icon

Budú ešte poskytovať príspevky z pomáhameľuďom?

natalka1919
5. feb 2022

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť, či budú dávať príspevky z upsvr, z pomáhame ľuďom aj v marci a apríly živnostníkom? Opatrenia 2 a 4A? Alebo sa to už februárom konči? Ďakujem pekne

Strana
z2
mamina1419
11. feb 2022

@kabinka11 keby stat nerozhadzuje peniaze na blbosti tak by mohli pomôcť ľuďom ktorým zničili podnikanie

morkoid
11. feb 2022

@srdeenko19 ty si dobre mimo 😁 pani uradnicka. Vidno, ze v rodine nemate zivnostnikov. Nie kazdy moze byt v statnej dprave. Aj ked podla mna ty klames a robis len na konovi

srdeenko19
11. feb 2022

@morkoid nie, každý nemôže robiť na úrade, ale ak je takáto situácia a podnikanie stále nejde, treba sa zamestnať, hocikde, keď nemám prachy, nie?

srdeenko19
11. feb 2022

@morkoid jediná mimo si tu ty. Cakajme doma teda všetci na riti, ci nám ten štát zase niečo dá a poberajme vsetci príspevky do aleluja ešte aspoň 3roky, nie? 😅

morkoid
2. apr 2022

@srdeenko19 no co? Ako to, ze da dava prispevok? Tarajka tarajka

srdeenko19
2. apr 2022

@morkoid dáva ešte 1jediny mesiac, nie pre 4A, len pre č. 2 a aj ti musia spĺňať podmienky, takže pre špekulantov to nebude, len pár ľudí bude spĺňať podmienky. 😅

morkoid
3. apr 2022

@srdeenko19 ja som vravel, že ako živnostník, čo má všetko na poriadku, príspevok dostanem. Ty si tvrdila, že sa pre SZČO končí. Takže teraz neprekrúcaj a radšej priznaj, že si nemala pravdu :D

Strana
z2