icon

Čakacia doba na cestovný pas prekvapila mnohých

cajomila
26. feb 2024

Ahojte, vybavovali ste niektorá tieto dni/týždne/mesiac cestovný pas?
Zaujíma ma čakacia doba.
Dnes som bola s deťmi ale už sme sa ani nedostali na rad, bola som dosť prekvapená, že tam čakajú naraz až 3 ľudia 🤔😁 ( pre naše malé mesto je to dosť veľa).
Pani na informáciách síce povedala, že si dosť veľa ľudí vybavuje nový pás ale vraj si nemusíme dať vybaviť v zrýchlenom konaní🤷.

Strana
z3
najjulinka
2. máj 2024

@luckagu ano. presne . na toto som aj zabudla. toto riešim len s mojimi pubertackami a minulý rok tak potrebovali ešte 6 mesiacov po navrate , ale našťastie im platil ešte 7 a pol mesiaca po navrate a tento rok nikam takto nejdu a o rok pojdu.... Ale pri malom decku, ktoremu sa robi pas na 2 roky a aby som stale vopred a ešte aby platil pol roka potom, tak to pomaly aby sa pasy rok prekrývali vždy.... A tento rok sme koli pubertacke nešli do Bosny a hercegoviny, lebo mala pas platný už len par dni a šli sme na poslednu chvilu k ich hraniciam na dovču.. tak sme si vylet do Mostaru nemohli spraviť koli tej platnosti .... toto zosynchornizovať u 4 deti ...
no ale oproti korone, kedy stale koli nejakemu dieťaťu sme niekde nemohli, lebo nesplnalo podmienky pre vstup do krajiny (a najlepšie ked podmienky menili o pol noci zo sekundy na sekundu a kým došiel človek k hraniciam, tak boli podmienky iné než ked doma nasadol do auta ) je už zosynchronizovanie pasov nič, len keby štát dodržiaval lehoty.... 😀 😀 😀

siska25
2. máj 2024

@luckagu ja som dnes volala na nase pasove. Bolo mi povedane, ze aktualne im chodia pasy so ziadostou 19.3. , ze cakacka je teraz 6 tyzdnov....

najjulinka
2. máj 2024

Inak davali ste si žiadosť niekto komu meškal pas ovratenie spravneho poplatku?
Ja som si teraz za dceru podala, zatial odpoved žiadna. ževraj sa to dá, ak nesplnia lehotu. Tak či je niekto komu realne prachy poslali

luckagu
3. máj 2024

@siska25 práve mi došla smska že uz mam hotový. Presne 2 tyždne po termíne

luckagu
3. máj 2024

@najjulinka nepočula som o tom ale teda možno vyskúšam, a cez aké tlačivo si to posielala? Alebo len tak si vypísala žiadosť? Diki

najjulinka
3. máj 2024

@luckagu napisala som žiadosť, kde som uviedla čislo žiadosti o pas, kedy som o neho žiadala, kedy najneskor mal byť pas hotový a kedy realne bol hotový. Uviedla som svoje číslo účtu ešte v tej žiadosti, že kde mi maju prachy poslať.... 😀

luckagu
3. máj 2024

@najjulinka a posielala si to na pobočku vo svojom meste alebo do Bratislavy?

siska25
3. máj 2024

@luckagu my stale nic

najjulinka
3. máj 2024

@luckagu do košic ked dobre pamatam 😀

lenkanagyovaqa
4. máj 2024

@siska25 choď na políciu priamo oni to budú urgovať mne tam osobne oni zavolali (ich dvihli ) pás som mala zrazu hotový na druhý deň .. podotýkam s meškanim 27 dní ..
Policajt zavolal vybavil 🙏

veronka12123
19. jún 2024

My sme boli 3. Mája a ešte nemáme.. ale každopádne mame čas do 10jula tak snáď dovtedy príde.

aknat
19. jún 2024

@veronka12123 no super, my sme boli 20. mája a 7. júla letíme. Zajtra idem urgovať 🥺

veronka12123
20. jún 2024

@aknat stačí ak zavoláte a poviete to číslo co mate na tom papieri co vam dali .. Nas sa už vybavuje povedala ze do 10 prác.dni určite príde

aknat
21. jún 2024

@veronka12123 ďakujem, bola som včera so žiadosťou na polícii, pani si ju prekopirovala a poslala do Bratislavy. Že vraj na budúci týždeň bude pas hotový, že ešte ich nesklamali 🤷
Teraz im chodia pasy z apríla

orlikova
28. jún 2024

@aknat @veronka12123 podarilo sa vybaviť? Dostali ste pasy. Mame podobný problém...

veronka12123
28. jún 2024

@orlikova ano už ich mame . V stredu som bola pre pas čakala som 8 týždňov..

orlikova
28. jún 2024

@veronka12123 ďakujem za odpoveď, a teda volali ste na číslo na oddelenie, kde ste dali o pasy žiadosť, alebo niekde inde?

orlikova
Autor odpoveď zmazal
veronka12123
28. jún 2024

@orlikova prišla mi riadne sms ze môj pas je vybavený

aknat
30. jún 2024

@orlikova áno, hneď v pondelok bola sms, že je pas hotový 🙂

anonym_181201
8. aug 2025

ahojte. kolko sa v tejto caka priblizne na pas?

kvietok2012
8. aug 2025
@anonym_181201

ahojte. kolko sa v tejto caka priblizne na pas?

@anonym_181201 3 tyzdne

anonym_181201
11. aug 2025
@kvietok2012

@anonym_181201 3 tyzdne

@kvietok2012 dakujem 🙂

Strana
z3