icon

Chodia kontroly počas PN aj cez víkendy?

21. dec 2024

Ahojte chodia aj vikendy a sviatky naozaj? Som doma už 2 týždeň zatiaľ nič a chcela by som pobehať po obchodoch no bojím sa je to moja prva pn 🤣. Svokra je doma už mesiac a oni lietajú kade tade ako to máte vy? Vychádzky mám od 3 do 5 ale v preplnených obchodoch do 2 hodín ani nezaparkujem nie ešte nakúpiť

Strana
z2
margotka17
22. dec 2024

@heki12 ahaaaaa, no vidíš, aspoň som o niečo múdrejšia teraz. Síce, ja nebývam často chorá, aj tu angínu som chytila od susedovej dcérky, čo som im ju strážila.

zuza2252
22. dec 2024

@olivia_c no tak to máš fasa kolegov keď si mala 4xkontrolu dúfam že si im poďakovala🤣

zuza2252
22. dec 2024

@heki12 no určite bývaš v meste kde ma socialna poisťovňa sídlo.Po dedinách sa im chodiť nechce...

olivia_c
22. dec 2024

@zuza2252 to bolo v ochrannej lehote ;) cize SP, nie kolegovia 😊

marhulka13
22. dec 2024

@zuza2252 tomu never, manžel bol PN 3 mesiace a prišli mu tiež tuším na piaty ci šiesty deň a potom po mesiaci. A to bývame v bohom zabudnutej dedine. Mne prišli raz v nedeľu. A minulý rok co som bola PN 4 mesiace, tak neprišli ani raz.

heki12
27. dec 2024

@zuza2252 ano byvam v meste 🙂 vidis? po dedinach to veru neviem 🙂 skoda ze som sa tej pani kontrolorky aj toto neopytala 😀

heki12
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2