvysne na TPP ako zamestnanec...podavam obe priznania?
ja som laik,ale raz som si uz podavala sama,a normalne som to podla navodu dala🙂
len neviem co s tymi 2-mi mesiacmi ako zivnostnicka
dakujem za radu🙂

evittam
18. feb 2020

@kbeata Podavas typ B

kbeata
18. feb 2020

@evittam ďakujem za radu