icon

Chceme vycestovať do Anglicka. Čo potrebujeme?

pasteleria
19. mar 2013

Ahojte, chcela by som sa opytat, kedze uz dlhsi cas s priatelom uvazujeme o tom, ze vycestujeme do UK, je tu niekto, kto by vedel poradit, co nam treba na zaciatok? Chceli by sme ist zaciatkom juna. Mame uz stvorrocnu dcerku. Dovod je ten, ze v nasom regione sa praca hlada tazko a priatel donedavna za pracou cestoval. Chceli by sme konecne zit normalne, myslime si, ze v Anglicku bude lepsie. Co myslite? Zije niekto z vas v UK? Ake mate skusenosti? Ja som pred desiatimi rokmi pracovala v UK ako aupair, ale teraz je to ine, mam rodinu...

pasteleria
autor
•
19. mar 2013

😉

jfd
•
19. mar 2013

@pasteleria
Budete jen další poláci co dělaj pod cenu. Ale když myslíš, že je to dobrej nápad, tak good luck. A k tomu co potrebujete??? Nechápum, jak to myslíš... Vystoupite v Doveri nebo na Lutonu se seznamem TO DO v ruce vy dva a malý dítě nebo jak jako?

pasteleria
autor
•
19. mar 2013

no ved ja to tak cerne nevidim, mne sa anglicko paci, zatial sa tam asi aj da najst praca, nie ako tuna... ci nemam pravdu?

sendy182
•
19. mar 2013

@pasteleria ahoj a čo tak aby šiel najprv tvoj muž omrknúť, vybaviť bývanie, neakú prácu a ty by si za ním prišla tak za mesiac, dva? či už máte vyhladnuté niečo?.....ja by som s malým dieťaťom nešla len tak do neznáma....... 😉

pasteleria
autor
•
19. mar 2013

@sendy182
ahoj, no ved to, ze on vobec nehovori po anglicky a ja rozpravam anglicky plynule. je to tazke ist do neznama s malym dietatom, ale vies, ked doma dlho nam je sediet, jednoducho tuna si pracu nenajdem uz ani v second-hande, ci u cinana, pritom mam ukoncene bakalarske vzdelanie, takze rozumies, ze by som brala vsetko mozne, ale neda sa. keby niekto vedel poradit, ako je to v uk....

silvinuska
•
2. dec 2013

@pasteleria ako ste dopadli? Popripade niekto iny? Aj ja nad tym ulsem tam uvazujem ale sama, nemam s kym. Ale za to aj mam za kym. Len nechcem byt na obtiaz aj ked moji priatelia ktori tam ziju vobec to tak nevnimaju ze na obtiaz.

erika_rika
•
2. dec 2013

Ak by ste niekto chceli poradiť v tejto téme, napiste správu. Naša stránka www.easylondon.sk

slawana
•
20. mar 2014

Ahojte ja cestujem v stredu do Anglicka, vie mi niekto poradit co potrebujem vybavit na uradoch?